Omroep Max

Over Omroep Max

Omroep MAX is een publieke omroep die zich richt op mensen van vijftig jaar en ouder. Omroep MAX is in 2002 opgericht door Jan Slagt en startte in 2005 met zijn eerste televisieprogramma op de Nederlandse televisie. Jan Slagt begon de omroep omdat hij van mening was dat er weinig werd gedaan voor ouderen op zowel radio als televisie. Dit terwijl een derde van de Nederlandse bevolking ouder dan 50 jaar is. In 2009 werd door minister Plasterk besloten dat omroep MAX definitief mocht toetreden tot het publieke stelsel. Omroep MAX is gevestigd in Hilversum en er werken inmiddels ongeveer 150 mensen bij omroep MAX.

Televisie

Omroep MAX is vooral bekend om zijn televisieprogramma’s voor ouderen. Programma’s zijn bijvoorbeeld Droomhuis gezocht, Tijd voor MAX, Groeten van MAX, Sterren op het Doek en dokter Deen. Een actueel overzicht van de televisieprogramma’s kunt u vinden op de website van Omroep MAX. Alle programma’s worden uitgezonden op de publieke omroep. Via de website vindt u ook een link waar u gemiste programma’s kunt terugkijken.

Radio

Naast het uitzenden van televisieprogramma’s richt omroep MAX zicht ook op radioprogramma’s voor ouderen. Op de website van omroep MAX is een overzicht te vinden van de actueel uitgezonden radioprogramma’s door omroep MAX. Er is onder andere een ochtendprogramma, nachtprogramma, en verschillende programma’s over kunst, geschiedenis en gezondheid. Bekende programma’s zijn bijvoorbeeld ‘Wekker-Wakker!’, ‘Jazz in the Morning’ en ‘Iedereen kan Internetten’. Op de website is te vinden wat alle radioprogramma’s inhouden die door omroep MAX worden aangeboden, wanneer ze uitgezonden worden en door wie. Via de website kunt u tevens het radioprogramma beluisteren.

Contact

De klantenservice van omroep MAX is te bereiken op het telefoonnummer 035-677 61 88 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:30. Bij vragen of opmerkingen over Omroep MAX kunt u ook online contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt ook gebruik maken van een digitale contactformulier als u vragen heeft over lidmaatschap, bestelling of een ledenactiviteit.
Als u vragen heeft over het abonnement op het MAX magazine kunt u op werkdagen bellen met het telefoonnummer 0161-459533. Mocht u een reactie per post willen sturen dan kan dat door een brief te sturen naar Omroep MAX, Postbus 518, 1200 AM,Hilversum. Het bezoekadres van MAX radio- en televisieredacties is Media Park Sumatralaan 45,1217 GP, Hilversum. Omroep MAX is ook actief op sociale media zoals facebook en twitter, via deze sociale media kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Omroep MAX.

Openingstijden Omroep Max klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -16:30
Dinsdag
09:00 -16:30
Woensdag
09:00 -16:30
Donderdag
09:00 -16:30
Vrijdag
09:00 -16:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Omroep Max

Telefoonnummer Omroep Max klantenservice

Telefoonnummer
035 - 677 61 88
Belkosten
lokaal tarief

Adres Omroep Max klantenservice

Sumatralaan 45
Hilversum

E-mailadres Omroep Max klantenservice

E-mailadres

Omroep Max opzeggen

Omroep Max direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/omroep max.

Omroep Max ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Omroep Max”

  1. Geachte,
    Ik ben 74 en kijk en oefen dagelijks mee met Nederland beweegt. Ben vol lof en fan van Olga en Duco. Zij zijn fantastisch, leggen de oefeningen goed uit zodat je gemakkelijk mee kan doen. Een pluspunt is dat de oefeningen zeer variëren en niet te lang duren. TOP, het hele lichaam doet mee! Geef hen een dikke 10 van een zeer enthousiaste Mevr. Landuyt uit Belgie

Plaats een reactie