Omroep Max

 klantenservice

Over Omroep Max

Omroep MAX is een publieke omroep die zich richt op mensen van vijftig jaar en ouder. Omroep MAX is in 2002 opgericht door Jan Slagt en startte in 2005 met zijn eerste televisieprogramma op de Nederlandse televisie. Jan Slagt begon de omroep omdat hij van mening was dat er weinig werd gedaan voor ouderen op zowel radio als televisie. Dit terwijl een derde van de Nederlandse bevolking ouder dan 50 jaar is. In 2009 werd door minister Plasterk besloten dat omroep MAX definitief mocht toetreden tot het publieke stelsel. Omroep MAX is gevestigd in Hilversum en er werken inmiddels ongeveer 150 mensen bij omroep MAX.

Televisie

Omroep MAX is vooral bekend om zijn televisieprogramma’s voor ouderen. Programma’s zijn bijvoorbeeld Droomhuis gezocht, Tijd voor MAX, Groeten van MAX, Sterren op het Doek en dokter Deen. Een actueel overzicht van de televisieprogramma’s kunt u vinden op de website van Omroep MAX. Alle programma’s worden uitgezonden op de publieke omroep. Via de website vindt u ook een link waar u gemiste programma’s kunt terugkijken.

Radio

Naast het uitzenden van televisieprogramma’s richt omroep MAX zicht ook op radioprogramma’s voor ouderen. Op de website van omroep MAX is een overzicht te vinden van de actueel uitgezonden radioprogramma’s door omroep MAX. Er is onder andere een ochtendprogramma, nachtprogramma, en verschillende programma’s over kunst, geschiedenis en gezondheid. Bekende programma’s zijn bijvoorbeeld ‘Wekker-Wakker!’, ‘Jazz in the Morning’ en ‘Iedereen kan Internetten’. Op de website is te vinden wat alle radioprogramma’s inhouden die door omroep MAX worden aangeboden, wanneer ze uitgezonden worden en door wie. Via de website kunt u tevens het radioprogramma beluisteren.

Contact

De klantenservice van omroep MAX is te bereiken op het telefoonnummer 035-677 61 88 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:30. Bij vragen of opmerkingen over Omroep MAX kunt u ook online contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt ook gebruik maken van een digitale contactformulier als u vragen heeft over lidmaatschap, bestelling of een ledenactiviteit.
Als u vragen heeft over het abonnement op het MAX magazine kunt u op werkdagen bellen met het telefoonnummer 0161-459533. Mocht u een reactie per post willen sturen dan kan dat door een brief te sturen naar Omroep MAX, Postbus 518, 1200 AM,Hilversum. Het bezoekadres van MAX radio- en televisieredacties is Media Park Sumatralaan 45,1217 GP, Hilversum. Omroep MAX is ook actief op sociale media zoals facebook en twitter, via deze sociale media kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Omroep MAX.

Contact met Omroep Max

Openingstijden Omroep Max klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -16:30
Dinsdag
09:00 -16:30
Woensdag
09:00 -16:30
Donderdag
09:00 -16:30
Vrijdag
09:00 -16:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Omroep Max klantenservice

Contact met Omroep MaxNummer
Algemeen035 - 677 61 88

Overige contactmogelijkheden Omroep Max klantenservice

Omroep Max opzeggen

Omroep Max direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/omroep max.

Omroep Max ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Omroep Max? Laat ons je ervaring met Omroep Max weten!
Beoordeel Omroep Max

Adres Omroep Max klantenservice

Sumatralaan 45
Hilversum
Rapportcijfer Omroep Max klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Omroep Max klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Omroep Max klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Omroep Max Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Omroep Max klantenservice?

6 reviews over “Omroep Max”

 1. Rapportcijfer: 8

  Bedankt dat ‘Tijd voor Max’ ondertiteld kan worden.
  Zo kan ik het beter volgen 😊

 2. Rapportcijfer: 8

  Bedankt dat ‘Tijd voor Max’ ondertiteld kan worden.
  Zo kan ik het beter volgen 😊

 3. Rapportcijfer: 8

  Ik heb zo genoten van Nederland op film, echt vooral de aflevering Jong. Prachtige beelden en vooral de presentator. Wat een humor en plezier lijkt die man in de presentatie te hebben. Sommige namen was ik kwijt maar alle brommernamen kende ik nog. Heerlijk, wat een leuke manier om je jeugd over te doen. Ik moest op m’n 15-e al aan het werk en ik herinner me dat ik toen dacht: “M’n jeugd is voorbij” toen ik mijn schoolvriendne op de Puch naar Katwijk, naar te strand zag rijden. Ik zat op kantoor, zij lagen later op een handdoek op het strand. Hoe dan ook, ik heb genoten van uw film, de prestentator en van al die amateurfilms.

 4. Rapportcijfer: 8

  Ik heb geen ervaring met de oefeningen. Wel bezit ik een filmpje waarop Olga Commandeur voorkomt in haar prille jaren. De film gaat over MSV een atletiek vereniging in Noordwijk, waaraan zij kennelijk heeft deelgenomen in haar vroege jaren. Wellicht te checken bij Olga in combinatie met de toenmalige trainer Jan Gravendaal eveneens in Noordwijk. Het is een dubbel 8 film. Mocht het kloppen, mag u de beelden indien gewenst gebruiken.

 5. Rapportcijfer: 8

  Ik keek vanavond naar Het programma OpEen en daar was Janslagter over gereformeerd zijn en hoe dat vroeger ging .De preek inde kerk met een peperemunt werd er dan geluisterd wij noemden dat en nog kerkvoer dat wilden ik even laten weten. Ben lid van Max geweldige programma’s zeker als je 85 jaar bent

 6. Rapportcijfer: 8

  Geachte,
  Ik ben 74 en kijk en oefen dagelijks mee met Nederland beweegt. Ben vol lof en fan van Olga en Duco. Zij zijn fantastisch, leggen de oefeningen goed uit zodat je gemakkelijk mee kan doen. Een pluspunt is dat de oefeningen zeer variëren en niet te lang duren. TOP, het hele lichaam doet mee! Geef hen een dikke 10 van een zeer enthousiaste Mevr. Landuyt uit Belgie