AVROTROS

 klantenservice

Over de AVROTROS

De AVROTROS is een publieke omroep, die op 1 januari 2014 is ontstaan door een fusie van de AVRO en de TROS. De gefuseerde publieke omroep wil de omroep zijn met het grootste bereik en de hoogste waardering. De AVRO TROS heeft betrokkenheid bij de maatschappij hoog in het vaandel staan en wil haar publiek informeren, vermaken en verbinden. De kernwaarden van de AVROTROS zijn dan ook: onafhankelijk, positief en verbindend zijn.

Voor de fusie waren de AVRO en de TROS twee onafhankelijke publieke omroepen. De AVRO, de Algemeene Vereeniging Radio Omroep, is ontstaan in 1923. De AVRO hecht veel waarde aan onafhankelijkheid. Ook na de fusie staat dit gedachtegoed nog centraal. Ook bij de TROS staat de onafhankelijkheid van de omroep bovenaan. De Televisie Radio Omroep Stichting is jonger dan de AVRO en werd in 1964 opgericht. Vanaf het begin kreeg de TROS de sympathie van het volk en in korte tijd groeide het ledenaantal van deze omroep gestaag.

Sinds 2014 zijn de beide omroepen gefuseerd tot de AVROTROS. De twee omroepen bestaan niet meer, maar de Avrobode en het TrosKompas worden nog wel gedrukt. Naast deze twee bladen geeft de AVROTROS nog enkele andere bladen uit: de Televizier, Kunst en Cultuur, de TV Film, de TV krant en Radar+

Lidmaatschap

Voor 7,50 per jaar kunt u lid worden van de AVROTROS. Voor dit bedrag ontvangt u enkele aanbiedingen en driemaal per jaar het ledenmagazine Uit en Thuis. Voor een bedrag van 15 euro wordt u Cultuurlid. U krijgt viermaal per jaar een Kunst en Cultuur Magazine en ontvangt daarnaast enkele aanbiedingen.

Contactgegevens

De AVROTROS is gevestigd aan de Witte Kruislaan 55 in Hilversum. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de omroep. Telefonisch contact neemt u op door te bellen naar 035-6717715. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of schriftelijk een brief sturen. Deze post adresseert u aan AVROTROS, Postbus 2, 1200 JA Hilversum.

Contact met AVROTROS

Openingstijden AVROTROS klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers AVROTROS klantenservice

Contact met AVROTROSNummer
Algemeen035 - 671 77 15

Overige contactmogelijkheden AVROTROS klantenservice

AVROTROS opzeggen

AVROTROS direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/avrotros.

AVROTROS ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met AVROTROS? Laat ons je ervaring met AVROTROS weten!
Beoordeel AVROTROS

Adres AVROTROS klantenservice

Witte Kruislaan 55
Hilversum
Rapportcijfer AVROTROS klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de AVROTROS klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de AVROTROS klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel AVROTROS Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de AVROTROS klantenservice?

2 reviews over “AVROTROS”

  1. Rapportcijfer: 8

    anderhalve week geleden heb ik een abonnement op avro-troskompas genomen en met mijn visa kaart succesvol betaald maar nog geen tv gids ontvangen en daar ben ik niet blij mee

  2. Rapportcijfer: 8

    Ik vraag mij af, waarom als je lid wilt worden dan krijg je een cadeau, maar ik ben denk al meer dan40 jaar lid en ik heb nog nooit iets gezien .dus vindt ik dat ik ook wel eens een cadeautje hebt verdiend.