Evangelische Omroep

 klantenservice

<h2>Over de Evangelische Omroep</h2>

De Evangelische Omroep, afgekort EO, is onderdeel van de Nederlandse Publieke Omroep. De omroep is een zelfstandige omroepvereniging binnen het publieke bestel. De Evangelische Omroep is een mediabedrijf, dit betekent dat de Evangelische Omroep zichtbaar is via televisie, radio, internet, bladen en evenementen. De omroep werd in 1965 opgericht, de omroep werkt vanuit een religieus oogpunt. Programma’s gaan onder andere over het volgen van Jezus en het vertellen van verhalen over God. Medewerkers van de Evangelische Omroep hebben het verlangen om vanuit een persoonlijke relatie met Jezus Christus het Goede Nieuws van Gods Koninkrijk vorm te geven en door te geven. Vanuit dit verlangen wil de Evangelische Omroep zoveel mogelijk mensen bereiken en bouwen aan de samenleving.

 

<h2>Aanbod</h2>

De Evangelische Omroep wil een bijdrage leveren aan de pluriformiteit binnen het publieke bestel door verhalen te vertellen over God en over het volgen van Jezus. De Evangelische Omroep is vooral bekend op radio en televisie. Bekende televisie programma’s van de Evangelische Omroep zijn: Arena, Blauw Bloed, Dit is de Dag, Nederland Zingt en EO Door De Week. Vanaf 1 januari 2016 worden op de Evangelische Omroep ook programma’s van andere omroepen uitgezonden: de IKON, de ZvK en de Joodse Omroep. Deze omroepen waren door de overheid wegbezuinigd. De EO vindt pluriformiteit van de publieke omroep essentieel en neemt daarom de verantwoordelijkheid om de geluiden van deze achterbannen blijvend te laten klinken. Hierdoor is de EO de omroep geworden voor het brede joods-christelijke geluid in Nederland. Naast televisie en radio programma’s brengt de Evangelische Omroep ook verschillende bladen uit. De Evengelische Omroep organiseert ook evenementen en beschikt over een eigen webshop. In deze webshop kunt u allerlei artikelen kopen die in verband staan met de Evangelische Omroep.

<h2>Contact</h2>

De klantenservice van de Evangelische Omroep is te bereiken via het telefoonnummer 035 – 647 46 45 van maandag tot en met vrijdag. Van maandag tot en met donderdag is de klantenservice te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur, op vrijdag van 9:00 tot 16:15 uur. Op dinsdag is de klantenservice van 12:00 tot 13:30 gesloten. U kunt uw vragen aan de Evangelische Omroep ook stellen door een email te sturen naar het e-mailadres eo@eo.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om schriftelijk contact op te nemen. U kunt uw brief richten aan: Postbus 21000, 1202 BA Hilversum. Het hoofdkantoor van de Evangelische Omroep is gevestigd aan  de Oude Amersfoortseweg 79, 1213 AC in Hilversum. De receptie van het hoofdkantoor is van maandag tot en met vrijdag te bereiken via het telefoonnummer 035-6474747. Informatie en het laatste nieuws van de Evangelische Omroep vindt u via social media kanalen zoals Facebook en Twitter.

Contact met Evangelische Omroep

Openingstijden Evangelische Omroep klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Evangelische Omroep klantenservice

Contact met Evangelische OmroepNummer
Algemeen035 - 647 46 45

Overige contactmogelijkheden Evangelische Omroep klantenservice

Evangelische Omroep opzeggen

Evangelische Omroep direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/evangelische omroep.

Evangelische Omroep ervaringen

8 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Evangelische Omroep? Laat ons je ervaring met Evangelische Omroep weten!
Beoordeel Evangelische Omroep

Adres Evangelische Omroep klantenservice

Oude Amersfoortseweg 79
Hilversum
Rapportcijfer Evangelische Omroep klantenservice: 7.8

Rapportcijfer is gebaseerd op 8 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Evangelische Omroep klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Evangelische Omroep klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Evangelische Omroep Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Evangelische Omroep klantenservice?

8 reviews over “Evangelische Omroep”

 1. Rapportcijfer: 8

  Vandaag donderdag 22 december geen visie ontvangen. In de visie bladzijde 94 staat een tip om een via eo.nl/service aan te geven dat je de visie niet ontvangen hebt…werkt niet… niet beschikbaar.. telefoonnummer opgezocht.. eindelijk gevonden, gaat niet eens over.. slechte zaak om zo slecht bereikbaar te zijn. Ik wil gewoon de visie ontvangen. Wat nu?

 2. Rapportcijfer: 8

  Heb diverse keren gebeld met 035-6474747 .laat een bericht achter ze zouden terugbellen maar niks geen belletje. Toen gebeld met 035-6474645 meteen in gesprek doorlopend.ook e-mail gestuurd geen antwoord. Belden voor klacht dat er geld was afgeschreven voor lidmaatschap terwijl mij nooit heb opgegeven. Ik ben al jaren donateur. Maar heb gevraagd om bewijs dat ik mij heb opgegeven als lid. Ook dat blijft uit. Ze reageren totaal niet. Ik denk als dat zo gaat bij de EO dat ik mijn donateurschap opzeg.

 3. Rapportcijfer: 8

  klantensevice is niet te bereiken het is nu woensdag en nog steeds geen visie

 4. Rapportcijfer: 8

  Ik bel naar de klantenservice maar mijn oproep wordt direct beeindigd, en dat al voor de vierde keer.

 5. Rapportcijfer: 6

  Ik heb ontdekt dat Jezus niet met de kerst is geboren maar op 17 juli
  En we worden al eeuwen in de maling genomen Jezus Christus heeft nooit bestaan want er is geen enkel bewijs dat echt bestaan heeft

 6. Rapportcijfer: 8

  In de week voor kerstmis heb ik geen visie ontvangen,na de kerstweek kreeg ik wel de Visie.Maar nu vandaag krijg ik weer de visie van week 51.Maar het is de bedoeling dat ik nr.52 ontvang,anders heb ik voor volgende week weer geen Visie.Ik snap het echt niet meer.Ik hoop wel dat U het oplost

  Met vr.groeten J. van Vroenhoven

 7. Rapportcijfer: 8

  Ondergetekende heeft op 25 mei een fotoboek besteld van koningin Maxima.
  Tot op heden heb ik nog geen enkel bericht ontvangen wanner dat het boek geleverd wordt?
  Er kan toch wel een klein berichtje verstuurd worden, wanneer het boek verstuurd wordt.
  De groeten de heer L.J den Hoed

 8. Rapportcijfer: 8

  Deze week hebben wij geen Visie ontvangen !!

  PD Kramer
  Het Waal 76
  7823 NP Emmen