Pathé

 klantenservice

Over Pathé

Pathé is de grootste bioscoopketen van Nederland. Pathé heeft vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Amsterdam, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle. In totaal zijn er 21 vestigingen in Nederland, verdeeld over verschillende steden.

Filmaanbod

Pathé heeft een ruim filmaanbod voor zowel het jonge als het oudere publiek. Ook organiseert Pathé verschillende events om het de bezoekers nog meer naar hun zin te maken. Met de verschillende Pathé events, zoals de ladies night, de gay night, de 50 plus bios en de unlimited night, worden er voor de vele bezoekers altijd leuke avonden georganiseerd. Met de ladies night krijgen de vrouwen een glaasje champagne, een goodiebag, popcorn en een drankje en maken ze kans op bijzondere prijzen. Tijdens de gay night worden er speciale gay films uitgezonden en wordt de bezoekers tevens een drankje aangeboden in een café dat dicht bij de bioscoop gevestigd is. De gay night wordt echter alleen in Pathé de Munt in Amsterdam georganiseerd. Tijdens de 50 plus bios krijgt het ouder publiek de kans om rustig van hun film te genieten. Ook de unlimited night is onderdeel van de events van Pathé. Hier kunnen de bezoekers die een abonnement hebben afgesloten bij Pathé een voorpremière beschouwen van een film die pas veel later in de bioscopen zelf wordt getoond. Ook krijgen de abonnees tijdens deze film een hapje en een drankje.

Specials

Ook heeft Pathé verschillende specials, zoals Pathé Alternative Cinema, Pathé Opera, Pathé Theatre, Pathé Ballet, Pathé Music, Pathé Sport, Pathé Art, Pathé Docs en Pathé Series. Bij PAC, Pathé Alternative Cinema, worden er kwaliteitsfilms uitgezonden met diepgang en mooie achtergronden. Bij de Opera worden er verschillende operavoorstellingen uitgezonden van de The Metropolitan Opera New York. Bij Theatre worden theatervoorstellingen en voorstellingen van stand-up comedians uitgezonden. Ook voorstellingen die in het National Theatre in Londen en in de Royal Shakespeare Company in Stratford-upon-Avon maken deel uit van Pathé Theatre. Bij Pathé Ballet staan balletvoorstellingen centraal. Tijdens de special Pathé Music worden verschillende concerten uitgezonden op het witte scherm. Bij Pathé Sport staan sportwedstrijden centraal, bij Pathé Art gaat het om kunstvoorstellingen. Bij Pathé Docs worden niet enkel documentaires uitgezonden. Allerlei genres binnen het onderdeel documentaire krijgen hier de gelegenheid hun documentaire te laten zien. Pathé Docs kent tevens een web forum. Pathé Docs bestaat momenteel nog niet, omdat zij een samenwerking aan willen gaan met het International Documentary Festival Amsterdam (IDFA). Ook Cinema Delicatesen, IMAX, National Geographic en ByeExperience werken mee aan Pathé Docs. Bij Pathé Series staat het uitzenden van series centraal. Soms worden er zelfs series uitgezonden die nog niet op televisie te zien zijn.

Contact

Via de website is het mogelijk contact op te nemen met Pathé. Je kunt een contactformulier invullen indien er vragen, opmerkingen of suggesties bestaan. Ook is het mogelijk te bellen naar de klantenservice van Pathé: 0900-2357284 (€0,90 per gesprek). De klantenservice is dagelijks bereikbaar van 12:00 tot 22:00 uur. Op zondag is de klantenservice echter niet bereikbaar.
Daarnaast bestaat de Pathé-lijn voor het verkrijgen van informatie over het filmaanbod, aanvangstijden en het reserveren van tickets. Deze lijn kost €0,80 per minuut.
Voor vragen over Pathé Unlimited bestaat er een aparte website. Ook kan er contact opgenomen worden met de Pathé Unlimited Klantenservice via de website of het telefoonnummer 0900 – 7284365. Dit kost €0,55 per gesprek. Dit telefoonnummer is doordeweeks te bereiken van 9:00 tot 18:00 uur. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Barbara Strozzilaan 388, 1083 HN te Amsterdam.

Contact met Pathé

Openingstijden Pathé klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Pathé klantenservice

Contact met PathéNummer
Algemeen0900 - 235 72 84

Overige contactmogelijkheden Pathé klantenservice

Pathé opzeggen

Pathé direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/pathé.

Pathé ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Pathé? Laat ons je ervaring met Pathé weten!
Beoordeel Pathé

Adres Pathé klantenservice

Barbara Strozzilaan 388
Amsterdam
Rapportcijfer Pathé klantenservice: 7.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Pathé klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Pathé klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Pathé Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Pathé klantenservice?

6 reviews over “Pathé”

 1. Rapportcijfer: 10

  Bij Pathé weten ze nog wat echte klantenservice is. Vriendelijk, geduldig en oplossingsgericht. Chapeau

 2. Rapportcijfer: 2

  Slechte ervaring!
  Pathé laat je 1,- betalen voor 3 uur parkeren door je te vertellen dat je de parkeerkaart moet scannen bij de kassa.. vervolgens bij het afrekenen in de garage betaal je alsnog kennelijk het volledige bedrag..

  alle mensen voor ons hadden precies hetzelfde te betalen bedrag a 4,50. M.a.w. we betaalden 5,50 terwijl ons 1,50 wordt beloofd.. dit maal hoeveel parkeerders… duizend? 10 duizend? Reken maar uit de winst. vervolgens contact gezocht met de chatdesk en vervolgens willen ze een popcorn voucher toesturen om me tevreden te houden terwijl ik het geld terugvraag.. maar dat doen ze niet..

 3. Rapportcijfer: 2

  jammer dat jullie niet telefonisch te bereiken zijn. Ik heb wat laten liggen in pathé buitenhof. nummer op de site klopt niet.

 4. Rapportcijfer: 10

  Beste medewerkers van Pathe, Ik heb een abonnement bij jullie. Wat ik graag kwijt wil is dat ik jullie enorm waardeer. Personeel is altijd vriendelijk, geduldig en hulpvaardig. Jullie hebben erg pech met de sluiting steeds en toch blijven jullie ons verrassen met leuke cadeautjes enz. Ik heb daar bewondering voor, geen gemopper of gedoe maar optimistisch en vrolijk. Langs deze weg wil ik jullie graag grote complimenten geven. CHAPEAU.

  Hartelijkvan Liempdte groet,
  Ingrid

 5. Rapportcijfer: 10

  Ik vind de Imax echt ongelofelijk goed, ik wou dat ik het thuis had!

 6. Rapportcijfer: 9.8

  ik vond het een fijne ervaring. je wordt goed geholpen.