TV Mediapartners

 klantenservice

Over TV Mediapartners

TV Mediapartners is opgezet door de heer Leo Houkamp. Het bedrijf is een TV-producent, die de beschikking heeft over een eigen televisie studio. TV Mediapartners is gespecialiseerd in het produceren van verschillende aansprekende televisie programma’s. Daarnaast maakt TV Mediapartners bedrijfsfilms en organiseert het verschillende evenementen. TV Mediapartners bestaat uit een groot team, met jonge creatieve mensen, waaronder Leo Houkamp. Daarmee heeft het bedrijf van Leo Houkamp een frisse blik op de mediawereld en heeft het een passie voor het produceren van aansprekende programma’s.
TV Mediapartners legt de verbinding tot effectieve en doelgerichte communicatie met haar doelgroep. TV Mediapartners heeft al verschillende programma’s gemaakt. De Succesfactor, Altijd Jong, Shopping & Lifestyle, Business aan tafel, Verbouwingstrends en Succes aan Tafel zijn enkele programma’s die op naam staan van TV Mediapartners.
Leo Houkamp speelt een belangrijke rol binnen TV Mediapartners. Leo Houkamp is eigenaar van TV Mediapartners en is de bedenker van het concept ‘ontdek je succesfactor’. Ook is Leo Houkamp televisie producent en heeft hij de Nederlands Business Succes Award ontwikkeld, in samenwerking met anderen. Hiervoor is het Nationale Business Succes Award Instituut opgericht in 2011. Het instituut heeft als doel om mensen en organisaties succesvoller te maken. Het doel van Leo Houkamp is dan ook het stimuleren van succes van de beste bedrijven en professionals in Nederland. Leo Houkamp is van mening dat succes een keuze is. Een korte tijd geleden heeft Houkamp de serie ‘succes in 7 stappen’ gemaakt. Ook heeft hij hier een boek over geschreven.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met TV Mediapartners. Allereerst hebben zij een online contactformulier op hun website geplaatst, waardoor u makkelijk in contact kunt komen. U dient dan enkele gegevens in te vullen, zoals uw naam, telefoonnummer, e-mail adres en uw bericht. Vervolgens dient u een Captcha in te vullen en kunt u het formulier versturen. Na ontvangst van het contactformulier zal TV Mediapartners zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Het hoofdkantoor van TV Mediapartners is gevestigd in Rotterdam, aan het Schouwburgplein 12-15. Mocht u telefonisch contact willen opnemen met TV Mediapartners, kan dat via het telefoonnummer 010-2066363. Indien u liever een fax stuurt om in contact te komen, kunt u dat doen naar het nummer 010-4122098. Ook een email sturen naar TV Mediapartners is een optie. U kunt uw mail sturen naar info@tvmediapartners.nl.

Contact met TV Mediapartners

Openingstijden TV Mediapartners klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers TV Mediapartners klantenservice

Contact met TV MediapartnersNummer
Algemeen010-4122098

Overige contactmogelijkheden TV Mediapartners klantenservice

TV Mediapartners opzeggen

TV Mediapartners direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tv mediapartners.

TV Mediapartners ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met TV Mediapartners? Laat ons je ervaring met TV Mediapartners weten!
Beoordeel TV Mediapartners

Adres TV Mediapartners klantenservice

Schouwburgplein 12-15
Rotterdam
Rapportcijfer TV Mediapartners klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de TV Mediapartners klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de TV Mediapartners klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel TV Mediapartners Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de TV Mediapartners klantenservice?

1 reviews over “TV Mediapartners”

  1. Rapportcijfer: 10

    Ze hebben een mooie docu gemaakt over ons bedrijf die later groot gepresenteerd is bij ons in de stad! Bedankt voor de fijne samenwerking.

  2. Rapportcijfer: 10

    Hebben voor ons al 2 bedrijfsfilms gemaakt van onze werkplaats. Zeer leuke mensen en echt vakkundige, creatieve en intelligente medewerkers. Mvg, Tom Bertens