Dagblad van het Noorden

 klantenservice

Over Dagblad van het Noorden

Het Dagblad van het Noorden is een dagblad van Nederlandse afkomst. De krant verschijnt dagelijks in de provincies Groningen en Drenthe. De hoofdredactie van de krant is te vinden in de stad Groningen. Het Dagblad van het Noorden wordt uitgegeven door de NDC Mediagroep. De NDC Mediagroep geeft tevens de Leeuwarder Courant uit. Sinds 2013 geeft de groep ook het Friesch Dagblad uit. Het Dagblad van het Noorden is een samenvoeging van het Nieuwsblad van het Noorden, het Groninger Dagblad en de Drentse Courant. Dit was een gevolg van de snel dagende oplage van het Nieuwsblad van het Noorden. Na de samenvoeging was de krant sterker dan ooit en sinds 1 april 2010 wordt de krant op werkdagen op tabloidformaat gedrukt. Dankzij alle veranderingen binnen het blad is de Dagblad van het Noorden klantenservice dan ook zeer van belang.

Dagblad van het Noorden klantenservice

In het geval dat u het antwoord op uw vraag echt niet kan vinden op de website of liever persoonlijk met iemand spreekt, is het mogelijk om te bellen met de Dagblad van het Noorden klantenservice. Uw evaringen helpen het Dagblad van het Noorden om hun dienstverlening nog verder te verbeteren. Voor vragen over uw abonnement of wat te doen als u bijvoorbeeld op vakantie bent of van adres gewijzigd bent, kunt u terecht bij de Dagblad van het Noorden klantenservice. Deze kunt u bereiken door te bellen naar het nummer 088 – 800 20 00. Dit nummer is te bereiken tussen 07:30 uur tot 17:00 uur. Het bellen naar dit nummer kost u slechts het lokale tarief.

Veelgestelde vragen

Voordat u contact opneemt met de Dagblad van het Noorden klantenservice, is het handig om een blik te werpen op de veelgestelde vragen. Zo kunt u hier vragen vinden die betrekking hebben op de Dagblad van het Noorden redactie of acties die speciaal voor abonnees gelden. Daarbij worden uw vragen over vakanties en tijdelijke wijzigingen op deze pagina beantwoord en is er ook een sectie die betrekking heeft op facturen en betalingen om het voor de lezer zo duidelijk mogelijk te maken. Daarnaast zijn er ook onderwerpen over het nabestellen van foto’s, artikelen en Dagblad van het Noorden nummers die u eventueel gemist zou kunnen hebben. Ook kunt u hier antwoorden vinden op vragen over tarieven, eventuele advertenties of de digitale verschijning van het Dagblad van het Noorden.

Overige opties

Daarnaast is de Dagblad van het Noorden klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @Bdvhn__nl. Deze is vooral voor vragen en verzoeken die zo snel mogelijk behandeld kunnen worden en niet te ingewikkeld zijn. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u hen ook e-mailen via het e-mail adres contact@dvhn.nl of een bezoek brengen op het kantoor, dat zich bevindt op de Lubeckweg 2 te Groningen.

Contact met Dagblad van het Noorden

Openingstijden Dagblad van het Noorden klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
07:30 -17:00
Dinsdag
07:30 -17:00
Woensdag
07:30 -17:00
Donderdag
07:30 -17:00
Vrijdag
07:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Dagblad van het Noorden klantenservice

Contact met Dagblad van het NoordenNummer
Algemeen088 - 800 20 00

Overige contactmogelijkheden Dagblad van het Noorden klantenservice

Dagblad van het Noorden opzeggen

Dagblad van het Noorden direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/dagblad van het noorden.

Dagblad van het Noorden ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Dagblad van het Noorden? Laat ons je ervaring met Dagblad van het Noorden weten!
Beoordeel Dagblad van het Noorden

Adres Dagblad van het Noorden klantenservice

Lübeckweg 2
Groningen
Rapportcijfer Dagblad van het Noorden klantenservice: 7.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Dagblad van het Noorden klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Dagblad van het Noorden klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Dagblad van het Noorden Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Dagblad van het Noorden klantenservice?

6 reviews over “Dagblad van het Noorden”

 1. Rapportcijfer: 8

  Ik heb de laatste tijd veel dat ik op woensdag de krant niet krijg

  ++
  Ik heb de laatste tijd veel last dat ik op woensdag de krant niet krijg
  kunt U daar wat aan doen
  Bij voorbaat dank

 2. Rapportcijfer: 8

  Goedemorgen Dhr/Mevr

  Vandaag ( vrijdag 31 december ) heb ik geen krant ontvangen.
  Wirdumerweg 79G Loppersum

  Met vriendelijke groet

  PH Bronts

 3. Rapportcijfer: 4

  Geachte medewerker
  Ik heb vandaag, zaterdag 11 december 2021, geen krant ontvangen. Vanochtend om 9.15 uur lag de krant niet in de bus, terwijl deze op zaterdag uiterlijk om 8.00 uur in de bus dient te liggen! Nadat ik om 9.15 uur heb gebeld met DVHN werd mij beloofd dat de krant tussen 12.00 en 14.00 uur zou worden bezorgd, hetgeen dus niet is gebeurd!
  Ik vind dit moeilijk te begrijpen en getuigt niet van een goede service!.
  Gaarne uw reactie.

  Groet,
  Geert Hoiting

 4. Rapportcijfer: 8

  Ik Lydia Rhoda Imperator hebt een oplossing voor de vervuilde, virus, bacterie zee, rivier, enzovoorts afvalwater opdroogmachine tankreservoir die het vuile bacterie virus water van poep, plas en afvalwater opdroogt zodat de mensen niet dood ervan gaat of ziektes oplopen, zodat de milieu schoon en hygienisch blijft.

 5. Rapportcijfer: 8

  ik heb 20 minuten aan de lijn gewacht op verbinding. helaas niet doorverbonden. heb een vraag over tickets beleef klassiek 21 december 2020 in de martinikerk uitvoering die geannuleerd is.

 6. Rapportcijfer: 8

  Niet zo leuk. Klantenservice niet te bereiken. Diverse nummers geprobeerd. Ik heb vandaag geen krant gekregen. Nummer van de bezorglijn is dicht. Wat moet ik nu doen? Ik wil vandaag graag de krant!!!!