RTL

Over RTL

RTL Nederland is de dochteronderneming van RTL Group, het grootste tv-, radio- en productiebedrijf van Europa. Het bedrijf richt zich niet alleen op uitzenden van televisie, maar heeft ook verschillende digitale activiteiten. Enkele voorbeelden hiervan zijn RTLXL en Buienradar.

Daarnaast hecht RTL Nederland veel belang aan het brengen van nieuws. Het bedrijf houdt haar consumenten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het binnen- en buitenland. Ook het laatste nieuws met betrekking tot het weer en het verkeer wordt gebracht. Het nieuws wordt door middel van tv-uitzendingen verspreid, maar staat ook op de website en apps. RTL Nieuws, RTL Z, – Weer & Verkeer, Editie NL en Buienradar zijn hier de belangrijkste programma’s voor.

Qua televisiezenders beschikt RTL Nederland over de volgende zenders: RTL 4, -5, -7, -8, RTL-Z, RTL Lounge en RTL Crime.

RTL richt zich voor een groot gedeelte op de entertainmenttak. De organisatie bedenkt en creërt unieke events, zoals bijvoorbeeld GTST Live en de theatershows van Derek Ogilvie.

Een andere pijler waar het bedrijf zich op richt is de innovatieve tak. Deze tak brengt RTL in direct contact met de consument. De organisatie heeft de datingsite Pepper ontworpen en het online fashion platform Miinto naar Nederland gehaald. Het gaat RTL niet alleen om het entertainen van de consument, maar ook het informeren is belangrijk. Zo heeft het bedrijf belang in Squla, het oefenprogramma voor kinderen.

Contactgegevens

Voor vragen of opmerkingen vult u het contactformulier in op de website.

Daarnaast is de afdeling Publieksservice telefonisch bereikbaar op 035-6718718. U kunt telefonisch contact opnemen voor vragen over een programma of een van de merken, of een vraag over het bijwonen van een evenement. De klantenservice kunt u van maandag tot en met donderdag bellen tussen 10.00 en 12.00 uur en 13.00 en 15.00 uur.

Het bezoekadres is Barend en Van Dorpweg 2 (Media Park) in Hilversum. Voor schriftelijk contact adresseert u uw post aan: Postbus 15016, 1200 TV Hilversum.

Openingstijden RTL klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
RTL

Telefoonnummer RTL klantenservice

Telefoonnummer
035 - 671 87 18
Belkosten
lokaal tarief

Adres RTL klantenservice

Barend en Van Dorpweg 2
Hilversum

RTL opzeggen

RTL direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/rtl.

RTL ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “RTL”

 1. Kunt U ook mensen bij 112 uitzending laten werken welke normaal Nederlands kunnen praten,er zijn erbij die zo krom nederlands praten dat het erg is om er naar teluisteren.

 2. Hallo

  Denk niet dat het gelezen word,maar waarom worden sommige programma,s maarzo ineens gestopt. Alles word vervangen door van die ER series.
  Zo ook litlle house. Mag dan voor sommige oud zijn,maar ieder zijn ding.
  En zo zijn er meer wat er zomaar ineens niet meer op komt.
  Series van eerder zijn juist leuk. Alles is tegenwoordig zelfde.

  Groeten

 3. Beste medewerkers klantenservice misxchien kunt u deze mail doorsturen naar programmering ,want ik hb het volgende verzoek/tip om de laatste 4 afleveringen van de 2e editie van All together now nog eens uit zenden,want de eerste 4 zijn direct na corona uitbrak al herhaald,maar de laatste 4 dus niet.Nu the voice exit is, is er misschien ruimte om deze heerlijke uitzendingen in de komende lente/zomer periode nog eens te herhalen,ik heb er dierbare herinneringen aan.wie weet.
  Hartelike groet

 4. Ik verkoos jinek boven lubach,maar als jinek geen ander onderwerp meer heeft als de oekraine dan haak ik af,de wereld is groter.

 5. Het zou niet misstaan als er ook eens aandacht word gegeven in de talkshow van Jinek over mensen die ECHT NIET tegen de covid vaccinaties kunnen i..v.m. een heel moeilijk DNA voor chemische stoffen (medicatie) en allergiën daardoor.
  Maar daar zal GEEN woord over gezegd mogen worden!
  Dat zijn namelijk geen Wappies! maar dat onderwerp hoor je nergens! Zal wel niet mogen vanwege de kijkcijfers en de overheid!

 6. L.S.,
  Kan er een gezamenlijk TV en Radio Inzamelactie van de publieke en commerciële zenders worden gehouden: ‘Nederland helpt Limburg” , zodat kijkers en luisteraars hun bijdrage kunnen overmaken op giro 777 (NL28 INGB 0000 000 777) tnv Stichting Nationaal Rampen Fonds.

  Bvd en groet,
  Wim van de Kieft

Plaats een reactie