Nederlands Dagblad

 klantenservice

Klantenservice Nederlands Dagblad

In 1944 kwam het Nederlands Dagblad tot stand, wat destijds onder een andere naam kennis maakte met het land. Het was toen slechts een ‘illegaal’ blaadje genoemd de Reformatie Stemmen. Met deze eerste uitgave van het blaadje werd het Nederlands Dagblad bekend als een christelijk blad. Toen Nederland werd bevrijd aan het einde van de Tweede Wereldoorlog ging het blad verder met publiceren onder de naam De Vrije Kerk. Pas in de winter van 1967 kreeg het Nederlands Dagblad zijn huidige naam. Er was jarenlang maar een kleine groep in Nederland die een abonnement op de krant hadden waardoor de krant per post werd verstuurd tot 1992. Daarna werd de krant via een bezorgapparaat bij zijn abonnees iedere ochtend op de deurmat geleverd. Het Nederlands Dagblad is nu erg bekend als opinieblad en is nog steeds herkenbaar aan de vele commentariërende artikelen welke tot op de dag van vandaag zijn terug te vinden in het dagblad. Indien u hier vragen of opmerkingen over heeft kunt u wellicht contact opnemen met de klantenservice Nederlands Dagblad.

Service Nederlands Dagblad

Het Nederlands Dagblad biedt op verschillende manieren service aan hun lezers. Niet alleen zijn er abonnementen te koop maar het is ook mogelijk om het dagblad los te kopen. Daarnaast heeft het Nederlands Dagblad ook nog een digitale editie. Nederlands Dagblad biedt via de klantenservice Nederlands Dagblad ook hulp bij het nemen van een digitaal abonnement. Dit omdat veel lezers nog niet erg getraind zijn in het omgaan met computers en andere digitale apparaten. In dat geval kunt u de klantenservice van het Nederlands Dagblad telefonisch bereiken via 0342 – 411711. Dit is een algemeen nummer welke hoort bij het postadres van het Nederlands Dagblad in Barneveld. Indien u een vraag heeft waarbij u direct wordt geholpen raden we het zeker aan om daarvoor de klantenservice Nederlands Dagblad te bellen. Maar als u een vraag heeft welke niet dringend een antwoord nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een algemene opmerking, dan kunt u ook contact opnemen met de klantenservice Nederlands Dagblad via de eigenwebsite door middel van het contact formulier.

Klantenservice Nederlands Dagblad

Ook indien u vragen heeft over persartikels, abonnementen, algemene voorwaarden, en het ACAP kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice Nederlands Dagblad. De medewerkers van de krant zullen u hier zo goed mogelijk te woord staan. Nogmaals volgt hier het telefoonnummer van de klantenservice 0342 – 411711. Dit is een lokaal nummer waarbij u dus ook lokaal tarief betaalt voor een telefoontje.

Contact met Nederlands Dagblad

Openingstijden Nederlands Dagblad klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Nederlands Dagblad klantenservice

Contact met Nederlands DagbladNummer
Algemeen0342 - 411 711

Overige contactmogelijkheden Nederlands Dagblad klantenservice

Nederlands Dagblad opzeggen

Nederlands Dagblad direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nederlands dagblad.

Nederlands Dagblad ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Nederlands Dagblad? Laat ons je ervaring met Nederlands Dagblad weten!
Beoordeel Nederlands Dagblad

Adres Nederlands Dagblad klantenservice

Hermesweg 20
Barneveld
Rapportcijfer Nederlands Dagblad klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Nederlands Dagblad klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Nederlands Dagblad klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Nederlands Dagblad Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Nederlands Dagblad klantenservice?

1 reviews over “Nederlands Dagblad”

  1. Rapportcijfer: 8

    Ik heb een digitaal abonnement op het Nederlands dagblad . Als ik dat wil lezen moet ik iedere keer opnieuw inloggen .Dat is lastig maar waarschijnlijk ook niet de bedoeling .Doe ik iets fout ?