Primera

 klantenservice

Over Primera

Coöperatie Primera is een Nederlandse winkelketen dat gespecialiseerd is in tabak en andere gemak producten zoals boeken en tijdschriften. De keten werd in 1991 opgericht, toen meerdere winkeliers en tabaksfabrikanten besloten om tabakswinkels te restylen. Er werd gekozen voor een coöperatie, waarbij de tabaksindustrie 40% van de aandelen kreeg en de winkeliers 60%. Vanwege deze organisatiestructuur, zijn de winkels allemaal franchises en dus zelfstandig. Desondanks voeren de zelfstandige winkels wel dezelfde winkelinrichting en (grotendeels) assortiment, tevens kunnen de zelfstandig ondernemers altijd terugvallen op het hoofdkantoor voor hulp in marketing, winkelautomatisering, financiering en bedrijfsadvies. Waar in 1991 nog minder dan 10 aangesloten winkels waren, zijn er anno 2015 meer dan 450 aangesloten winkels verspreid over het gehele land.
Primera wil dat haar winkels een vertrouwde plek in de buurt zijn, waar de consument nog snel iets voor zichzelf kan halen of wat leuks voor iemand anders. Het assortiment bestaat dan ook allang niet meer alleen uit tabak en andere rookwaren, maar is sterk uitgebreid met boeken, tijdschriften, cadeaukaarten, tickets voor evenementen, kantoorartikelen, wenskaarten en fotocadeaus.
Naast haar winkels, biedt Primera ook haar assortiment in haar webwinkel aan. Hier kunt u gemakkelijk vanuit huis boeken en cadeauartikelen bestellen (het bestellen van tabak of tabaksartikelen is helaas niet mogelijk). Over het algemeen worden bestellingen die op werkdagen worden geplaatst binnen 24 uur naar u verzonden. In het geval dat uw bestelling één of meerdere boeken betreft, kunt u deze ook geheel kosteloos afhalen in één van de winkels.
In 2014 werd Primera door de consument uitgeroepen tot beste Winkelketen van Nederland in de categorieën Tijdschriften & Tabak, en Cadeau.

Contact

Voor antwoord op uw vragen kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Primera via telefoonnummer 0900 – 7746372. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar. Daarnaast kunt u, indien uw vraag een algemene vraag betreft, een e-mailbericht sturen naar info@primera.nl. In het geval dat uw vraag betrekking heeft tot de webshop, dan kunt u een e-mailbericht sturen aan klantenservice@primera.nl. Tevens kunt u het contactformulier op de website invullen. U kunt natuurlijk ook altijd de veelgestelde vragen-sectie op de website raadplegen of uw vragen via de sociale media stellen. De klantenservice van Primera is actief op zowel Facebook als Twitter.
Het hoofdkantoor van Primera is gevestigd op Koeweistraat 14, 4181 CD Waardenburg. U kunt het hoofdkantoor van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer 0418 – 651007, of via info@primera.nl.

Contact met Primera

Openingstijden Primera klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Primera klantenservice

Contact met PrimeraNummer
Algemeen0900 – 7746372

Overige contactmogelijkheden Primera klantenservice

Primera opzeggen

Primera direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/primera.

Primera ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Primera? Laat ons je ervaring met Primera weten!
Beoordeel Primera

Adres Primera klantenservice

Koeweistraat 14
Waardenburg
Rapportcijfer Primera klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Primera klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Primera klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Primera Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Primera klantenservice?

0 reviews over “Primera”

  1. Rapportcijfer: 10

    rimera is wat mij betreft een toppertje.
    Verstuur altijd mijn post en pakketjes vanaf de Primera en neem dan vaak ook een tijdschriftje of een of andere aanbieding mee.
    altijd vriendelijk personeel