Lycamobile

 klantenservice

Over Lycamobile

Lycamobile is een mobiel netwerk provider dat in verschillende landen in Europa actief is. Lycamobile is te vinden in onder andere Oostenrijk, België, Denenmarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Ierland, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en natuurlijk Nederland. Hiernaast is Lycamobile ook actief in de Verenigde Staten. Lycamobile is van origine Brits, en haar hoofdkantoor  is dan ook gevestigd in het Verenigd Koningrijk. Lycamobile is opgericht in september van 2006 en heeft op dit moment een omzet van zo’n 3 miljard dollar per jaar.

Wat levert Lycamobile?

Lycamobile staat bekend om haar verkoop van goedkope prepaid simkaarten. Deze simkaarten zijn speciaal bedoeld voor consumenten die hun mobiele telefoon veel gebruiken om internationale telefoongesprekken te plegen. De kosten om met een Lycamobile simkaart naar het buitenland te bellen zijn dan ook zeer laag.  Met internationale telefoongesprekken worden natuurlijk niet alleen gesprekken binnen Europa bedoeld. Lycamobile richt zich namelijk ook juist op consumenten die hun telefoon gebruiken om veel gesprekken met mensen te voeren die bijvoorbeeld in Afrika wonen. Intercontinentale gespreken zijn voor Lycamobile hun specialiteit, omdat de kosten daarvan relatief zo ontzettend laag zijn. Op dit moment heeft Lycamobile zo’n 12 miljoen gebruikers. Deze 12 miljoen gebruikers van de Lycamobile prepaid simkaarten kunt u over heel Europa aantreffen. Echter, in het Verenigd Koninkrijk, waar Lycamobile opgericht werd, is Lycamobile het meest populair en kent daarom tevens de meeste gebruikers.

Lycamobile klantenservice

Lycamobile vindt het erg belangrijk dat hun klanten tevreden zijn over de diensten die zij hen aanbieden. Lycamobile heeft klantenservice dus hoog in het vaandel staan. Het is voor Lycamobile dan ook zeer belangrijk dat hun klanten veel verschillende mogelijkheden hebben om de Lycamobile klantenservice te bereiken. Daarom is de Lycamobile klantenservice ook een zeer goed werkende klantenservice. In Nederland heeft Lycamobile zelfs een speciale Nederlandse Lycamobile klantenservice. Als u een Lycamobile abonnement hebt hoeft u namelijk enkel het nummer “1200” te bellen om in contact te komen met een van de medewerkers van de Lycamobile klantenservice. Hiernaast kunt u op de website van Lycamobile ook het contactformulier invullen. Wanneer u dit doet zal de Lycamobile klantenservice zelf contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden. De Lycamobile klantenservice is geopend van 09.00 in de ochtend tot en met 21.00 in de avond. In het weekend is de Lycamobile klantenservice iets minder lang geopend, namelijk van 09.00 in de ochtend tot en met 18.00 in de avond.  Er zijn dus een aantal verschillende manieren waarop u de Lycamobile klantenservice kunt bereiken. Echter, onthoud dat veel van de vragen die u misschien wel heeft voor de Lycamobile klantenservice eventueel al beantwoord zullen worden op de website van Lycamobile. De Lycamobile klantenservice heeft er namelijk voor gezorgd dat hier zeer veel informatie op staat.

Contact met Lycamobile

Openingstijden Lycamobile klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Lycamobile klantenservice

Contact met LycamobileNummer
Algemeen020 - 754 30 30

Overige contactmogelijkheden Lycamobile klantenservice

Lycamobile opzeggen

Lycamobile direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/lycamobile.

Lycamobile ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Lycamobile? Laat ons je ervaring met Lycamobile weten!
Beoordeel Lycamobile

Adres Lycamobile klantenservice

Robijnlaan 19
Hoofddorp

Laat ons je ervaring met de Lycamobile klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Lycamobile klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Lycamobile Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Lycamobile klantenservice?