Searchdog

 klantenservice

Over Searchdog

Searchdog werd in 1995 door Hans de Hond op verzoek van een aantal retailers opgericht. Vanaf 1995 is het bedrijf voornamelijk actief in fotografie, bruingoed en telecom, waarbij de focus later meer werd verlegd naar mobiele telecom. Het is een vooraanstaande inkooporganisatie die landelijk opereert. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de inkoop van de ruim 150 business partners die bij Searchdog zijn aangesloten.

Diensten

Searchdog richt zich vooral op zelfstandige winkels, winkelorganisaties, webshop-eigenaren en business centers. Het bedrijf heeft een groot aanbod aan telecomhardware van vele merken. Via het systeem kan Searchdog alle abonnementen en diensten van mobiele operators aansluiten. Het bedrijf richt zich niet alleen op telecom, maar ook op navigatie, notebooks en fotografie. De business partners profiteren van schaalvoordelen op het gebied van inkoop, logistiek, automatisering en operations.

De ambitie van Searchdog is om haar aangesloten businesspartners optimaal te ondersteunen. Dit doet het bedrijf door haar business partners back-office werkzaamheden uit handen te nemen. Hieronder valt bijvoorbeeld administratief werk op het gebied van facturering en vergoedingen en bijvoorbeeld de orderafhandeling. Doordat het bedrijf veel nadruk legt op automatisering wordt een meer efficiënte bedrijfsvoering mogelijk. Hierdoor kunnen de business partners van Searchdog zich volledig richten op de verkoop. Ook biedt Searchdog scherpe prijzen voor telecomproducten en abonnementen. Omdat de ontwikkelingen op het gebied van telecom en IT snel gaan is het voor ondernemingen belangrijk om hier adequaat op te reageren. Het bedrijf ondersteunt haar businesspartners om snel te kunnen reageren op deze ontwikkelingen. Persoonlijke benadering, goede service en flexibiliteit staan bij Searchdog hoog in het vaandel. Zo worden de partners regelmatig bezocht door een accountmanager van Searchdog. Zij hebben kennis van de markt en geven ook aan leveranciers, fabrikanten en netwerken ondersteuning. Dit gebeurt in de vorm van onder andere trainingen en productpresentaties. Daarnaast worden er regelmatig regiobijeenkomsten georganiseerd voor de businesspartners.

Contact

Searchdog is op verschillende manieren bereikbaar. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur op het telefoonnummer: 088 024 10 00. Ook is het mogelijk om het bedrijf per e-mail te benaderen. U kunt uw e-mail richten aan: communicatie@searchdog.nl of het contactformulier op de website invullen. Daarnaast kunt u een fax sturen. Het faxnummer is: 088 024 10 01. Het is tevens mogelijk Searchdog te bezoeken. Het bezoekadres van Searchdog is: Straatweg 66K, 3621 BR in Breukelen. Ook is het mogelijk om een brief naar Searchdog te sturen. Richt uw brief dan aan: Postbus 60, 3620 AB Breukelen.

Contact met Searchdog

Openingstijden Searchdog klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Searchdog klantenservice

Contact met SearchdogNummer
Algemeen088 024 10 00

Overige contactmogelijkheden Searchdog klantenservice

Searchdog opzeggen

Searchdog direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/searchdog.

Searchdog ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Searchdog? Laat ons je ervaring met Searchdog weten!
Beoordeel Searchdog

Adres Searchdog klantenservice

Straatweg 66K
Breukelen
Rapportcijfer Searchdog klantenservice: 5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Searchdog klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Searchdog klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Searchdog Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Searchdog klantenservice?

2 reviews over “Searchdog”

 1. Rapportcijfer: 2

  Ik zou zeggen: ga niet met deze partij in zee. Als je tenminste doorhebt met wie je te maken hebt. Bij mij gaf een medewerker van Searchdog, AllService, Belpoint of Provider Adviseur – welke naam ze ook mogen gebruiken- uit als zijnde een medewerker van Vodafone. Leugen 1.
  Daarna gaf hij mij info over de status van mijn abonnement (leugen 2 > abonnementskosten klopte niet). Vervolgens werd gezegd dat mijn huidige bundel ophield te bestaan (leugen 3 want bij Vodafone kan ik gewoon verlengen, voor een lager bedrag zelfs) en werd mij een aanbod gedaan wat beter zou zijn dan wat ik had: onbeperkt internet en goedkoper. Leugen 4.
  Want toen ik mijn gegevens ging bekijken, bleken mijn abonnementskosten veel lager dan aangegeven in het gesprek, en ook lager dan de nieuwe aangeboden bundel. Aan onbeperkt internet heb ik niets, want mijn verbruiksgeschiedenis laat zien dat ik enkel in vakanties over mijn bundel heen ga (met een te verwaarlozen bedrag).
  Conclusie: Ik heb hier maar 1 woord voor: oplichterij.
  Van mijn overeenkomst had ik na 10 dagen nog geen bericht. Maar goed ook want toen ben ik gaan bellen en kwam dit zeer ondoorzichtige bedrijf in beeld. Gelukkig kon ik daar mijn overeenkomst wel opvallend makkelijk annuleren, althans: daar ga ik van uit want een bevestiging moet ik nog krijgen.
  Slinkse rakkers die Searchdog, AllService, Belpoint of Provider Adviseur, of wie ze ook mogen zijn.
  Ik zal dit verhaal ook delen met Vodafone en het lijkt mij voer voor een consumentenprogramma als Kassa.

 2. Rapportcijfer: 8

  Ben gebeld door searchdog namens vodafone. Is dud niet van vodafone. Is erg misleidend. En erg dwingend. Vond het niet fijn ik dacht dat het mensen van vodafone waren.