Simyo

 klantenservice

Over Simyo

Simyo is een mobiele netwerk provider die geleid wordt door KPN. KPN, voluit Koninklijke KPN N.V., is leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten en biedt Nederland de optie om mobiele telefonie, internet en televisie aan te schaffen. Daarnaast verzorgt KP voor zakelijke klanten ook complete telecommunicatie- en ICT oplossingen. Tot 1998 heette KPN de Koninklijke PTT Nederland NV en hoorde totdat TNT Post in 1998 afsplitste ook tot het nationale postbedrijf. KPN is al halverwege de 19e eeuw ontstaan toen de telegrafie net aangelegd werd. Vandaag de dag is KPN actief in Nederland, Duitsland en Belgie en is in Nederland eigenaar van het vaste telefonienetwerk. KPN is de marktleider op het gebied van mobiele telefonie met de merken KPN, Simyo, Telfort en Hi. Simyo is een van de grootste dochterondernemingen van KPN en werd in 2005 opgericht. Het hoofdkantoor bevindt zich in Düsseldorf en wordt geleid door Nicolas Biagosch. Mede door de grootte van het bedrijf hechten zij veel waarde aan de Simyo klantenservice.

Veelgestelde vragen

Via Mijn Simyo kunt u zelf uw telefonische zaken regelen. Door in te loggen op Mijn Simyo kunt u uw tegoed en verbruik zelf bekijken zonder dat u daarvoor met Simyo contact op hoeft te nemen. Daarnaast kunt u zelf zaken instellen voor uw mobiele nummer. In het geval dat u vragen heeft over het gebruik van Mijn Simyo of u vragen heeft die niet met het gebruik van de app op te lossen zijn, kunt u bij de veelgestelde vragen wellicht het antwoord op uw probleem vinden. Via de Simyo klantenservice pagina is het mogelijk om een categorie te kiezen en zo snel het antwoord te vinden.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Simyo klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Simyo Facebook. Deze manier van Simyo klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Simyo bereiken via @SimyoNL. Als de medewerkers van zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het Simyo forum bezoeken en informatie met andere bezoekers delen over diensten, producten of toestellen. De kans is groot dat u hier bij lotgenoten het antwoord vindt dat u zoekt.

Simyo Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Simyo klantenservice. De Hi klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag is de Simyo klantenservice helaas gesloten. Vanaf uw Simyo nummer kunt u gratis bellen naar het nummer 1200. Vanaf een vaste lijn kunt u bellen naar 0900 – 8090. Dit nummer kost 35 eurocent per gesprek.

Overige opties

Verder is het ook mogelijk om Simyo  te mailen via het contactformulier. Hier kunt u kiezen uit verschillende categorieën waar uw vraag tussen hoort. Dit kan voor vragen, maar ook voor klachten. Ook kunt u terecht op het Google Plus account van Simyo voor eventuele vragen of klachten.

Contact met Simyo

Openingstijden Simyo klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Simyo klantenservice

Contact met SimyoNummer
Algemeen0900 - 8090

Overige contactmogelijkheden Simyo klantenservice

Simyo opzeggen

Simyo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/simyo.

Simyo ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Simyo? Laat ons je ervaring met Simyo weten!
Beoordeel Simyo

Adres Simyo klantenservice

Teleportboulevard 121
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Simyo klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Simyo klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Simyo Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Simyo klantenservice?