ReplaceDirect.nl

 klantenservice

Over Replacedirect.nl

Replacedirect.nl is een online webwinkel met een groot aanbod aan onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten. Het aanbod aan onderdelen en accessoires is van uiteenlopende merken. Op de website van Replacedirect.nl kunt u op een overzichtelijke manier het aanbod van Replacedirect.nl bekijken en meteen een bestelling plaatsen. Als het product op voorraad is en u voor 23.00 uur besteld heeft u het product de volgende dag al in huis! Het kantoor, distributiecentrum en de servicebalie van Replacedirect.nl is gevestigd in Beek en Donk. Van daaruit worden de reparaties gedaan en ook kunt u er terecht bij vragen of opmerkingen over Replacedirect.nl.

Producten en diensten

Replacedirect.nl staat bekend om het uitgebreide assortiment. In het assortiment zitten allerlei soorten accu’s, adapters, vervangende onderdelen, upgrades en accessoires voor mobiele apparatuur. Replacedirect.nl heeft accu’s voor 95.000 verschillende modellen laptops, netbooks, tablets, smartphones, camera’s, camcorders, powertools en nog vele andere elektronische apparaten. Ook heeft replacedirect.nl een uitgebreide reparatieservice. Uw apparaat wordt snel en vakkundig gerepareerd door een gespecialiseerde medewerker van Replacedirect.nl. Via de website kunt u het product waar u interesse in heeft opzoeken, dit gaat het makkelijkst met de productcode of door gebruik te maken van het zoekmenu. Ook alle informatie over reparaties is te vinden op de website, binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst is uw apparaat gerepareerd retour en betaalt u geen kosten als de reparatie onmogelijk blijkt. Onder het kopje ‘Outlet’ op de website van Replacedirect.nl vindt u alle producten met korting.

Contact

De klantenservice van Replacedirect.nl is te bereiken op het telefoonnummer 088 088 66 00. Dit telefoonnummer is van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur te bereiken, en op zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur. Er zijn geen extra kosten verbonden aan dit telefoongesprek. Als u vragen heeft over Replacedirect.nl kunt u het beste eerst kijken op de website bij veel gestelde vragen, er is een duidelijk overzicht te vinden met vragen in verschillende categorieën. Als het antwoord op uw vraag hier niet bij staat kunt u er voor kiezen het contactformulier op de website in te vullen, ook kunt u mailen naar het emailadres info@replacedirect.nl. Als u klachten heeft over Replacedirect.nl kunt u contact opnemen door het klachtenformulier op de website in te vullen. Replacedirect.nl is actief op Twitter en Facebook, via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief, u profiteert dan meteen van exclusieve kortingen.

Contact met ReplaceDirect.nl

Openingstijden ReplaceDirect.nl klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
09:00 -17:30
Zondag
gesloten

Telefoonnummers ReplaceDirect.nl klantenservice

Contact met ReplaceDirect.nlNummer
Algemeen088 - 088 66 00

Overige contactmogelijkheden ReplaceDirect.nl klantenservice

ReplaceDirect.nl opzeggen

ReplaceDirect.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/replacedirect.nl.

ReplaceDirect.nl ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met ReplaceDirect.nl? Laat ons je ervaring met ReplaceDirect.nl weten!
Beoordeel ReplaceDirect.nl

Adres ReplaceDirect.nl klantenservice

Bosbeemd 16
Beek en Donk

Laat ons je ervaring met de ReplaceDirect.nl klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de ReplaceDirect.nl klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel ReplaceDirect.nl Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de ReplaceDirect.nl klantenservice?