Bosch Home

 klantenservice

Gemakkelijk met Bosch Home contact via KlantenserviceSpot.nl

Wilt u meer weten over een van de Bosch producten, zoals een Bosch vaatwasser, wasmachine of fornuis? Dankzij KlantenserviceSpot.nl heeft u binnen een handomdraai de juiste medewerker voor Bosch Home contact aan de lijn. KlantenserviceSpot.nl is dé online database voor contactinformatie van bedrijven. Ondernemingen plaatsen hun contactinformatie soms onnodig ingewikkeld op hun website, waardoor het een tijdrovende klus is om het correcte telefoonnummer of adres van een bedrijf te vinden. Met KlantenserviceSpot.nl heeft u echter meteen met allerlei bedrijven contact, zoals met de NS klantenservice, Bol.com klantenservice, PostNL klantenservice of klantenservice van ABN AMRO. Lees snel hoe u met Bosch Home in contact komt.

Met Bosch Home contact voor uw huishoudelijke apparaten

In 1886 richtte Robert Bosch het bedrijf Bosch Home op in Stuttgart. Met het bedrijf wilde Robert Bosch innovatieve producten op de markt zetten die een zeer hoge kwaliteit leveren. Daarnaast was het consumentenvertrouwen voor Bosch van groot belang. Zo heeft hij ooit aangegeven dat hij liever geld verliest dan het vertrouwen van zijn klanten. Dat is de reden waarom Bosch Home in goed contact staat met de klanten. Zo is er een goede Bosch Home klantenservice beschikbaar waar u al uw vragen aan het bedrijf kunt stellen. Ook heeft bij Bosch het milieu een centrale plek, waardoor de Bosch producten zo duurzaam mogelijk worden geproduceerd.

De verschillende producten waarvoor u met Bosch Home contact opneemt

Bosch Home biedt een uitgebreid assortiment aan producten aan die ernaar streven om het leven van consumenten zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo verkoopt Bosch Home vaatwassers, wasmachines, koelkasten, afzuigkappen, vriezers, kookplaten en zelfs stofzuigers. Deze producten dragen bij aan het vergemakkelijken van de huishoudelijke taken, zoals schoonmaken en koken. Vraagt u zich af welke producten er precies door Bosch verkocht worden? Dan neemt u met Bosch Home contact op. De klantenservice van Bosch Home leggen u precies uit welke producten u kunt aanschaffen voor uw werkzaamheden.

Veelgestelde vragen op de website voor Bosch Home contact

Heeft u vragen over het bestlproces op de website van Bosch Home, wilt u meer weten over de bezorging van een product of vraagt u zich af welke betaalmogelijkheden er zijn? Op de website van Bosch Home contact vindt u allerlei informatie die uw vragen beantwoord. De informatie is per onderwerp ingedeeld, zodat u eenvoudig antwoord kunt vinden op allerlei kwesties. Staat uw vraag niet vermeld op de website, dan kunt u voor Bosch Home contact opnemen met de klantenservice. Dit kan zowel via het online contactformulier als door te bellen met de servicedesk.

Voor Bosch Home contact bellen met de Bosch klantenservice

Lukt het niet om antwoorden te vinden op de Bosch Home website, dan neemt u met de Bosch Home klantenservice contact op via het telefoonnummer 088 424 4010. Bij optie 1 (dagelijks van 07:00 tot 22:00 uur) meldt u een storing en bij optie 2 (maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur, zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur) stelt u uw vragen over aankopen, accessoires en onderdelen. Bij optie 3 (van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur, zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur) krijgt u productinformatie, terwijl u bij optie 4 (van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur) vindt u actie gerelateerde vragen. Uiteraard kunt u ook langsgaan bij een van de showrooms of verkooppunten van Bosch Home.

Contact met Bosch Home

Openingstijden Bosch Home klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -18:00
Dinsdag
08:00 -18:00
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
08:00 -18:00
Vrijdag
08:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Bosch Home klantenservice

Contact met Bosch HomeNummer
Algemeen088 - 424 40 10

Overige contactmogelijkheden Bosch Home klantenservice

Bosch Home opzeggen

Bosch Home direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bosch home.

Bosch Home ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Bosch Home? Laat ons je ervaring met Bosch Home weten!
Beoordeel Bosch Home

Adres Bosch Home klantenservice

Taurusavenue 36
Hoofddorp

Laat ons je ervaring met de Bosch Home klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Bosch Home klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Bosch Home Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Bosch Home klantenservice?