Bosch Home

Over Bosch Home

Bosch Home werd in 1886 opgericht door Robert Bosch in Stuttgart. Hij begon met het uitvinden en ontwerpen van verschillende soorten slimme en vernieuwende apparaten. Dit was ook precies waar Robert Bosch naar streefde. Hij wilde een bedrijf opzetten dat bekend zou staan als een bedrijf dat vernieuwend is en producten levert van zeer hoge kwaliteit. Tevens wilde hij een bedrijf opzetten waarin de consument zou vertrouwen. Robert Bosch heeft immers ooit gezegd dat hij liever geld verliest dan vertrouwen. Dit is dan ook precies de reden waarom Bosch Home een zo goed werkende Bosch Home klantenservice heeft. Bosch staat om nog een aantal andere dingen bekend, namelijk het feit dat in Bosch producten de mens en het milieu centraal staan. Dit is een van de doelen van Bosch die er de laatste paar jaren pas is bijgekomen.

Verschillende producten van Bosch Home

Bosch Home verkoopt verschillende soorten producten die er allen naar streven om het leven van de consumenten gemakkelijker te maken. Daarom verkoopt Bosch home verschillende soorten vaatwassers, wasmachines, afzuigkappen, koelkasten en vriezers, kookplaten en zelfs stofzuigers. Dit zijn allen producten die mensen kunnen helpen bij de taken die gedaan moeten worden in het dagelijks levens, zoals koken en schoonmaken. Door Bosch Home wordt dit een stuk gemakkelijker. Wilt u weten welke producten er precies verkocht worden door Bosch? Dan kunt u contact opnemen met de Bosch Home klantenservice. De medewerkers van de Bosch Home klantenservice kunnen u precies uitleggen welke producten er allemaal te koop zijn van Bosch.

Bosch Home klantenservice

Zoals eerder gezegd was vertrouwen voor de oprichter van Bosch Home, meneer Robert Bosch, erg belangrijk. Het is dan ook niet gek dat Bosch Home zeer veel aandacht besteed aan hun klantenservice. De Bosch Home klantenservice is daarom ook op een aantal manieren te bereiken. U kunt via de website een mail sturen naar de Bosch Home klantenservice. Hierin kunt u uw vraag, opmerking, tip of klacht verwerken. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct contact op te nemen met de Bosch Home klantenservice. Dit kan telefonisch door te bellen met 088 424 4010. Dit kan 24 uur per dag, dus de gehele dag lang. Zelfs op zaterdag en zondag dus! Dit is met name handig wanneer u een serviceafspraak moet maken voor een van uw Bosch Home producten. Dit is echter niet de enige manier waarop u direct contact kunt krijgen met de Bosch Home klantenservice. U kunt ook langsgaan bij een van de showrooms of verkooppunten van Bosch Home. Op de website van Bosch Home, www.bosch-home.nl, kunt u de verschillende locaties van de Bosch Home showrooms of verkooppunten vinden. Er zijn dus een aantal manier waarop u de Bosch Home klantenservice kunt bereiken.

Openingstijden Bosch Home klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Bosch Home

Telefoonnummer Bosch Home klantenservice

Telefoonnummer
088 - 424 40 10
Belkosten
lokaal tarief

Adres Bosch Home klantenservice

Taurusavenue 36
Hoofddorp

E-mailadres Bosch Home klantenservice

E-mailadres
onbekend

Bosch Home opzeggen

Bosch Home direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bosch home.

Bosch Home ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie