LG

 klantenservice

Over LG

LG Electronics is een toonaangevende speler op de markt van consumentenelektronica, mobiele telefonie en huishoudelijke apparatuur. Ze zijn producent van onder andere televisies en mobiele telefoons tot wasmachines en luchtkoelsystemen. De innovatieve technologie in combinatie met bijzondere ontwerpen en producten maakt van LG Electronics een merk dat op de toekomst gericht is. LG is in 1947 opgericht in Seoul, Zuid-Korea. Hier bevindt zich nog steeds het hoofdkantoor van het bedrijf. De LG Electronics tak is er in 1958 bijgekomen. Bijna alle producten van LG komen van zusterbedrijven waar speciaal aan bijvoorbeeld displays wordt gewerkt. Met ruim 100 locaties wereldwijd en 86.000 medewerkers is het uitgegroeid tot wereldbedrijf. Het vooruit kijken van LG zorgt voor steeds betere en creatievere producten die ook voor het milieu steeds beter worden. Maar liefst een op de vijf medewerkers van LG houden zich elke dag opnieuw bezig met innovatie. Deze technologische vernieuwing is het Life’s Good aspect van het bedrijf. De letters L en G staan voor Life’s Good. Het logo met een knipoog en een glimlach is daar zelfs op aangepast. LG Electronics Benelux Sales BV heeft twee kantoren gevestigd in de Benelux. De vestiging in Nederland bevindt zich in Amstelveen en de Belgische markt wordt aangestuurd vanuit Edegem. Hieronder vindt u meer informatie over LG Klantenservice voor zowel LG Wereldwijd als LG Electronics Benelux BV.

LG Klantenservice en contact met LG

LG, met als motto de speciale Life’s Good ervaring, biedt juist hierom de mogelijkheid om eenvoudig en snel in contact te komen met de LG Klantenservice. Het behulpzame team van LG Customer Service medewerkers kunt u op meerdere manieren bereiken. U kunt chatten, e-mailen maar ook bellen met een van deze medewerkers. Ook via social media staan deze medewerkers voor u klaar. Het Webcare Team van LG staat van maandag tot en met vrijdag van half negen tot vijf uur voor u klaar. Online chatten met een LG Customer Service medewerker kan ook op deze kantoortijden. Telefonisch contact met een LG Customer Service medewerker is ook mogelijk. Bel naar 0900 543 5454 (Nederland, 35 cent per gesprek) of +32 015 200 255 (België, nationaal tarief). Ook hier worden dezelfde tijden gehanteerd. Op nationale feestdagen en op zaterdag en zondag is de LG Klantenservice gesloten.

Mijn account

Via de website van LG zijn er nog meer mogelijkheden om informatie te vergaren. Zo is er een Mijn Account pagina waarop u na het registreren online toegang heeft tot de LG Klantenservice met onder andere productregistratie, serviceverzoeken, e-mails, statussen en meer. Hiernaast zijn ook handleidingen en instructievideo’s online te bekijken via de website. U hoeft hier niet eerst een account voor aan te maken. Dit geldt ook voor de vraag en antwoord pagina, met instructies voor productinstallatie, tips voor onderhoud en problemen oplossen. Om toegang te krijgen tot Smartworld/ LG Store op uw TV dient u zich via het menu in de televisie te registreren.

Contact met LG

Openingstijden LG klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers LG klantenservice

Contact met LGNummer
Algemeen0900 - 543 54 54

Overige contactmogelijkheden LG klantenservice

LG opzeggen

LG direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/lg.

LG ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met LG? Laat ons je ervaring met LG weten!
Beoordeel LG

Adres LG klantenservice

Krijgsman 1
Amstelveen

Laat ons je ervaring met de LG klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de LG klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel LG Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de LG klantenservice?