Siemens Home

Over Siemens Home

Siemens werd op 12 oktober 1947 opgericht door Werner von Siemens en Johann Georg Halske. Het bedrijf bestaat uit vier marktsectoren: Industry, Energy, Healthcare en Infrastructure & Cities. Siemens Home behoort tot de huishoudlijn. Siemens keukenapparatuur combineert innovatie met design en zorgt ervoor dat u minder tijd besteed aan boodschappen, dankzij een koelkast die voedsel tot drie keer langer écht vers houdt. U kookt sneller en gemakkelijker met één druk op de knop dankzij een combi-stoomoven met automatische programma’s.

Veelgestelde vragen

Voor vragen over het bedrijf omtrent huishoudelijke apparaten kunt u terecht op de veelgestelde vragen pagina van de website. Zo kunt u hier vragen vinden over wat u kunt doen als u recent een aankoop of aanbetaling bij Siemens Home gedaan heeft en u zich afvraagt wat er nu met uw aanbetaling gebeurt. Ook voor vragen met betrekking tot koken, wasmachine sen drogers kunt u terecht bij de veelgestelde vragen sectie. Kunt u uw antwoorden hier niet vinden, dan kunt u contact opnemen met de Siemens Home klantenservice.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Siemens Home klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Siemens Home Facebook. Deze manier van de Siemens Home klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Siemens Home bereiken via @SiemensHuishoud. Als de medewerkers van de Siemans Home klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook via de telefoon of op LinkedIN of YouTube proberen.

Telefonisch contact

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Siemens Home klantenservice. Hiervoor belt u tijdens kantooruren naar het nummer 088 – 424 4020  voor al uw vragen.

Overige opties

Verder is het ook nog mogelijk om contact op te nemen met de Siemens Home klantenservice via email. Dit doet u door een mailtje te sturen via het contactformulier. Ook kunt u langs komen voor een adviesgesprek, kookdemo of workshop. Dit kan alleen van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9:30 uur en 17:00 uur en is dus gesloten op zondag en feestdagen. Ook kunt u een brief sturen naar het postadres van Siemens Home voor klachten of tips. Dit doet u door een brief te sturen naar Inspiratiehuis 20|20, Taurusavenue 36, 2132  LS, Hoofddorp.

 

Openingstijden Siemens Home klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00
Siemens Home

Telefoonnummer Siemens Home klantenservice

Telefoonnummer
088 - 424 40 20
Belkosten
lokaal tarief

Adres Siemens Home klantenservice

Taurusavenue 36
Hoofddorp

E-mailadres Siemens Home klantenservice

E-mailadres

Siemens Home opzeggen

Siemens Home direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/siemens home.

Siemens Home ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie