Akai Service Center Nederland

Over het Akai Service Center Nederland

Het Akai Service Center Nederland is de Nederlandse klantenservice van het merk Akai. Akai is een Japans merk in consumentenelektronica. Deze elektronica wordt ook in de Benelux verkocht. Het Service Center Nederland is te bereiken voor vragen die Nederlandse (potentiële) klanten hebben over de installatie of het gebruik van producten van Akai.

Akai

Akai wordt in Nederland geïmporteerd door ELMARC BV. Dit importbedrijf houdt zich sinds de jaren zeventig bezig met de import vanuit Japan, Korea, Taiwan en China. Het bedrijf Akai is zelf in 1929 opgericht in Japan en staat bekend als een dynamisch merk met een breed assortiment aan elektronica. Het merk richt zich op de verkoop van consumentenelektronica en daarbinnen ligt de focus met name op audio en video. Onder de naam Akai worden onder meer led-televisies, radio’s, dvd-spelers, accessoires en autoradio’s verkocht.

De naam ‘Akai’ betekent ‘rood’ in het Japans. Deze kleur staat ook wel voor spanning en sensatie. Deze waarden sluiten aan bij het merk. De merknaam Akai wordt tegenwoordig veelvuldig gebruikt voor elektronica dat door andere bedrijven is geproduceerd. Het merk heeft een rijke historie die is gebaseerd op kwaliteit en innovatie.

Contactgegevens

Het Akai Service Center Nederland is te bereiken voor vragen over de installatie of het gebruik van Akai producten. Aangezien Akai zelf over een klantenservice beschikt, is het mogelijk dat een technisch probleem door het merk zelf wordt verholpen.

Het Akai Service Center Nederland is op verschillende manieren te bereiken. Telefonisch kunt u contact opnemen via 0900-3555333. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar helpdesk@elmarc.nl. Voor zakelijke vragen over producten neemt u contact op via info@akai.nl. Schriftelijke post adresseert u aan het Akai Service Center Nederland, Kolenbranderstraat 28, 2984 AT Ridderkerk.

Op de website van Akai kunt u alle verkooppunten van het merk vinden in de Benelux. Van al deze verkooppunten zijn de contactgegevens beschikbaar.

Openingstijden Akai Service Center Nederland klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Akai Service Center Nederland

Telefoonnummer Akai Service Center Nederland klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 3 555 333
Belkosten
€ 1,00 per gesprek

Adres Akai Service Center Nederland klantenservice

Kolenbranderstraat 28
Ridderkerk

E-mailadres Akai Service Center Nederland klantenservice

E-mailadres

Akai Service Center Nederland opzeggen

Akai Service Center Nederland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/akai service center nederland.

Akai Service Center Nederland ervaringen

4 ervaringen.

4 gedachten over “Akai Service Center Nederland”

 1. zoek een voeding trafo voor akai 1040 type aa1040 t .5 merk orion nr 7606 hoop dat u mij verder kunt helpen alvast dank

 2. ik kan niet meer analoog kijken,heb geen beeld meer

 3. ik heb ruim een week geleden een verzoek ingediend voor een AKAI tv type ALED3205TBK een vraag gesteld m.b.t. de digitale instelling van zenders bij ZIGGO, maar nog geen antwoord ontvangen.

  Kunt u mij vertellen, wanneer ik dit kan verwachten ?

  Mvg,

  Jan van der Keur

 4. Ik heb een AKAI tv ALED3205TBK en heb geprobeerd deze om te zetten naar digitale tv bij ZIGGO. Tot dusverre is deze gebruikt voor analoge tv.
  Hiervoor heeft ziggo een handleiding geleverd hoe dit om te zetten. Deze handleiding klopt exact, maar op het moment dat ik de vraag moet krijgen in het menu van KABEL of ANTENNE om voor ziggo te kiezen gaat het fout. In de stap er voor zie dat er 69 zenders zijn gevonden tijdens de lopende balk tijdens het zoek proces, maar krijg dan de melding, geen zenders gevonden, controleer uw kabel, ga naar het installatie menu om handmatig zenders te vinden.
  De kabel is echter helemaal nieuw, door ziggo geinstalleerd en heeft ook gewerkt voor analoge tv.
  Mijn vraag, wat is hier de oplossing voor, binnenkort gaat analoge tv er uit en moet de omzetting hebben plaatsgevonden.

  Mvg,

  Jan van der Keur

Plaats een reactie