Indesit

 klantenservice

Over Indesit

Indesit is een Italiaanse fabrikant van witgoedartikelen. Met meer dan 16.000 medewerkers en productievestigingen in Italië, Polen, het Verenigd Koninkrijk, Rusland en Turkije is Indesit een van de grootste spelers op de Europese markt. Indesit distribueert onder andere wasmachines, drogers, vaatwasmachines, koelkasten, vriezers, fornuizen, afzuigkappen, magnetrons en ovens. Met name in West-Europa timmert het merk al jaren flink aan de weg, met onder andere een notering aan de beurs van Milaan als gevolg. De merken die onder Indesit vallen zijn Hotpoint-Ariston, Scholtes, Stinol, Elco en Termogamma. Deze merken zijn met name bekend in Italië. Hieronder vindt u meer informatie over de Indesit Klantenservice en hoe u hen kan bereiken.

Indesit Klantenservice

De officiële Indesit Klantenservice biedt verscheidene diensten aan en staat voor u klaar in het geval van storingen, onderhoud en reiniging van uw apparaat. Via de website van Indesit kunt u informatie opvragen, een afspraak met een monteur maken en eventueel een klacht melden over een Indesit product. Alle monteurs bieden de juiste service en worden voortdurend getraind door de Indesit specialisten. Deze assistentie kunt u altijd benaderen door het online invullen van een formulier via de website van Indesit. Vermeld hierbij de reden van uw aanvraag. Vul uw gegevens aan indien nodig. De Indesit Klantenservice neemt uiterlijk binnen drie werkdagen contact met u op.

De website van Indesit beidt veel mogelijkheden om informatie te vergaren over uw aangeschafte producten. Via de Problemen en Oplossen pagina kunt u antwoorden krijgen op veelgestelde vragen over producten en diensten. Deze pagina biedt algemene oplossingen over problemen met uw apparaat. Als u hier geen oplossing kunt vinden, kunt u via de Indesit Klantenservice een service-afspraak maken voor het behandelen van uw klacht. Voor telefonisch contact kunt u bellen met de Indesit Servicelijn op 0900-2025254 (15 cent per minuut) om een afspraak te maken met een erkende Indesit servicemonteur in uw regio. Ook is het mogelijk om op de website via Mijn Indesit in te loggen om zo contact op te nemen met de Indesit Klantenservice. U kan hier persoonlijke gegevens invullen en zo alle informatie krijgen over Indesit producten die u al hebt aangeschaft en een verlanglijstje opstellen met producten die u eventueel in de toekomst aan wil schaffen. Als u een nieuwe bezoeker bent, is registratie verplicht.

Indesit bezoeken

De Indesit showroom is geopend op werkdagen van negen tot twaalf uur ’s ochtends en van een tot half vijf in de middag. Deze showroom is te vinden op het adres: Rijnzathe 8, 3454 PV De Meern (telefoonnummer 030 – 66 92 900). De showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Voor meer informatie kunt u mailen naar nl.receptiondesk@indesit.com en voor de Indesit Klantenservice kunt u contact opnemen via service.nl@indesit.com.

Contact met Indesit

Openingstijden Indesit klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -16:30
Dinsdag
09:00 -16:30
Woensdag
09:00 -16:30
Donderdag
09:00 -16:30
Vrijdag
09:00 -16:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Indesit klantenservice

Contact met IndesitNummer
Algemeen030 - 66 92 900

Overige contactmogelijkheden Indesit klantenservice

Indesit opzeggen

Indesit direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/indesit.

Indesit ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Indesit? Laat ons je ervaring met Indesit weten!
Beoordeel Indesit

Adres Indesit klantenservice

Rijnzathe 8
De Meern

Laat ons je ervaring met de Indesit klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Indesit klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Indesit Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Indesit klantenservice?