Drukwerknodig

Drukwerknodig, dat voorheen bekendstond als Russell Print, is een full service reclamebureau dat over een eigen drukkerij beschikt. Drukwerknodig verzorgt al meer dan een kwart eeuw reclame en drukwerk voor particulieren en bedrijven, voornamelijk toonaangevende winkelketens. Bij drukwerk kunt u denken aan allerhande artikelen: van visitekaartjes tot bureaukalenders en van boeken tot foto’s en vlaggenlijnen. Op de website treft u het totaaloverzicht van artikelen die door het reclamebureau kunnen worden geleverd. Drukwerknodig kan, doordat het over zijn eigen drukkerij beschikt, ervoor zorgen dat u uw drukwerk razendsnel in huis heeft. De eigen digitale drukkerij garandeert niet alleen snelle levertijden, maar ook flexibiliteit en optimale kwaliteit.

Persoonlijke begeleiding gedurende het gehele proces

Drukwerknodig draagt maatwerk hoog in het vaandel. Dankzij het eigen productiecentrum kan Drukwerknodig met al uw specifieke wensen aan de slag. U als klant krijgt een eigen contactpersoon toegewezen met wie alle communicatie plaatsvindt. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd met een medewerker spreekt die van de hoed tot de rand weet betreffende uw opdracht. Uw contactpersoon begeleidt u gedurende het hele proces: van ontwerp tot nabewerking en afwerking. Zo kan Drukwerknodig u het gewenste resultaat garanderen.

Contact met Drukwerknodig

Heeft u behoefte aan contact met een van de medewerkers van Drukwerknodig? Voor al uw vragen, opmerkingen en onverhoopt klachten kunt u terecht bij de telefonische klantenservice van het reclamebureau. De medewerkers van de klantenservice bereikt u middels het telefoonnummer 088 3108000. Zij zijn op werkdagen tussen 08.00 en 21.00 bereikbaar, op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 en op zondag tussen 12.00 en 18.00. Naast telefonisch contact is het eveneens mogelijk een chatgesprek te starten via de website. E-mailen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Openingstijden Drukwerknodig klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -21:00
Dinsdag
08:00 -21:00
Woensdag
08:00 -21:00
Donderdag
08:00 -21:00
Vrijdag
08:00 -21:00
Zaterdag
09:00 -17:00
Zondag
12:00 -18:00
Drukwerknodig

Telefoonnummer Drukwerknodig klantenservice

Telefoonnummer
088 3108000
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Drukwerknodig klantenservice

Osloweg 75,
9700 Groningen

E-mailadres Drukwerknodig klantenservice

Drukwerknodig opzeggen

Drukwerknodig direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/drukwerknodig.

Drukwerknodig ervaringen

3 ervaringen.

0 gedachten over “Drukwerknodig”

  1. Handig om hier mooie kerstkaarten te bestellen. Vorig jaar ook gedaan en is erg goed bevallen. X Moniek

  2. Eerlijk bedrijf met hardwerkende mensen. Doe er al geruime tijd zaken mee en bevalt ontzettend goed. Mag ook gezegd worden.

  3. Super goede prijzen , wij gebruiken deze partij uit groningen al jaren voor al ons drukwerk.

Plaats een reactie