Epson

Over Epson

Epson, officieel Seiko Epson Corporation genaamd, is een van de grootste printer-ontwikkelaars ter wereld. Epson maakt onder andere inkjet-, laser- en matrixprinters. Ook is het  gespecialiseerd in aanverwante producten zoals scanners en computers. Het Japanse technologiebedrijf werd in 1942 opgericht onder de naam Daiwa Kogyo door Hisao Yamazaki. Het bedrijf specialiseerde zich toentertijd nog in het fabriceren van horloge-onderdelen. Al snel ontwierp het bedrijf de meest innovatieve horloges. Zo heeft het ’s werelds eerste quartz horloge bedacht.

Vanaf 1961 begon het met het ontwikkelen van printers, naar aanleiding van de Olympische Spelen die een paar jaar later werden gehouden en waar een tijd printer nodig was om de tijden bij te houden. In 1968 werd de allereerste miniprinter gelanceerd: de EP-101, wat een groot wereldwijd succes bleek. Gedurende de jaren is de nadruk van Epson komen te liggen op het verfijnen van hun micro technologieën en deze toe te passen op verschillende werkgebieden. Epson heeft hoge kwaliteit, verfijnde precisie en een ultieme klantenbeleving hoog in het vaandel staan. Mocht er dan ook iets mis zijn met uw Epson product, dan kunt u altijd de Epson klantenservice om hulp vragen. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden die u heeft om de Epson klantenservice te bereiken.

Epson Klantenservice

Als u technische problemen ondervindt met uw Epson product, of een andere technische vraag heeft over Epson, neemt u dan contact op met de servicelijn. Hier krijgt u concreet en helder advies van productspecialisten, die u kunnen helpen met het oplossen van elk technologische probleem. Ook kunt u bij de Epson Klantenservicelijn terecht voor vragen over service, garantie, reparaties en ook voor koopadvies via de telefoon. U kunt hiervoor het volgende nummer bellen: 020 708 5099.

Als u uw vraag liever opschrijft, of niet in de gelegenheid bent om te bellen kunt u de Epson klantenservice ook bereiken per mail. Hiervoor vult u het contactformulier in dat op de site staat aangegeven onder het kopje ‘contact’. Ook als u liever een losse email stuurt kan dat altijd, naar level.one@epson.nl.  Het serviceteam van Epson staat altijd paraat om u te helpen en zal zo snel mogelijk reageren op uw vragen en opmerkingen.

Epson Reserveonderdelen

Als u specifiek op zoek bent naar originele Epson reserveonderdelen kunt u het beste mailen naar parts@mservice.nl.  Dit team zal direct contact met u opnemen over uw verzoek voor reserveonderdelen en tegelijkertijd kijken of het onder uw garantie valt. Ook voor andere vragen over authentieke reserveonderdelen van Epson kunt u terecht op dit emailadres.

Openingstijden Epson klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Epson

Telefoonnummer Epson klantenservice

Telefoonnummer
020 - 708 50 99
Belkosten
lokaal tarief

Adres Epson klantenservice

Hoogoorddreef 5
Amsterdam

Epson opzeggen

Epson direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/epson.

Epson ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie