MyCom

 klantenservice

Over MyCom

MyCom is een winkel die gespecialiseerd is in elektronica. De elektronicawinkel is in 1996 opgericht en is uitgegroeid tot een winkel met meer dan twintig vestigingen verspreid over Nederland. Alle winkels beschikken over een eigen technische dienst. Daarnaast beschikt de winkel over een online winkel waar de producten besteld kunnen worden.
Wanneer u voor 23.00 een online bestelling plaatst en het gewenste product is op voorraad, dan ontvangt u uw bestelling op werkdagen binnen een dag in huis. Als u uw bestelling op zaterdag doet, dan ontvangt u uw bestelling op dinsdag thuis. MyCom rekent geen verzendkosten bij haar bestellingen.
Het assortiment van MyCom bestaat uit meer dan 5000 producten van A-merken. Deze producten variëren van computers en notebooks, tot randapparatuur en accessoires.

Assortiment

MyCom beschikt over een divers assortiment. U kunt laptops en computers bestellen, samen met de randapparatuur hiervan. U vindt hier alle benodigdheden voor een compleet computersysteem. Ook verkoopt MyCom verschillende componenten, zoals harde schijven, moederborden, koelingsystemen en geheugenkaarten. Ook is het mogelijk om via de winkel opslagruimte aan te schaffen.
De elektronicawinkel is ook gespecialiseerd in tablets en e-readers. U vindt hier ook alles wat te maken heeft met beeld en geluid, netwerk en telefonie, en gaming en software. Kortom, bij MyCom vindt u alles op het gebied van elektronica.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met MyCom. Telefonisch kunt u de klantenservice bereiken via 036-7676575. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 – 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 – 17.00 uur. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@mycom.nl. U kunt uw vragen ook via Twitter of Facebook stellen aan het webcareteam.
Schriftelijke post adresseert u aan MyCom Nederland, Versterkerstraat 12, 1322 AP Almere. Dit is tevens het adres van het hoofdkantoor.
Op de website vindt u de adresgegevens van de MyCom vestigingen.

Contact met MyCom

Openingstijden MyCom klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -18:00
Dinsdag
08:30 -18:00
Woensdag
08:30 -18:00
Donderdag
08:30 -18:00
Vrijdag
08:30 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers MyCom klantenservice

Contact met MyComNummer
Algemeen036-7676575

Overige contactmogelijkheden MyCom klantenservice

MyCom opzeggen

MyCom direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/mycom.

MyCom ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met MyCom? Laat ons je ervaring met MyCom weten!
Beoordeel MyCom

Adres MyCom klantenservice

Versterkerstraat 12-14
Almere-Stad

Laat ons je ervaring met de MyCom klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de MyCom klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel MyCom Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de MyCom klantenservice?