HP

Over HP

HP is de populaire afkorting van Hewlett-Packard. Het is een van de allergrootste Amerikaanse technologiebedrijven. Het pakket aan diensten en producten dat HP dan ook levert is gigantisch. Van eenvoudige elektronicaonderdelen zoals rekenmachines, adapters en toetsenborden, tot aan intelligente en vooruitstrevende software en computers. Het technologiebedrijf staat dan ook al jarenlang in de absolute top van computerleveranciers. Maar ook het miljardenbedrijf dat HP nu is, is ergens begonnen. En in HP’s geval was dat in een garage in Palo Alto, California. In 1939 startten William Hewlett en David Packard daar namelijk een vennootschap met als doel om de meest innovatieve technologie te creëren. Ze wilde maken wat niemand nog ooit had gedacht te maken en doen wat niemand anders durfde. Momenteel geldt deze beroemde garage in Amerika dan ook als de geboorteplaats van het creatieve Silicon Valley. HP maakte de jaren na haar oprichting naam met het ontwikkelen van printers, camera’s,  meetinstrumenten, rekenmachines, en computers. Deze verkochten ze onder verschillende merknamen, zoals Pavillion, Elitebook en ProLiant. Een van de doelen van HP is om vorm te geven aan ideeën van klanten en om deze ideeën vervolgens buitengewoon goed en innovatief te maken. HP zoekt altijd naar de toekomst en durft stappen verder te gaan. Uitvinden is voor HP dan ook meer dan een woord, het is wat HP als bedrijf is. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw HP product, of heeft u een andere vraag of opmerking, neem dan contact op met de klantenondersteuning van HP. Hieronder vindt u verschillende mogelijkheden om met de HP klantenservice in contact te komen.

HP Klantenservice

Het is al vervelend genoeg dat u een probleem ondervindt met uw HP-apparatuur. Daarom heeft de HP Klantenservice het u zo makkelijk mogelijk proberen te maken op de klantenondersteuning-pagina. Op de website vindt u verschillende manieren om zelf uw probleem op te lossen. Zo kunt u een kijkje nemen op een van de vele supportforums en kunt u online al veel drivers, handleidingen en andere nuttige downloads vinden. Wilt u liever persoonlijk contact met de HP Klantenservice, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen. Voor vragen over uw aankopen of de status van uw bestelling belt u met:  020 – 655 1458. Van maandag t/m vrijdag is het serviceteam daar te bereiken tussen 09.00 en 18.00. Ook kunt u mailen naar hpstore.nl.sales@hp.com.

Technische Ondersteuning

Een ander onderdeel van de HP klantenservice is de technische ondersteuning. Via de HP website kunt u zoeken tussen veel gestelde vragen. Ook kunt u hier zoeken op uw specifieke product waar u vragen over heeft. Onder aan de pagina vindt u dan het telefoonnummer van een specialist op dat gebied die u graag te woord staat. Tevens vindt u hier support community’s, de status van uw reparatieorder en aanvullende software.

Openingstijden HP klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
HP

Telefoonnummer HP klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 117 00 00
Belkosten
€ 0,05 per minuut

Adres HP klantenservice

Startbaan 16
Amstelveen

E-mailadres HP klantenservice

E-mailadres
onbekend

HP opzeggen

HP direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hp.

HP ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “HP”

  1. Waardeloze telefoonservice

    Heel eenvoudig: jullie telefoon wordt niet opgenomen!
    Waardeloos dus

Plaats een reactie