Huawai

 klantenservice

Over Huawai

Huawai Technologies Co. Ltd. is de officiële naam van het wereldwijd populaire Huawai. Huawai staat wereldwijd bekend om het ontwikkelen van apparatuur voor telecommunicatie. Het Chinese bedrijf bestaat pas sinds 1987, toen het in Shenzhen werd opgezet door Ren Zhengfei. Toen richtte Huawai zich met name op het maken van knoppen voor mobiele telefoons. Sindsdien heeft het zich uitgebreid tot het opzetten van communicatienetwerken, zowel binnen als buiten China en natuurlijk het maken van ’s werelds meest innovatieve mobiele telefoons. Momenteel is Huawai  zelfs de allergrootste telecommunicatie ontwikkelaar ter wereld, nadat ze in 2012 Ericsson hebben overgenomen.

De multinational heeft tegenwoordig zo’n 140,000 medewerkers, waarvan de helft zich enkel stort op research en technologische ontwikkeling. De toekomst en technologische vooruitgang staan dan ook voorop bij het jonge Chinese bedrijf. In Nederland is Huawai pas sinds 2012 begonnen met het bestormen van de smartphone-markt. Huawai verrast vriend en vijand elke keer met haar nieuwe tablets en de altijd goedkope prijzen van hun producten. Tegelijkertijd waarborgt Huawai ook kwaliteit en vormt het zodoende een geduchte concurrent voor andere smartphone ontwikkelaars. Om het steeds groeiende bestand aan klanten zo goed en perfect mogelijk te kunnen helpen heeft Huawai een uitgebreide klantenservice. Over de verschillende mogelijkheden van de Huawai klantenservice vindt u hieronder meer informatie.

Huawai klantenservice

Huawai hoort graag van u. Of u nou met een technische vraag zit, deskundig advies wil of een andere opmerking heeft: Huawai klantenservice staat u graag te woord! Sommige producten van Huawai zijn zo technologisch vooruitstrevend dat ze soms behoorlijk ingewikkeld kunnen overkomen. Om daarop in te spelen heeft Huawai op de website daarom verschillende handleidingen en manuals gezet, ingedeeld per specifiek product. Zo kunt u snel en makkelijk uw apparaat leren kennen! Ook kunt u op de support pagina de allerlaatste updates en software downloaden die bij uw specifieke apparaat of toestel past. Heeft u een verdergaande vraag, ook dan kunt u vaak al goed terecht bij de FAQs; de veelgestelde vragen. Hier kunt u zoeken tussen problemen van anderen en vaak zelf al gemakkelijk uw probleem oplossen. Wilt u liever dat een professional naar uw product kijkt? Dan kunt u onder het kopje ‘service center’ een monteur vinden die u verder kan helpen.

Persoonlijk Contact Met Huawai

Ook is de Huawai klantenservice beschikbaar om u persoonlijk te woord te staan. Zo kunt u altijd een mail sturen. Dit kan gemakkelijk en snel via het online mailformulier op de website. Als u liever een van de Huawai klantenservice medewerkers spreekt belt u naar 0900 11 00 888. Medewerkers zijn beschikbaar tussen maandag en vrijdag, van 09:00 tot 17:00. Als u van plan bent te bellen, is het prettig om alvast uw IMEI-nummer en serienummer van het Huawai toestel waar u vragen over heeft, bij u te hebben.

Contact met Huawai

Openingstijden Huawai klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Huawai klantenservice

Contact met HuawaiNummer
Algemeen0900 - 11 00 888

Overige contactmogelijkheden Huawai klantenservice

Huawai opzeggen

Huawai direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/huawai.

Huawai ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Huawai? Laat ons je ervaring met Huawai weten!
Beoordeel Huawai

Adres Huawai klantenservice

Karspeldreef 4
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Huawai klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Huawai klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Huawai Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Huawai klantenservice?