Solcon

 klantenservice

Gelijk met Solcon contact dankzij KlantenserviceSpot.nl

Wilt u met Solcon contact om uw internetabonnement te wijzigen of heeft u last van een Solcon storing waarvoor u contact met de klantenservice wilt? KlantenserviceSpot.nl verbindt u direct met de juiste medewerker om uw vragen te laten beantwoorden. Bedrijven maken het soms lastig voor klanten om de contactgegevens te vinden. KlantenserviceSpot.nl beschikt daarom over één centrale database met allerlei adressen en telefoonnummers van ondernemingen. Zo belt u met de NS klantenservice over uw geplande treinreis, vraagt u bij de Schiphol klantenservice waar u het beste kunt parkeren bij de luchthaven, regelt u uw bankzaken met de klantenservice van ABN AMRO en belt u met de Trouw klantenservice om uw abonnement op het dagblad op te zeggen. Bekijk direct hoe u met Solcon in contact komt.

Contact met Solcon, de internetprovider uit Dronten

In 1996 werd Solcon opgericht op een zolderkamer in Dronten. Door de sterke innovatiedrang van het bedrijf breidde het internetbedrijf al snel zijn internet- en datacenterservices uit met tegenwoordig tienduizenden tevreden klanten. Bovendien is het bedrijf nog altijd volledig in Nederlandse handen. Met zo’n omvangrijk klantenbestand is het van groot belang dat er een goed bereikbare Solcon klantenservice beschikbaar is.

Met Solcon contact via de website

Voordat u met Solcon contact opneemt, is het raadzaam om eerst de website van Solcon te bezoeken. Hier kunt u namelijk zelf allerlei zaken met betrekking tot uw abonnement regelen. Zo kunt u uw facturen inzien, uw abonnement aanpassen, de Solcon Compleet Extra’s activeren of gratis uw apparaten laten beveiligen. Daarnaast is er een pagina met veelgestelde vragen beschikbaar, waarbij u per onderwerp veel informatie over uw abonnement vindt. Zo leest u wat u kan doen als uw internet niet werkt, ziet u de status van uw abonnement, vindt u handleidingen hoe u de televisie moet instellen of bekijkt u hoe webhosting werkt.

Een Solcon storing melden bij de klantenservice

Heeft u last van een Solcon internet storing? Bekijk bij een Solcon storing allereerst de website van het internetbedrijf. U vult uw postcode en huisnummer in, en ziet gelijk een overzicht van de storingen of geplande werkzaamheden in uw regio. Ook vindt u tips om problemen met het internet, televisie of vast bellen op te lossen. Wordt uw storing bij Solcon niet genoemd, dan kunt u de Solcon storing melden. U kunt voor de Solcon storing bellen onder meer bellen met de klantenservice.

Solcon klantenservice bellen voor uw vragen

Voor uw vragen aan de Solcon klantenservice kunt u uiteraard bellen met het internetbedrijf. Als particulier neemt u contact op met het Solcon telefoonnummer 088 – 003 22 22, zakelijke klanten bellen met het telefoonnummer 088 – 003 25 25. Als u voor de technische dienst belt in verband met Solcon storingen, is Solcon bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur, en op zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur. Voor verkoop en administratie is het Solcon telefoonnummer geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:30 uur, en op zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur. Tijdens de feestdagen is de klantenservice van Solcon gesloten.

Contact met Solcon via de sociale media

De Solcon klantenservice is uiteraard vertegenwoordigd op de sociale media. Zo neemt u met Solcon contact op bij het Facebook account @SolconNL, op het Twitter account @Solcon of op het LinkedIn-account Solcon. Het webcare team is van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur geopend, en op zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur. De medewerkers van de Solcon klantenservice streven ernaar om zo snel mogelijk op uw vragen binnen de openingstijden te antwoorden. Naast vragen stellen aan de Solcon klantenservice vindt u hier ook het laatste nieuws over het bedrijf, zodat u altijd op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen.

Mailen met de Solcon klantenservice

Wanneer u uw vragen, opmerkingen of klachten schriftelijk wilt indienen bij Solcon, kunt u het online contactformulier op de website van Solcon invullen. U heeft hierbij de keuze uit meerdere categorieën, zodat de medewerker van de Solcon klantenservice direct weet waar het om gaat. Handig is het ook om uw klantnummer bij de mail mee te sturen. Ook kunt u een brief sturen naar het postadres Solcon, Afdeling Klantenservice, Postbus 127, 8250 AC Dronten. Gaat het om een retour van een pakket, bijvoorbeeld omdat u een abonnement heeft opgezegd of een verkeerde bestelling hebt ontvangen? Dan verstuurt u uw pakket aan het retouradres Solcon, Antwoordnummer 613, 8250 VB Dronten. De retourzending naar het antwoordnummer is gratis.

Een bezoek brengen aan Solcon

Wilt u graag langskomen bij het Solcon internet- en databedrijf om uw vragen persoonlijk aan een medewerker van de Solcon klantenservice te stellen? Dan brengt u een bezoek aan het adres Het Spaarne 11, 8253 PE Dronten. Het bezoekadres is geopend op werkdag van 09:00 tot 17:30 uur. In het weekend is de Solcon klantenservice gesloten. Op de website van Solcon vindt u een handige routebeschrijving naar het adres, zodat u zonder problemen bij het internetbedrijf arriveert.

Contact met Solcon

Openingstijden Solcon klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
09:00 -17:30
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Solcon klantenservice

Contact met SolconNummer
Algemeen088 - 003 22 22

Overige contactmogelijkheden Solcon klantenservice

Solcon opzeggen

Solcon direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/solcon.

Solcon ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Solcon? Laat ons je ervaring met Solcon weten!
Beoordeel Solcon

Adres Solcon klantenservice

Het Spaarne 11
Dronten

Laat ons je ervaring met de Solcon klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Solcon klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Solcon Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Solcon klantenservice?