Solcon

Over Solcon

De Internet Service Provider Solcon levert sinds 1996 internet- en datacenterdiensten aan de zakelijke markt. Solcon is in 1996 opgericht op een zolderkamer in Dronten. Internet stond nog in de kinderschoenen. Met hun inbelverbindingen en e-mailmogelijkheden was het bedrijf vanaf de start vooruitstrevend. Deze sterke innovatiedrang zorgde al snel voor groei. Ze zijn nog altijd die honderd procent Hollandse provider. Nuchter, toegankelijk en diep geworteld in de polder. Maar tegenwoordig met tienduizenden tevreden klanten in heel Nederland. Juist door die tienduizenden klanten is het zo belangrijk dat de Solcon klantenservice goed in elkaar zit.

Veelgestelde vragen

Via de Solcon e-mail kunt u zelf uw zaken omtrent televisie, internet, telefonie en radio regelen. Door in te loggen op Serviceweb kunt u uw tegoed en verbruik zelf bekijken zonder dat u daarvoor met Solcon contact op hoeft te nemen. Daarnaast kunt u zelf zaken instellen voor uw voorkeuren wat betreft uw internet zaken. In het geval dat u vragen heeft over het gebruik van Serviceweb niet met het gebruik van de app op te lossen zijn, kunt u bij de veelgestelde vragen wellicht het antwoord op uw probleem vinden. Via de Solcon klantenservice pagina is het mogelijk om een categorie te kiezen en zo snel mogelijk het antwoord te vinden.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Solcon klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Solcon Facebook. Deze manier van Solcon klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Solcon bereiken via de Twitter username @Solcon. Ook is Solcon te vinden op LinkedIN.

Solcon Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Solcon klantenservice. De Solcon klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:00 uur tot 20:00 uur.  Dit nummer is te bereiken op 088 003 22 22. Op zaterdag is het nummer te bellen op 09:00 uur tot 17:00 uur. Op zondagen en feestdagen is het nummer echter niet te bereiken. Daarnaast is er de web hulp Eva, die al uw vragen kan beantwoorden indien het klantenservice nummer niet te bereiken is.

Overige opties

Verder is het ook mogelijk om de Solcon klantenservice te mailen via info@solcon.nl. Hier kunt u kiezen uit verschillende categorieën waar uw vraag tussen hoort. Dit kan voor vragen, maar ook voor klachten. Ook kunt u natuurlijk per post een klacht of vraag sturen. Dit doet u door een brief te sturen naar Solcon, Afdeling Klantenservice, Postbus 127, 8250 AC Dronten. Ook kunt u een bezoek brengen aan het bezoekadres op Het Spaarne 11, 8253 PE Dronten.

Openingstijden Solcon klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Solcon

Telefoonnummer Solcon klantenservice

Telefoonnummer
088 - 003 22 22
Belkosten
lokaal tarief

Adres Solcon klantenservice

Het Spaarne 11
Dronten

E-mailadres Solcon klantenservice

E-mailadres

Solcon opzeggen

Solcon direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/solcon.

Solcon ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie