Vrije Universiteit Amsterdam

 klantenservice

Over de Vrije Universiteit Amsterdam

De Vrije Universiteit Amsterdam werd op 20 oktober 1880 opgericht door de protestantse predikant, journalist en politicus Abraham Kuyper als particuliere universiteit. De Theologische faculteit was een van de eerste faculteiten van de nieuwe universiteit. Een particuliere universiteit betekende in die tijd ook een onafhankelijke financiering. Met hulp van een grote achterban die de Vrije Universiteit vooral met kleingeld in de bekende VU-busjes steunde, kon de universiteit groeien. In de jaren zestig was de Vrije Universiteit uitgegroeid tot een middelgrote universiteit met een breed scala aan faculteiten en een groot aantal studenten. Mede door de groei volgde in 1970 de financiële gelijkschakeling aan de andere Nederlandse universiteiten. De VU is een open organisatie die sterk verbonden is met de mens en de maatschappij. De VU stimuleert vrije communicatie en onafhankelijkheid. De filosofie van de Vrije Universiteit bestaat uit drie kernwaarden; verantwoordelijkheid, openheid en persoonlijkheid. Deze kernwaarden dienen als richtsnoer voor het werken en handelen van de medewerkers en studenten.

Cijfers

De VU bestaat inmiddels uit 11 faculteiten en 14 (inter)facultaire instituten. Er zijn 48 bacheloropleidingen te volgen aan de Vrije Universiteit en 89 masteropleidingen. Op de website vindt u een overzicht met alle mogelijke bachelor- en masteropleidingen die aan de Vrije Universiteit te volgen zijn. De Vrije Universiteit bood in 2015 onderwijs aan 24517 studenten, waarvan bijna 20 procent eerstejaars bachelorstudenten. De vrije Universiteit telt 2764 wetenschappelijke stafleden en 1905 personeelsleden in niet-wetenschappelijke functies. Op de website van de Vrije Universiteit is een overzicht te vinden van alle VU-hoogleraren en bijzonder hoogleraren, gerangschikt op faculteit, die verbonden zijn aan de Vrije Universiteit.

Contact

De klantenservice van de Vrije Universiteit is te bereiken op het telefoonnummer 020 59 89898. Dit telefoonnummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 23:00, op zaterdag van 8:00 tot 18:00 en op zon- en feestdagen van 10:00 tot 18:00. U kunt dit nummer gebruiken als u algemene vragen heeft over de Vrije Universiteit, als u andere vragen heeft kunt u via dit telefoonnummer worden doorverwezen naar de juiste contactpersoon. Het bezoekersadres van het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit, tevens de campus, is De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam. Op de website van de Vrije Universiteit vindt u de telefoonnummers van de verschillende faculteiten van de Vrije Universiteit. De openingstijden, adresgegevens en e-mailadressen van de faculteiten zijn hier ook te vinden. Als u vragen heeft over een van de opleidingen dan kunt u contact opnemen met de voorlichter van de opleiding, de contactgegevens van deze voorlichters zijn de te vinden op de website.

Contact met Vrije Universiteit Amsterdam

Openingstijden Vrije Universiteit Amsterdam klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
07:00 -23:00
Dinsdag
07:00 -23:00
Woensdag
07:00 -23:00
Donderdag
07:00 -23:00
Vrijdag
07:00 -23:00
Zaterdag
08:00 -18:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Vrije Universiteit Amsterdam klantenservice

Contact met Vrije Universiteit AmsterdamNummer
Algemeen020 - 598 98 98

Overige contactmogelijkheden Vrije Universiteit Amsterdam klantenservice

Vrije Universiteit Amsterdam opzeggen

Vrije Universiteit Amsterdam direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vrije universiteit amsterdam.

Vrije Universiteit Amsterdam ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Vrije Universiteit Amsterdam? Laat ons je ervaring met Vrije Universiteit Amsterdam weten!
Beoordeel Vrije Universiteit Amsterdam

Adres Vrije Universiteit Amsterdam klantenservice

De Boelelaan 1105
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Vrije Universiteit Amsterdam klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Vrije Universiteit Amsterdam klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Vrije Universiteit Amsterdam Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Vrije Universiteit Amsterdam klantenservice?