LOI

 klantenservice

Over LOI

De LOI is een onderwijsinstelling die op afstand onderwijs aanbiedt. LOI staat voor Leidse onderwijs instelling en is een van de bekendste opleiders van Nederland. Al sinds 1923 is het mogelijk om thuis te studeren met behulp van het LOI. Zo maakt de LOI onderwijs breder toegankelijk; onderwijs werd makkelijker te combineren met bijvoorbeeld een gezin en/of een baan. Inmiddels studeren er bijna 100.000 studenten aan de LOI, waarvan zo’n 20.000 Hbo-studenten. De ruim 1.000 korte cursussen en volledige opleidingen die worden aangeboden zijn klassikaal te volgen of in uw eigen omgeving. LOI heeft altijd al bekend gestaan om de innoverende en kwalitatieve aanpak. De LOI was de eerste particuliere opleider waarvan alle HBO bachelor-opleidingen door de NVAO geaccrediteerd werden en de LOI is de enige particuliere hogeschool met het overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg. Huidige studenten profiteren nog steeds van de meest innoverende studietools zoals online hoorcolleges, webinars en mobiele apps zoals een kennistrainer- of talen-app.

Opleidingen

De LOI biedt masters, Hbo-opleidingen, Mbo-opleidingen, beroepsgerichte cursussen en hobby en vrije tijdcursussen aan. Op de website van de LOI vindt u een overzicht van alle mogelijk opleidingen en cursussen die worden aangeboden. U vindt hier beknopte informatie over de inhoud van de opleiding of de cursus. U kunt terecht bij een van de studieadviseurs voor een gratis studieadviesgesprek, zij kunnen u helpen bij het kiezen van een passende opleiding en eventuele vragen beantwoorden. Ook kunt u via de website een gratis studiegids naar keuze aanvragen. In deze gids staan alle opleidingen in het gekozen interessegebied en vindt u alle informatie om een goede keuze te kunnen maken. Ook als u ervoor kiest om, in plaats van klassikaal, thuis te studeren krijgt u alle begeleiding die u nodig heeft. U heeft beschikking tot een eigen docent waarnaar u uw opdrachten in kunt sturen en waar u vragen aan kunt stellen.

Contact

De klantenservice van het LOI is te bereiken op het telefoonnummer 071 545 1234 van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 en zaterdag van 10:00 tot14:00. Als u een vraag heeft over een opleiding of studeren bij het LOI kunt u het beste eerst op de website kijken bij veel gestelde vragen. Als uw vraag hier niet bij staat kunt u op verschillende manieren contact opnemen met het LOI. U kunt er voor kiezen contact op te nemen door middel van het contactformulier op de website. Ook kunt u uw vraag schriftelijk stellen door een brief te sturen naar: LOI, Postbus 4200, 2350 CA Leiderdorp. Het is ook mogelijk om langs te komen bij het LOI, het bezoekadres is Leidsedreef 2, 2352 BA Leiderdorp. LOI is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.

Contact met LOI

Openingstijden LOI klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -20:00
Dinsdag
09:00 -20:00
Woensdag
09:00 -20:00
Donderdag
09:00 -20:00
Vrijdag
09:00 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers LOI klantenservice

Contact met LOINummer
Algemeen071 - 545 1234

Overige contactmogelijkheden LOI klantenservice

LOI opzeggen

LOI direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/loi.

LOI ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met LOI? Laat ons je ervaring met LOI weten!
Beoordeel LOI

Adres LOI klantenservice

Leidsedreef 2
Leiderdorp

Laat ons je ervaring met de LOI klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de LOI klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel LOI Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de LOI klantenservice?