Radboud Universiteit

 klantenservice

Over de Radboud Universiteit

De geschiedenis van de Radboud Universiteit begint op 17 oktober 1923 bij de oprichting van de katholieke Universiteit Nijmegen. Op 1 september 2004 werd de naam veranderd in Radboud Universiteit Nijmegen, dit om de samenwerking tussen de universiteit en het RadboudUMC te verduidelijken. De Universiteit heeft zich gevestigd op het oude landgoed Heyendael. In totaal tellen de Radboud Universiteit en het aangesloten RadboudUMC ruim 10.000 medewerkers en meer dan 19500 studenten. De Radboud Universiteit beschikt over haar eigen campus. Op dit terrein staan onder andere dienstwoningen, hotels voor personeel en gasten, een studentenkerk, het universitair sportcentrum en verschillende horecagelegenheden en detailzaken. Ook bevindt zich hier het studentencomplex Sterrenbosch waar studenten van de Radboud Universiteit gehuisvest worden.

Onderwijs

Het onderwijs kenmerkt zich door persoonlijk contact tussen studenten en docenten en onderwijs in kleine groepen. De universiteit heeft 18 onderzoeksinstituten en telt 121 opleidingen, verdeeld over zeven faculteiten. De zeven faculteiten zijn: Rechtsgeleerdheid, Letteren, Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen, , Managementwetenschappen, Natuurwetenschappen, Wiskunde & Informatica, Sociale wetenschappen en Medische Wetenschappen. Op de website vindt u een overzicht van alle mogelijk opleidingen die aan de universiteit te volgen zijn. In 2009 is de universiteit begonnen met een tweejarig academisch onderwijsprogramma voor de meest getalenteerde en gemotiveerde studenten, dit heet Radboud Honours Academy. Dit programma wordt gevolgd naast het programma van de reguliere opleiding van de student. Met dit programma biedt de Radboud Universiteit extra uitdaging aan studenten die dat willen.

Contact

De klantenservice van de Radboud Universiteit is bereikbaar op het telefoonnummer (024) 361 22 30 van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:30. Voor algemene informatie over de Radboud Universiteit kunt u ook mailen naar het e-mailadres info@communicatie.ru.nl. Als u per post een vraag wilt stellen kunt u een brief sturen naar Radboud Universiteit, Postbus 9102, 6500 HC, Nijmegen. Het hoofdgebouw van de Radboud Universiteit is gelegen op Comeniuslaan 4, 6525 HP in Nijmegen. Het telefoonnummer van het hoofdgebouw is (024) 361 61 61, dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 19:45. Voor informatie over studeren aan de Radboud Universiteit kunt u terecht bij ditzelfde gebouw. Het telefoonnummer voor studenten en studiekiezers is (024) 361 23 45, dit nummer is bereikbaar van 7:00 tot 19:45. Als u informatie wilt over studeren aan de Radboud Universiteit kunt u ook mailen naar studievoorlichting@dsz.ru.nl. Radboud Universiteit is ook actief op social media. Op zowel Facebook, Twitter en LinkedIn kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de Radboud Universiteit.

Contact met Radboud Universiteit

Openingstijden Radboud Universiteit klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Radboud Universiteit klantenservice

Contact met Radboud UniversiteitNummer
Algemeen024 - 361 61 61

Overige contactmogelijkheden Radboud Universiteit klantenservice

Radboud Universiteit opzeggen

Radboud Universiteit direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/radboud universiteit.

Radboud Universiteit ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Radboud Universiteit? Laat ons je ervaring met Radboud Universiteit weten!
Beoordeel Radboud Universiteit

Adres Radboud Universiteit klantenservice

Comeniuslaan 4
Nijmegen

Laat ons je ervaring met de Radboud Universiteit klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Radboud Universiteit klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Radboud Universiteit Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Radboud Universiteit klantenservice?