McAfee

Over McAfee

McAfee is het grootste bedrijf ter wereld dat speciaal gericht is op beveiligingstechnologie. Het is dan ook een bedrijf dat voortdurend de moeilijkste uitdagingen aangaat op beveiligingsgebied om oplossingen te bieden aan consumenten en bedrijven die bekende en opkomende bedreigingen proberen te bestrijden, maar daar in hun eentje niet uitkomen. Het bedrijf werd in 1987 opgericht door John McAfee en is uitgegroeid tot het grootste antivirus bedrijf ter wereld. Vanwege de grote reikwijdte van McAfee is het dan ook zeer belangrijk dat er goed contact is met de bedrijven en consumenten waar de software voor bedoeld is. Hiervoor is de McAfee klantenservice opgezet.

Ondersteuning

Als u problemen ervaart met een product of vragen heeft over uw account, staan de technische ondersteuning en klantenservice van McAfee voor u klaar. De verschillende manieren waarop u gebruik kunt maken van de McAfee klantenservice zijn 24 uur per dag beschikbaar. Zo kunt u gebruik maken van de McAfee Virtual Technician. Daarnaast is er een uitgebreide Knowledgebase met veelgestelde vragen en zijn er geautomatiseerde hulpprogramma’s. Deze services zijn altijd gratis beschikbaar en lossen de meest voorkomende problemen op.

Knowledge base

In de Knowledge base vindt u de veelgestelde vragen, zoals hoe u het wachtwoord voor uw McAfee account kunt herstellen of hoe u uw product kan registreren. Daarnaast vindt u hier antwoorden die betrekking hebben op het verlengen van uw McAfee software of het annuleren hiervan en hoe u de licentieovereenkomst voor eindgebruikers kan vinden. Ook het registreren van verpakte of gedownloade producten komt hier aan bod. U kunt de onderwerpen op topics zoeken, maar u kunt ook uw vraag direct opzoeken door het tabblad zoeken te gebruiken en uw vraag in te typen.

McAfee Klantenservice

In het geval dat uw problemen zelfs met behulp van deze programma’s niet zijn opgelost, kunt u contact opnemen met een medewerker van de McAfee klantenservice of de technische ondersteuning. Voordat u dit doet, kunt u uit vijf onderwerpen kiezen: technische hulp, restitutie, accountgegevens, aankoop/verlenging en overige. Nadat u dit heeft gedaan wordt u in contact gebracht met een McAfee klantenservice medewerker. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het nieuwe Ondersteuning community forum, waar u met andere gebruikers uw problemen en frustraties kunt bespreken en wellicht samen tot een oplossing kunt komen.

Postadres en telefoonnummer

Tenslotte kunt u contact opnemen met het McAfee hoofdkantoor door te bellen naar 020 586 38 00 of een fax te sturen naar 020 586 38 01. Correspondentie per brief is mogelijk door uw post naar McAfee International BV, Boeingavenue 30, 1119 PE Schiphol-Rijk op te sturen.

Met McAfee contact voor uw vragen

Lukt het niet om uw vragen te beantwoorden met de virtuele assistent van McAfee of met de technische ondersteuning van de website, dan kunt u altijd nog uw vragen naar het McAfee e-mailadres sturen. Zo neemt de pers en media voor internationale mediarelaties met McAfee contact op via de e-mail met media@mcafee.com. Dit e-mailadres is door het McAfee Public Relations team in het leven geroepen. Voor andere vragen raden we u aan om het online contactformulier op de website van McAfee in te vullen.

De sociale media van McAfee voor contact

Als bedrijf gespecialiseerd in ICT kan McAfee uiteraard niet op de sociale media ontbreken. De McAfee klantenservice is dan ook vertegenwoordigd op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube. Op Twitter vindt u McAfee onder het account @McAfee_Home, op Facebook en LinkedIn onder @McAfee en op YouTube onder @McAfee4consumers. Op de sociale media kanalen vindt u met name informatie en adviezen over het gebruik van uw McAfee producten. Daarnaast houdt McAfee een pagina met blogs aan, waarop u het allerlaatste nieuws rondom het bedrijf kunt lezen.

KlantenserviceSpot.nl voor gemakkelijk McAfee contact

De McAfee klantenservice bereiken was nog nooit zo eenvoudig als met KlantenserviceSpot.nl. Dankzij onze handige tips, adressen en telefoonnummers zijn uw vragen zo snel mogelijk beantwoord. KlantenserviceSpot.nl probeert consumenten en bedrijven met elkaar te verbinden door de contactgegevens van organisaties zo duidelijk mogelijk op één centrale plek te bewaren. Zo vindt u meteen de gegevens van de NS klantenservice, contact informatie van Amazon, de Bol.com klantenservice of de klantenservice van ABN AMRO. Dit bespaart u veel tijd en moeite, aangezien u niet lang naar de juiste gegevens hoeft te zoeken. Zorg dat uw kwestie snel wordt opgelost en zoek meteen het gewenste telefoonnummer op in onze database.

Openingstijden McAfee klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00
McAfee

Telefoonnummer McAfee klantenservice

Telefoonnummer
020 - 586 38 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres McAfee klantenservice

Boeingavenue 30
Schiphol-Rijk

E-mailadres McAfee klantenservice

E-mailadres
onbekend

McAfee opzeggen

McAfee direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/mcafee.

McAfee ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “McAfee”

 1. Geen contact met de klantenservice

  Telefonisch niet bereikbaar. Bandje valt in herhaling in het keuzemenu of de in gesprekstoon klinkt. Online is via mijn account alle “acces denied”. Abonnement is automatisch verlengd, terwijl ik dit had uitgezet in mijn account. Dus een behoorlijk bedrag afgeschreven, terwijl ik dit jaarlijks zelf uit kies naar de behoefte op dat moment. Dit bedrag heb ik gestorneerd en ik probeer nu om contact te krijgen, maar het lukt niet. Abonnement was nog niet eens verlopen….

 2. Ik heb via internet een mcafee pakket aangeschaft op vrijdag 4/11/2022.
  Bij de installatie in Windows 11 liep het verkeerd. Ik kreeg de melding dat de app van Mcafee niet
  gecontroleerd was door Microsoft en dat k in de store van microsoft een gepaste app moest zoeken.
  Ik heb daar niets gevonden. IK vraag mijn geld terug!
  Hopelijk gaat dat wel.
  Een ontevreden klant

 3. ik krijg mijn product niet geactiveerd waar doe ik dat

 4. Geachte heer, mevrouw,

  Toen ik mijn bedrijf startte heb ik een Mcafee account aangemaakt en een abonnement McaFee secrurity afgesloten. In 2019 zijn we overgestapt op een andere leverancier wegens groei van het bedrijf. Nu zag ik dat van mijn Holding rekening afgelopen 21 juni nog € 99,95 is afgeschreven – als ik inlog in mijn account zie ik keurig staan dat het abonnement verlopen is per 31-08-2019. Waar kan ik terecht. Het algemene servicenummer 020-5863800 geeft bij optie 1 en 3 een in-gesprekstoon en nummer 2 een slechte lijn met China.

  Hartelijke groet,
  Evelyn Wannet

 5. McAfee al drie dagen totaal onbereikbaar. Schandalig, Geen mailadres en telefoonnummers zijn mogelijk allemaal afgesloten. Alleen antwoord beantwoorde doet zijn werk t.w bericht AFSLUITEN……….

Plaats een reactie