AVG

Over AVG

AVG Nederland is de officiële distributeur van de producten van AVG Technologies uit Tsjechië. AVG Nederland ondersteunt de gehele Benelux op het gebied van anitvirusprogramma’s. Wereldwijd maken er meer dan honderd miljoen mensen gebruik van diverse AVG-producten voor de bescherming van hun apparatuur.
AVG Technologies is in 1991 opgericht als een ontwikkelaar voor antivirusprogramma’s. Deze programma’s zijn bruikbaar voor zowel particulieren als voor bedrijven. Zo biedt AVG een apart Business Edition programma aan. Dit programma is hetzelfde als het particuliere Anti-Virus, maar beschikt over de mogelijkheid tot centraal beheer en een Firewall. De antivirusprogramma’s zijn namelijk niet alleen werkzaam op zelfstandige computers, maar kunnen ook gebruikt worden op netwerkservers.
Het succes van het bedrijf komt onder meer door het aanbieden van kwalitatief goede producten. Daarnaast blijkt het aanbieden van een licentiebeleid van 1,2 of 3 jaar ook een succesfactor is.
De producten van AVG zijn niet aan te schaffen als cd of dvd, maar enkel te downloaden. De producten worden enkel als download aangeboden, omdat het installatiebestand snel verouderd. Op de website is het mogelijk om de verschillende programma’s aan te schaffen. U kunt hier kiezen uit verschillende producten: Anti-Virus, Anti-Virus Business Edition, Email Server Edition, File Server Edition, Internet Security, Internet Security Business Edition, PC Tune Up en Sticky Passwords.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met AVG Nederland. Op werkdagen neemt u tussen 8.30 – 17.00 uur telefonisch contact op met 0900-8081. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@avg.nl.
AVG Nederland is gevestigd aan de Grote Maatweg 8, 7642 VH in Wierden.

Openingstijden AVG klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
AVG

Telefoonnummer AVG klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 80 81
Belkosten
€ 0.90 per minuut

Adres AVG klantenservice

Grote Maatweg 8
Wierden

E-mailadres AVG klantenservice

E-mailadres

AVG opzeggen

AVG direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/avg.

AVG ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie