Rabobank

Over Rabobank

De Rabobank is een Nederlandse bank en bestaat uit 136 zelfstandige coöperaties die allemaal een eigen bankvergunning van de Nederlandsche Bank bezitten. De bank ontstond in 1972 door een fusie tussen de Coöperatieve Centrale Raiffeisenbank en de Coöperatieve Centrale Boerenleenbank. Rabobank Nederland is de handelsnaam van de Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Boerenleenbank B.A. en is de huisbankier van de lokale Rabobanken. Het is de houdstermaatschappij van aandelen van verschillende ondernemingen binnen de Rabobankroep.  Er werken ongeveer 6600 mensen bij Rabobank Nederland. Hierdoor hechten zij ook veel waarde aan hun Rabobank klantenservice.

Online regelen

Via uw Rabobank account kunt u zelf verschillende bankzaken regelen. Door in te loggen met uw Random Reader kunt u uw saldo en verbruik zelf bekijken zonder dat u daarvoor met Rabobank contact op hoeft te nemen. Daarnaast kunt u zelf zaken instellen voor uw spaarrekening of uw contactgegevens wijzigen. Ook kunt u online een nieuwe of vervangen betaalpas aanvragen of een extra Random Reader aanvragen. Via de Rabobank klantenservice pagina is het mogelijk om een categorie te kiezen en zo snel mogelijk het antwoord te vinden. Deze vindt u bij het kopje meest gestelde vragen en het tabje klantenservice.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Rabobank klantenservice. Zo kunt u uw vraag tussen 08:00 uur en 22:00 uur van maandag tot en met vrijdag aan de medewerkers stellen op de Rabobank Facebook. In het weekend is deze beschikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Deze manier van de Rabobank klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Rabobank bereiken via @rabobank. Als de medewerkers van de Rabobank klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook op YouTube, Google+ of LinkedIN proberen.

Rabobank Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Rabobank klantenservice. De Rabobank klantenservice is te bereiken op het nummer +31(0) 30 216 0000. Deze kunt u ook vanuit het buitenland bereiken. Voor specifiekere vragen kunt u via de website uw lokale Rabobank vinden en contact met hen opnemen.

Overige opties

Natuurlijk kunt u ook altijd terecht bij een van de bankkantoren of de veelgestelde vragen. Tevens kunt u via de Rabobank website ook een klacht indienen via het klachtenformulier of online uw klacht naar uw eigen Rabobank opsturen. Als u niet tevreden bent met de oplossing van uw eigen Rabobank, kunt u deze sturen naar Rabobank Nederland. De Rabobank Nederland klantenservice streeft ernaar om tussen enkele weken tot uiterlijk drie maanden te antwoorden.

Openingstijden Rabobank klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:30 -20:00
Dinsdag
08:30 -20:00
Woensdag
08:30 -20:00
Donderdag
08:30 -20:00
Vrijdag
08:30 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Rabobank

Telefoonnummer Rabobank klantenservice

Telefoonnummer
030 - 216 00 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres Rabobank klantenservice

Croeselaan 18
Utrecht

E-mailadres Rabobank klantenservice

E-mailadres
onbekend

Rabobank opzeggen

Rabobank direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/rabobank.

Rabobank ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie