Enra contact

Met ENRA contact opnemen met de klantenservice?

ENRA is een Nederlandse verzekeraar die gespecialiseerd is in het verzekeren van fietsen, e-bikes, brommers en scooters. Ze bieden een breed scala aan verzekeringsproducten en diensten aan hun klanten aan. Als u klant bent bij ENRA Verzekeringen en vragen heeft over uw verzekering, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Dit kan bijvoorbeeld via telefoon, e-mail of via het online portal. Klantenservicespot legt u graag uit hoe u het beste met ENRA in contact kunt komen en snel de juiste medewerker van de klantenservice kunt spreken!

Telefonisch ENRA contact met klantenservice

Telefonisch contact opnemen met ENRA Verzekeringen is de snelste manier om uw vragen te stellen. U kunt telefonisch met ENRA Verzekeringen contact opnemen door te bellen naar 0228 520 000. U kunt dit ENRA verzekering contact nummer bellen van maandag t/m vrijdag vanaf 8:30 uur tot 17:30 uur. Houd er rekening mee dat u tijdens drukke periodes mogelijk wat langer in de wacht staat. Bij dit telefonisch ENRA contact krijgt u een keuzemenu te horen:

  • Keuze 1: U heeft een vraag over een nieuwe of bestaande verzekering, een wijziging, een beëindiging of de premie
  • Keuze 2: U heeft een vraag over een schade of uw voertuig is gestolen, of u belt over een eerder gemelde schade of diefstal
  • Keuze 3: Overige vragen

Het is ook mogelijk om een terugbelafspraak te maken, zodat u op een later moment wordt teruggebeld.

Met ENRA verzekeringen contact via de mail

Wilt u contact opnemen met ENRA Verzekeringen per e-mail? Voor vragen over uw fiets- of E-bike verzekering kunt u terecht bij de polis afdeling via polisafdeling@enra.nl. Voor bromfietsen, scootmobielen en high speed E-bikes kunt u mailen naar polisafdeling2@enra.nl. Heeft u schade geleden en wilt u dat melden? Stuur dan een e-mail naar de schadeafdeling, schadeafdeling@enra.nl voor fiets- en E-bike verzekeringen en schadeafdeling2@enra.nl voor bromfietsen, scootmobielen en high speed E-bikes. Voor andere vragen kunt u mailen naar info@enra.nl. Verder kunt u ook veel op www.enra.nl zelf regelen, dus neem vooral een kijkje op de website om erachter te komen of het antwoord op uw (algemene) vraag er reeds tussen staat.

Klantenservicespot gebruiken voor contactgegevens klantenservices

Heeft u schade aan uw scooter of e-bike en reist u voorlopig met het openbaar vervoer? Dan wilt u misschien met de NS klantenservice spreken en hier de gegevens van opzoeken. In dat geval kunt u Klantenservicespot raadplegen om de juiste klantenservice informatie op te zoeken. Verder zijn de contactgegevens van andere organisaties ook opgenomen, zoals die van woningbouwcorporaties. U kunt dus ook snel en makkelijk uitzoeken hoe u met Eigen Haard contact of Wooninc contact kunt opnemen. Verder kunt u bij Klantenservicespot ook van commerciële bedrijven de contactgegevens terugvinden, zoals bijvoorbeeld van UnitedConsumer. Klantenservicespot bestaat inmiddels 10 jaar en heeft een eigen storingsdienst. Als u samen met uw buur of een andere bekende een reparatie laat uitvoeren, krijgen jullie samen 5% burenkorting. Mooi meegenomen!