Unitedconsumer

UnitedConsumers: vragen over de diensten?

UnitedConsumers is een Nederlandse organisatie die verschillende diensten aanbiedt op het gebied van energie, verzekeringen en telecom. UnitedConsumers produceert zelf geen stroom, maar koopt energie in en levert deze door naar klanten. Het bedrijf heeft een klantenservice die altijd voor u klaarstaat als u vragen heeft over hun producten en diensten. Hieronder vind u meer informatie over hoe met United Consumers contact op kunt nemen.

Zo kunt u met UnitedConsumers contact opnemen

Als u met met UnitedConsumers contact wilt opnemen, dan kunt u dit op verschillende manieren doen. De makkelijkste manier is door het contactformulier op hun website in te vullen of een e-mail te sturen naar info@unitedconsumers.com. Vaak krijgt u binnen 1 werkdag een antwoord terug. Een beller is echter vaak sneller en dus kunt u ook United Consumers contact via de telefoon opnemen door te bellen naar het United Consumers telefoonnummer op 040 – 235 05 60. U kunt bellen van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Daarnaast kunt u via WhatsApp een berichtje sturen naar de klantenservice en het telefoonnummer vind u op de website.

United Consumers reviews lezen

Bent u op zoek naar United Consumers ervaringen en wilt u weten of het UnitedConsumers contact met de klantenservice soepel verloopt? Dan kunt u bij Klantenservicespot ook meteen United Consumers reviews lezen en erachter komen wat de United Consumers ervaringen van andere klanten zijn. Over het algemeen zijn de United Consumers ervaringen overwegend positief en wordt het bedrijf geprezen om hun goede klantenservice en transparante communicatie. Veel klanten geven aan dat ze tevreden zijn met de diensten van UnitedConsumers en dat ze geen problemen hebben ervaren tijdens het afsluiten van een contract.

Contact met klantenservices van andere bedrijven? Klantenservicespot helpt u verder!

Heeft u bij een ander bedrijf een contract of verzekering afgesloten en wilt u daar de contactgegevens van hebben? Raadpleeg dan Klantenservicespot. Zit u bijvoorbeeld bij ENRA voor een verzekering, dan zoekt u binnen enkele klikken de ENRA contact met de klantenservice. Of misschien heeft u wel een contract bij NLE en wilt u weten hoe u het beste NLE contact kunt krijgen met de klantenservice. Ook dan raadpleegt u Klantenservicespot voor de juiste contactgegevens. Inmiddels heeft Klantenservicespot al 10 jaar ervaring en kunt u hier ook terecht voor de eigen storingsdienst. Laat u een installatie doen door Klantenservicespot, dan krijgt u zelfs 5% korting als u het tegelijkertijd met uw buren, familie, vrienden of andere kennissen laat doen!