Wooninc contact

Huurder bij Wooninc en vragen aan de klantenservice?

Wooninc is een woningcorporatie die zich richt op het aanbieden van betaalbare en duurzame woningen in de regio Eindhoven. Heeft u als huurder of potentiële huurder vragen over de diensten van Wooninc. of bijvoorbeeld over een specifieke woning? In dat geval is het handig om met Wooninc contact op te nemen om de klantenservice te spreken.

Met Wooninc contact opnemen op verschillende manieren

Er zijn verschillende manieren waarop je met Wooninc contact kunt opnemen met de klantenservice. Ten eerste kunt het telefoonnummer van Wooninc bellen op 040 265 4400. Dit telefoonnummer is maandag t/m donderdag van 9.00 – 17.00 uur en vrijdag van 9.00 – 13.00 uur te bereiken. Liever met Wooninc contact via Whatsapp? Dat kan ook: Voeg 06 82 99 06 06 toe aan uw contacten en stel uw vraag. U krijgt dan binnen 1 werkdag een antwoord. Verder is het goed om te weten dat u als huurder ook bij Mijn Wooninc kunt inloggen en veel zaken zelf kunt regelen, zoals een reparatieverzoek indienen. Daarnaast kunt u via e-mail contact opnemen via info@wooninc.nl of het contactformulier op de website invullen. U krijgt dan binnen 3 dagen antwoord. Een brief sturen naar Wooninc doet u naar het postadres: Postbus 1234 5602 BE Eindhoven. Het bezoekadres van Wooninc is Winston Churchilllaan 87 in Eindhoven.

Andere klantenservices spreken? Houd Klantenservicespot bij de hand!

Huurt u niet bij Woonic, maar bij een andere woningcorporatie en wilt u daar de klantenservicegegevens van hebben? Dan kunt u bij Klantenservicespot opzoeken wat de klantenservicegegevens van bijvoorbeeld met Habeko Wonen en Dudok Wonen zijn. Ook komt u te weten hoe u met bijvoorbeeld Actium contact, Viverion contact of Eigen Haard contact kunt opnemen. Klantenservicespot is dus een website met een overzichtelijke database van de contactgegevens van klantenservices. U kunt hier eenvoudig zoeken op de naam van de woningcorporatie of een andere organisatie waarvan u de contactgegevens wilt vinden. Binnen enkele seconden heeft u de juiste informatie bij de hand en kunt u direct contact opnemen!