Actium contact

Woningstichting Actium

Actium Woningstichting is een woningcorporatie die actief is in Drenthe en Friesland. Ze verhuren ruim 16.000 woningen aan particulieren en bedrijven. Als u dus op zoek bent naar een woning of bedrijfsruimte, kunt u zich hier inschrijven en het grote aanbod bekijken. Naast het verhuren van woningen, zet Actium zich ook in voor het verbeteren van de leefbaarheid in wijken en buurten. Zo worden er verschillende projecten opgezet om bijvoorbeeld de veiligheid te verbeteren of sociale activiteiten te organiseren.

Contact opnemen met Actium Woningstichting?

Bent u huurder bij woningstichting Actium en wilt u Actium contact opnemen voor bijvoorbeeld een reparatieverzoek of een andere vraag of probleem? Of bent u op zoek naar een woning en heeft u een bepaalde vraag over het aanbod van Actium? Gelukkig heeft Actiumwonen in dergelijke gevallen een uitgebreid klantenservice-team om u te ondersteunen en eventuele vragen of problemen op te lossen. Hieronder vind u daarom meer informatie over hoe u met Actium Assen contact kunt opnemen.

Actium Assen contact opnemen op verschillende manieren

Om contact op te nemen met Actium kunt u verschillende kanalen gebruiken, maar een beller is altijd sneller. Snel contact is bijvoorbeeld belangrijk als u Actium reparaties wilt laten uitvoeren in uw woning. U kunt telefonisch Actium contact opnemen via het telefoonnummer 0592 400 100. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur. Daarnaast is een e-mail sturen ook mogelijk: dit doet u naar klantenservice@actiumwonen.nl. Voor specifieke vragen of opmerkingen kunt daarnaast ook het contactformulier op de website invullen. Het contactformulier van Actiumwonen kunt u dan bijvoorbeeld gebruiken voor niet-dringende vragen over huurprijzen of huurtoeslag. En woont u in de regio Assen? Dan is een persoonlijk bezoek aan woningstichting Actium ook een mogelijkheid. Het bezoekadres is gevestigd aan de Portugallaan 10 in Assen en is op werkdagen geopend van 8.30 tot 16.30 uur. Hier kunt u terecht voor vragen over huurcontracten, reparaties en andere zaken met betrekking tot de huurwoning.

Contactgegevens van andere klantenservices nodig? Klantenservicespot regelt het!

Heeft u de klantenservice van andere stichtingen, bedrijven of instanties nodig? Dan kunt u bij Klantenservicespot terecht voor de contactgegevens. U kunt hier gratis gebruikmaken van de zoekfunctie om informatie te zoeken over bijvoorbeeld de website, omschrijving van de diensten, openingstijden en het bedrijfslogo van zowel klein-, midden- als grootbedrijven. Als u dus bijvoorbeeld niet in regio Assen, maar in Hilversum een huurwoning zoekt bij Dudok Wonen, dan kunt u bij Klantenservicespot binnen enkele klikken de juiste informatie en gegevens over de klantenservice vinden. Verder zijn de gegevens van andere woningbouwverenigingen zoals Habeko wonen te vinden. Ook kunt u Viverion contact of Wooninc contact informatie heel makkelijk opvragen. Of misschien bent u al verhuisd en heeft u een probleem met de internetaansluiting in uw woning, dan kunt u via Klantenservicespot de klantenservice Ziggo bereiken om dit op te lossen. Tenslotte kunt u Klantenservicespot ook gebruiken om een installatie te laten doen. Spreekt u met uw buren of andere bekenden af om dit samen te laten doen, dan kunt u zelfs profiteren van 5% burenkorting!