Habeko wonen

Contact met woningcorporatie Habeko Wonen?

Bent u huurder bij woningcorporatie Habeko Wonen? Dan kan het soms zo zijn dat u contact met de klantenservice wilt hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan gevallen waarin u een reparatieverzoek bij Habeko wilt indienen of wanneer u een vraag heeft over het betalen van huur. Het is dan wel zo fijn om de actuele contactgegevens van de klantenservice van Habeko Wonen bij de hand te hebben. Klantenservicespot helpt u daar graag bij! Hieronder leest u op welke manieren u allemaal contact kunt opnemen met woningbouwvereniging Habeko.

Met Habeko Wonen klantenservice spreken doet u zo!

Een beller is sneller, dus in veel gevallen wilt u waarschijnlijk Habeko Wonen bellen. Dit kan op het telefoonnummer: 0172-58 31 11. Habeko is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur. Liever een e-mail sturen? Dat kan naar info@habekowonen.nl. Verder is het goed om te weten dat er op de website van Habeko Wonen ook al veel informatie staat. Als u een algemene vraag heeft, dan is de kans groot dat u ook online het antwoord kunt vinden. Daarnaast kunt u als huurder ook een account aanmaken en inloggen bij Mijn Habeko Wonen. In deze online omgeving kunt u veel zaken makkelijk en snel zelf regelen, zoals uw persoonlijke gegevens wijzigen en inzien, een reparatieverzoek bij Habeo indienen of de huur opzeggen.

Andere klantenservices spreken? Klantenservicespot helpt u aan de juiste contactgegevens!

Huurt u geen woning bij Habeko, maar bij een andere woningbouwvereniging? Dan kunt u bij Klantenservicespot ook de contactgegevens van klantenservices van bijvoorbeeld Dudok Wonen of het Woonveste telefoonnummer
vinden. Ook kunt u van andere woningcorporaties klantenservice informatie opzoeken en erachter komen hoe u bijvoorbeeld met Eigen Haard contact, Viverion contact, Actium contact of Wooninc contact kunt krijgen. Of misschien bent u al verhuisd en heeft u een probleem met de internetaansluiting in uw woning, dan kunt u via Klantenservicespot de klantenservice Ziggo bereiken om dit op te lossen. Tenslotte kunt u Klantenservicespot ook gebruiken om een installatie te laten doen. Spreekt u met uw buren of andere bekenden af om dit samen te laten doen, dan kunt u zelfs profiteren van 5% burenkorting!