Dudok wonen

Vragen over (huur)woningen bij Dudok Wonen?

Dudok Wonen is een woningcorporatie in de regio Gooi en Vechtstreek. Als huurder van Dudok Wonen kan het voorkomen dat u vragen heeft over bijvoorbeeld het huurcontract, reparatieverzoeken of andere zaken. In dergelijke gevallen heeft Dudok Wonen een klantenservice om huurders te ondersteunen en eventuele problemen op te lossen. Hieronder vind u meer informatie over hoe u contact opneemt met Dudok Wonen.

Dudok Wonen contact met klantenservice: telefonische bereikbaarheid

U kunt op verschillende manieren met Dudok Wonen contact opnemen en de klantenservice spreken. Bent u reeds huurder bij Dudok Wonen, dan kunt u inloggen in de digitale omgeving (“Mijn Dudok Wonen”). Hier kunt namelijk veel zelf regelen, zoals reparatieverzoeken en huur opzeggen. Wilt u liever persoonlijk Dudok Wonen Contact met de klantenservice? Dan is bellen naar het algemene telefoonnummer van Dudok Wonen: 035 – 646 16 00 mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur. Bij spoed, zoals lekkages, kunt u ook bellen met 035-6461600. U hoort dan op het antwoordapparaat hoe u een spoedmelding kunt doorgeven. Heeft u storing aan uw centrale verwarming, dan kunt u dit doorgeven in de digitale omgeving van Mijn Dudok Wonen. Bonarius belt u dan terug om de storing op te lossen of een afspraak te maken voor een monteur. Bij calamiteiten en urgente storingen kunt u ook het storingsnummer van Bonarius bellen: 088-1151313. Bij een riool en/of gootsteen verstopping kunt u eveneens de storing melden op de website bij Mijn Dudok Wonen. Teeuwissen belt u dan terug om de verstopping op te lossen of een afspraak te maken voor een monteur. Bij calamiteiten en urgente storingen kunt u ook het nummer van Teeuwissen bellen: 035 – 5252319.

Dudok Wonen contact via de mail

Een e-mail sturen naar info@dudokwonen.nl of het contactformulier invullen op de website is ook een mogelijkheid als u contact met Dudok Wonen wilt krijgen. Heeft u betalingsproblemen bij Dudok Wonen, dan mailt u naar incasso@dudokwonen.nl. Heeft u vragen over het aanleveren van uw documenten, dan is verhuurmakelaars@dudokwonen.nl het juiste adres. Verder heeft Dudok Wonen ook een aantal koopwoningen in het portfolio. Als u hier vragen over heeft, bijvoorbeeld over een taxatie of doorverkoop, dan mailt u naar koopvrijesector@dudokwonen.nl.

Contact opnemen met andere woningcorporaties? Klantenservicespot helpt u!

Huurt u niet via Dudok Wonen, maar bent u op zoek naar de contactgegevens van uw eigen woningcorporatie? Dan kunt u via Klantenservicespot heel makkelijk de contactgegevens opzoeken van bijvoorbeeld Habeko Wonen. U kunt hier zoeken op naam, maar op telefoonnummer of op categorie zoeken is ook een mogelijkheid. Ook zoekt u hier makkelijk op hoe u met Actium contact, Eigen Haard contact, Viverion contact, Wooninc contact of een andere woningstichting contact kunt krijgen. Sla Klantenservicespot dus op bij uw favorieten, zodat u altijd makkelijk en snel de juiste contactgegevens bij de hand heeft!