Viverion contact

Huurder bij Viverion en contact met klantenservice nodig?

Viverion is een woningcorporatie in de regio Twente die zich inzet voor het bieden van betaalbare en kwalitatief goede woningen. Als huurder wilt u soms met Viverion contact opnemen en de klantenservice spreken. Dit kan bijvoorbeeld zijn om een reparatieverzoek in te dienen, een vraag te stellen over uw huurovereenkomst of om een klacht in te dienen. Daarom leest u hieronder op welke manieren u met Viverion in Lochem contact kunt opnemen met de klantenservice en hoe u gebruik kunt maken van Klantenservicespot om altijd de juiste contactgegevens van klantenservices (ook van andere bedrijven en organisaties) te krijgen.

Met Viverion contact opnemen op verschillende manieren

Er zijn verschillende manieren waarop u contact kunt opnemen met de klantenservice van Viverion. Zo kunt u Viverion bijvoorbeeld telefonisch bereiken via het nummer 088 – 321 32 10. Dit nummer is bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8.00 – 16.00 uur en vrijdag van 8.00 – 13.00 uur. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@viverion.nl of het contactformulier op de website invullen. U krijgt dan binnen drie werkdagen een reactie.

Persoonlijk bezoekje brengen aan Viverion of brief sturen

Wilt u liever persoonlijk met Viverion in Lochem contact hebben? Dan kunt u naar het inloopspreekuur op de Larenseweg 28 in Lochem. Dit kan van maandag van 10.30 tot 12.00 uur en iedere vrijdag van 14.00 tot 15.30 uur. Een brief sturen is ook mogelijk, dit doet u naar het postadres van Viverion: Postbus 123, 7240 AC Lochem. Verder is het goed om te weten dat u als huurder ook kunt inloggen in de onlineomgeving Mijn Viverion. Hier regelt u makkelijk zelf allerlei huurzaken zoals reparatieverzoeken indienen en de huur opzeggen.

Andere verhuurder? Zoek de contactgegevens op bij Klantenservicespot!

Huurt u niet bij Viverion, maar wilt u wel van uw eigen woningcorporatie de contactgegevens weten? Dan helpt Klantenservicespot u graag! U kunt hier lezen hoe u met bijvoorbeeld Habeko Wonen of Dudok Wonen opneemt. Ook komt u te weten hoe u met bijvoorbeeld Actium contact, Wooninc contact of Eigen Haard contact opneemt voor zaken gerelateerd aan uw huurwoning. Klantenservicespot is een online platform waarop u eenvoudig de contactgegevens van de klantenservice van verschillende bedrijven en organisaties kunt vinden. Het enige wat u hoeft te doen is de naam van het bedrijf of de organisatie in te typen en Klantenservicespot toont u vervolgens de contactgegevens van de klantenservice. Ook kunt u zoeken op telefoonnummer, zodat u erachter kunt komen of u gebeld bent door het juiste bedrijf waar u een telefoontje van verwacht. Dit bespaart u tijd en moeite omdat u niet zelf hoeft te zoeken naar de juiste contactgegevens. Sla Klantenservicespot dus op bij uw favorieten!