Gorilla Sports

Gorilla Sports is een online aanbieder van fitnessartikelen, zowel voor thuisgebruikers als voor professionals en sportschoolhouders. De webwinkel bestaat sinds 2013 en breidt zijn assortiment voortdurend uit. In het brede aanbod vindt u de invloed van huidige trends in de sportwereld terug. U bent bij Gorilla Sports aan het juiste adres voor apparaten zoals halterbanken en squat racks, maar ook voor zaken als dumbells, kettlebells, ballen, steps en matten. Behalve het feit dat er regelmatig nieuwe producten worden toegevoegd aan de website, profiteert u ook altijd van aantrekkelijke weekaanbiedingen. Naast apparaten en accessoires kunt u sportkleding van eigen merk voor zowel dames als heren aanschaffen.

Alles wat u nodig heeft om uw trainingsprestaties te verbeteren

Niet alleen kunt u als fanatieke sporter terecht voor de beste apparatuur en comfortabele kleding, maar ook voor de voeding die u nodig heeft om het maximale resultaat uit uw inspanningen te verkrijgen. En dat regelmatig met flinke kortingen. Bij Gorilla Sports bent u aan het juiste adres voor proteïne shakes, die u helpen uw workout volledig te benutten. Ook na een intensieve workout kunnen de juiste supplementen aan uw verhoogde energiebehoefte tegemoetkomen. Op deze manier vindt u bij Gorilla Sports alle producten die samen uw trainingsprestaties verbeteren.

Contact met Gorilla Sports

Bij Gorilla Sports vindt u enkel artikelen van hoge kwaliteit. Mocht u echter ontevreden zijn over een aankoop die u heeft gedaan, of wilt u een vraag stellen of opmerking plaatsen, dan kunt u dit telefonisch doen bij de klantenservice van het bedrijf. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 085 8888601. De medewerkers van de klantenservice beantwoorden uw vragen graag op werkdagen tussen 09.00 en 17.00. Ook is het mogelijk om contact op te nemen via het daarvoor bestemde formulier op de klantenservicepagina van de website.

Instagram: https://www.instagram.com/gorillasportsnl/

Openingstijden Gorilla Sports klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17.00
Dinsdag
09:00 -17.00
Woensdag
09:00 -17.00
Donderdag
09:00 -17.00
Vrijdag
09:00 -17.00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gorilla Sports

Telefoonnummer Gorilla Sports klantenservice

Telefoonnummer
085 8888601
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Gorilla Sports klantenservice

Lemelerbergweg 62,
1101AW, Amsterdam

E-mailadres Gorilla Sports klantenservice

Gorilla Sports opzeggen

Gorilla Sports direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gorilla sports.

Gorilla Sports ervaringen

3 ervaringen.

3 gedachten over “Gorilla Sports”

  1. Afgelopen weken een aantal producten hier besteld. Kwaliteit is super en een snelle verzending. Ben dik tevreden.

  2. I.v.m. Coronavirus wat sportartikelen besteld om thuis te kunnen sporten. Echt waanzinnig goede kwaliteit. Heel erg blij mee.

  3. Eindelijk een merk met ECHT goede sportkleding. Kleding gaat niet stinken en voel goed tijdens het sporten. Top spul

Plaats een reactie