Quick / Q1905

Quick is een kledingmerk dat al sinds 1905 bestaat. Het is een Oer-Hollands kledingmerk dat vooral bekend is vanwege de sportswear. De sportkleding voor zowel dames als heren wordt ook gedragen door topsporters en is dan ook al vele decennia van uitstekende kwaliteit. Quick verkoopt niet alleen kleding maar ook schoenen. Je kunt een complete sportieve outfit bij elkaar shoppen in de online webwinkel. Het assortiment voor heren is wel aanzienlijk uitgebreider dan dat voor dames. Quick is dan ook vooral een merk dat door mannen wordt gedragen en de sportkleding is nog steeds de core business van het bedrijf.

Ruig en goudeerlijk

Het merk Quick is in de vorige eeuw marktleider geweest op het gebied van sportschoenen. De eerste sportschoenen werden aan het begin van de 20e eeuw met de hand gemaakt. Vele beroemde Nederlandse voetballers speelden op schoenen van Quick. Eind jaren 80 kwam er meer concurrentie en zo verdween het merk zelfs uiteindelijk van de markt. Begin 21e eeuw werd Quick geherintroduceerd, want een voetbalnatie als Nederland zonder een eigen sportschoenenmerk, dat kan natuurlijk niet vonden de initiatiefnemers.

Direct online bestellen

Je kunt in de webshop van Quick direct je favoriete sportschoenen en sportkleding bestellen. Er zijn regelmatig scherpe aanbiedingen die je in de Sales categorie kunt vinden, en waarover je wordt geïnformeerd in de nieuwsbrief waar je je op kunt waarderen. Ruilen en retour sturen is eenvoudig en wordt vlot afgehandeld. Retours verlopen via een DHL parcelshop en retour zenden is voor de klant gratis.

Contact

Instagram: http://instagram.com/q1905

Openingstijden Quick / Q1905 klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Quick / Q1905

Telefoonnummer Quick / Q1905 klantenservice

Telefoonnummer
078 6748414
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Quick / Q1905 klantenservice

Ferrini BV, Nijverheidstraat 11
3291 CH Strijen

E-mailadres Quick / Q1905 klantenservice

E-mailadres

Quick / Q1905 opzeggen

Quick / Q1905 direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/quick / q1905.

Quick / Q1905 ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Quick / Q1905”

  1. Fantastische collectie! Echt super toffe truien en schoenen. Snelle levering 🙂

  2. Fijne schoenen en niet te duur. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

  3. Super merk, koop hier regelmatig kleding en schoenen. Ik vind de outdoor collectie echt top. Stevige schoenen. Groetjes Tristan

  4. Degelijke kleding, koop het al jaren en het zit uitstekend. Groetjes, Wim

  5. Hele leuke zaak met hele mooie schoenen en kleding. Koop hier regelmatig nieuwe outfits en ze zitten altijd goed. Echt geweldig!

Plaats een reactie