PEC Zwolle

 klantenservice

Over PEC Zwolle

PEC Zwolle is in 1910 ontstaan uit de fusie tussen voetbalverenigingen EDN en PH. De club kende daarna enkele andere namen, zoals PEC Zwolle’82 en FC Zwolle. Vanaf 1 juli 2012 is de club weer verder gegaan onder de naam PEC Zwolle. In het seizoen 2011/2012 promoveerde de club weer naar de eredivisie, waar de club als PEC Zwolle in uitkwam.

Door het winnen van de KNVB bekerfinale in april 2014, debuteerde de ploeg een seizoen later in de Europa League. Ook won PEC Zwolle in augustus 2014 de Johan Cruijff Schaal. Het seizoen 2014/2015 is voor PEC Zwolle het beste seizoen ooit. De club eindigde op de zesde positie in de eredivisie. Dit gaf recht op deelname aan de play-offs om Europees voetbal. De club kwalificeerde zich echter niet voor de Europa League.

Voetbalacademie

PEC Zwolle vindt het belangrijk om eigen jeugd op te leiden. In samenwerking met het Centre for Sports and Education (CSE) wordt de kwaliteit van de voetbalacademie steeds verder ontwikkeld. Deze voetbalacademie is door de KNVB beoordeeld als nationale voetbalacademie. De academie werkt samen met meer dan 20 amateurverenigingen uit de regio. De PEC Zwolle voetbalacademie beschikt over negen jeugdelftallen, die hun wedstrijden op zaterdag spelen. Door de nauwe samenwerking met CSE wordt voor de jeugdspelers het voetbal en onderwijs op elkaar afgestemd.

PEC Zwolle United

Om de maatschappelijke betrokkenheid van PEC Zwolle te vergroten is in 2010 PEC Zwolle United in het leven geroepen. Met dit initiatief geeft de club mensen een steuntje in de rug door iets extra’s te bieden. PEC Zwolle United heeft enkele pijlers: sportief leren, zorg en welzijn, altijd in beweging en sportiviteit en respect.

Contactgegevens

Voor vragen, opmerkingen of tips kunt u telefonisch contact opnemen met 038-4534948. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@peczwolle.nl.

Voor vragen, toegangskaarten en fanartikelen kunt u terecht in de PEC Zwolle Fanshop naast de hoofdingang van het IJsseldelta Stadion. Het IJsseldeltastadion bevindt zich aan het Stadionplein 1, 8025 CP in Zwolle.

Contact met PEC Zwolle

Openingstijden PEC Zwolle klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers PEC Zwolle klantenservice

Contact met PEC ZwolleNummer
Algemeen038 - 453 49 48

Overige contactmogelijkheden PEC Zwolle klantenservice

PEC Zwolle opzeggen

PEC Zwolle direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/pec zwolle.

PEC Zwolle ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met PEC Zwolle? Laat ons je ervaring met PEC Zwolle weten!
Beoordeel PEC Zwolle

Adres PEC Zwolle klantenservice

Stadionplein 1
Zwolle

Laat ons je ervaring met de PEC Zwolle klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de PEC Zwolle klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel PEC Zwolle Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de PEC Zwolle klantenservice?