Snowworld Landgraaf

 klantenservice

Over Snowworld Landgraaf

Snowworld Landgraaf is een indoorskibaan met echte sneeuw. Het is de grootste indoorskibaan van Europa. Snowworld Landgraaf opende eind 2001. Inmiddels beschikt Snowworld Landgraaf over 5 pistes: een indoorpiste waar afdalingen gemaakt kunnen worden tot 520 meter, de FIS-wedstrijdpiste met een afdaling tot vijfhonderd meter, het permanente funpark, en twee oefenhellingen van ongeveer 100 meter. Daarnaast zijn er zeven liften. Naast de vijf pistes beschikt Snowworld Landgraaf over restaurants, een hotel, après-skigelegenheden en sauna & wellness gelegenheden. Ook is er een zalencomplex voor evenementen en vergaderingen en heeft Snowworld Landgraaf zijn eigen skischool. Het totale sneeuwoppervlak van Snowworld Landgraaf is bijna 35.000 m². De indoorskibaan is 365 dagen in het jaar geopend.

Aanbod

Op de website vindt u de openingstijden en tarieven van Snowworld Landgraaf. Er zijn altijd acties waardoor u voordeliger kunt komen skiën of snowboarden. Ook is het mogelijk om materiaal te huren. Iedere dag vanaf 18:00 uur kunt u bijvoorbeeld genieten van een spectaculair geprijsd tarief, ook studenten kunnen met korting gebruik maken van de pistes. Snowworld Landgraaf heeft een eigen skischool. Het is mogelijk om lessen te volgen zodat u zo goed mogelijk voorbereid op wintersport kan gaan. In het viersterrenhotel van Snowworld Landgraaf, dat in april 2008 werd geopend, kunt u genieten en uitrusten na een dag skiën of snowboarden. Het hotel beschikt over honderd kamers met 420 bedden. Er zijn uitgebreide fitness & wellness faciliteiten bij Snowworld Landgraaf. Zoals een Finse sauna, ligbedden, relaxruimte, voetenbaden en een buitenterras. Ook is het mogelijk om een heerlijke sportmassage of een luxe gezichtsbehandeling te boeken. Bij de fitnessclub, genaamd SnowWorld Healthclub, kunt u ongeacht uw trainingsniveau of gewicht op verantwoorde wijze sporten. Er worden ook groepslessen aangeboden.

Contact

De klantenservice van Snowworld Landgraaf is te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)45 54 70 740. De klantenservice is te bereiken van maandag tot en met zondag van 09:00 tot 17:00 uur. Er zijn geen extra kosten verbonden aan dit telefoongesprek. Uw kunt de klantenservice van Snowworld Landgraaf bellen als u vragen heeft of voor lessen, cursussen, kinderactiviteiten en groepen tot 10 personen wilt reserveren. Als u wilt reserveren bij Snowworld Landgraaf voor groepen en diners vanaf 10 personen, bedrijfsuitjes, vergaderingen en vrijgezellenfeesten kunt u bellen met het telefoonnummer +31 (0)45 54 70 760 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Als u vragen heeft is het ook mogelijk om contact op te nemen door het contactformulier op de website van Snowworld Landgraaf in te vullen. Ook kunt u uw vragen stellen of opmerkingen doorgeven door te mailen naar het e-mailadres landgraaf@snowworld.com. Snowworld Landgraaf is actief op verschillende social media kanalen. Via Facebook en Twitter kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en acties.

Contact met Snowworld Landgraaf

Openingstijden Snowworld Landgraaf klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -23:00
Dinsdag
09:00 -23:00
Woensdag
09:00 -23:00
Donderdag
09:00 -23:00
Vrijdag
09:00 -23:00
Zaterdag
08:00 -23:00
Zondag
08:00 -23:00

Telefoonnummers Snowworld Landgraaf klantenservice

Contact met Snowworld LandgraafNummer
Algemeen045 - 54 70 700

Overige contactmogelijkheden Snowworld Landgraaf klantenservice

Snowworld Landgraaf opzeggen

Snowworld Landgraaf direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/snowworld landgraaf.

Snowworld Landgraaf ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Snowworld Landgraaf? Laat ons je ervaring met Snowworld Landgraaf weten!
Beoordeel Snowworld Landgraaf

Adres Snowworld Landgraaf klantenservice

Witte Wereld 1
Landgraaf

Laat ons je ervaring met de Snowworld Landgraaf klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Snowworld Landgraaf klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Snowworld Landgraaf Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Snowworld Landgraaf klantenservice?