NGF

 klantenservice

Over NGF

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie is ruim honderd jaar geleden ontstaan. Op 11 februari 2014 werd ‘het Nederlandse Golfcomité’ gesticht. Deze federatie is op dit moment een jonge organisatie die tussen de golfverenigingen staat en haar blik op de toekomst richt.

De NGF is in beweging en probeert met andere golfverenigingen en –organisaties het spel nog aantrekkelijker te maken. De samenwerking tussen verenigingen en organisaties moet tot een beter golfklimaat leiden in Nederland, zowel voor beginnende als gevorderde spelers. Begin 2015 kent de golfsport 380.000 geregistreerde golfers en meer dan 250 NGF-verenigingen.

De NGF heeft als missie om de golfsport in de breedste zin van het woord te ontwikkelen. Ongeacht het niveau en de ambitie dient het spelplezier en de spelbeleving centraal te staan.

De NGF heeft verschillende programma’s opgesteld om de golfsport verder te ontwikkelen. Deze programma’s zijn gericht op senioren, jeugdspelers, mensen met een beperking, families en op duurzaamheid.

Golfverenigingen en golfbanen proberen een gezonde balans te vinden tussen het gebruik van vrijwilligers en de nodige professionalisering van de sport. Ook de NGF richt zich op de juiste wisselwerking hiertussen.

Olympische sport

Sinds 2010 is golf weer een Olympische sport. De NGF wil golf toegankelijker maken om de bekendheid van de golfsport nog meer te laten groeien. Een groeiende bekendheid van de golfsport sluit aan bij de ambities van NOC*NSF om de sportparticipatie in Nederland te verhogen en doelstellingen voor de Olympische Spelen te halen.

Contactgegevens

De NGF is telefonisch te bereiken op 030-2426370. Voor vragen, opmerkingen, tips of klachten kunt u ook een e-mail sturen naar golf@ngf.nl. Voor schriftelijk contact adresseert u uw post aan: Postbus 8585, 3503 RN Utrecht.
Het bezoekadres van de NGF bevindt zich aan de Burgemeester Verderlaan 17, 3544 AD in Utrecht. Voor een routebeschrijving met het eigen vervoer naar het bezoekadres kunt u terecht op de website van de NGF.

Contact met NGF

Openingstijden NGF klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers NGF klantenservice

Contact met NGFNummer
Algemeen030 - 242 63 70

Overige contactmogelijkheden NGF klantenservice

NGF opzeggen

NGF direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ngf.

NGF ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met NGF? Laat ons je ervaring met NGF weten!
Beoordeel NGF

Adres NGF klantenservice

Burgemeester Verderlaan 17
Utrecht

Laat ons je ervaring met de NGF klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de NGF klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel NGF Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de NGF klantenservice?