De Uithof

 klantenservice

Over De Uithof

De Uithof is een groot activiteitencentrum dat gevestigd is in ’s-Gravenhage. In 1970 is de bouw gestart van het grote gebouw en op 2 januari 1973 werd de Uithof officieel geopend. Op dat moment bestond de Uithof alleen uit een ijshockeyhal en een 400-meter baan.
Na een paar jaren werd de Uithof omgedoopt tot een plek waar diverse schaatstoernooien werden georganiseerd. Het WK Dames wordt georganiseerd in 1979 en in 1983 is het EK Heren gehouden in de Uithof. In 1983 wordt het gebouw uitgebreid en krijgt het een tweede trainingshal. Daarmee wordt de Uithof het grootste Europese schaatscentrum. In de periode daarna werd de schaatsbaan van 400 meter overdekt, waardoor het mogelijk is om ook bij slecht weer te schaatsen. Deze overdekte baan werd officieel geopend in 1989. Momenteel is de Uithof een groot sportcentrum, waar diverse sporten uitgeoefend kunnen worden. Zo is er een sneeuwbaan bijgekomen, een kartbaan, een klimwand en een health club.

Sneeuw

In de Uithof is een skipiste gemaakt van 225 meter lang. Op de skipiste ligt echte sneeuw. Op de piste zijn 4 liften gemaakt, 2 sleepliften voor gevorderden en twee bandliften voor beginners. Met de liften kunnen de skiërs en snowboarders naar de top van de piste, waarna ze naar beneden kunnen skiën en snowboarden. Het is wel fris op de skipiste, de sneeuw moet immers blijven liggen en van goede kwaliteit zijn. Het is ongeveer -5 graden Celsius. De skipiste wordt regelmatig geprepareerd.
Naast een dag- of maandpas is het ook mogelijk om les te krijgen in het skiën of snowboarden. Het is 7 dagen per week mogelijk om een les te nemen.

IJsbaan

Naast skiën en snowboarden is het mogelijk om te schaatsen op de ijsbaan in de Uithof. De overdekte ijsbaan is 400 meter lang. Zowel professionals als beginners kunnen hun sport uitoefenen in de Uithof. Daarnaast is het mogelijk om diverse lessen te volgen om de schaatstechniek te aan te scherpen en te verbeteren.
In het midden van de schaatsbaan ligt de funrink, waarin schaatsers niet gebonden zijn aan een verplichte richting waarin ze moeten schaatsen. Ook staat er wel eens een poffertjes kraam langs de schaatsbaan. Kunstrijden, curling, shorttrack en ijshockey is ook mogelijk in de Uithof. De enige ijshockeyclub van Den Haag, HYS The Hague, traint ook in de Uithof. Op donderdag heeft de Uithof een speciaal uur ingericht voor schaatsers die het liefst op noren schaatsen. Dit duurt van 22:15 tot 23:30 uur.

Karten

Naast de winterse activiteiten is het ook mogelijk om te karten op het kartcircuit in de Uithof. Zowel beginners als gevorderden, wedstrijdrijders en kinderen zijn welkom op de kartbaan. De baan heeft een heuvel en een speciale kombocht. De races verlopen altijd goed en zijn veilig.

Games

Ook is het mogelijk verschillende Active Games te spelen bij de Uithof. Bungee Soccer, Lasergamen, Sumoworstelen en de Active Game Room zijn vast onderdeel van de Uithof. Door deze activiteiten kunnen kinderen goed in beweging blijven, op een speelse manier.

Contact

De klantenservice van de Uithof is te bereiken op het nummer 0900-33848463. De Uithof is gevestigd aan de Jaap Edenweg 10, 254 NL in Den-Haag.

Contact met De Uithof

Openingstijden De Uithof klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers De Uithof klantenservice

Contact met De UithofNummer
Algemeen0900 - 33 84 84 63

Overige contactmogelijkheden De Uithof klantenservice

De Uithof opzeggen

De Uithof direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/de uithof.

De Uithof ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met De Uithof? Laat ons je ervaring met De Uithof weten!
Beoordeel De Uithof

Adres De Uithof klantenservice

Jaap Edenweg 10
Den Haag

Laat ons je ervaring met de De Uithof klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de De Uithof klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel De Uithof Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de De Uithof klantenservice?