KFC

 klantenservice

Over de KFC

Kentucky Fried Chicken, ook wel KFC genoemd, is een fastfoodketen dat kipproducten verkoopt. Het is een franchise firma, die is opgericht door Harland Sanders. In 1980 is de heer Sanders overleden, maar 30 jaar na dato is hij nog steeds onderdeel van het imago van het bedrijf. De eerste kipgerechten serveerde Sanders in 1930 in een tankstation. Destijds heette het restaurant Sanders court & Café. De eretitel Colonel Kentucky had de heer Sanders te danken aan zijn succesvolle formule en bijdrage aan het culinaire imago. De eerste Kentucky Fried Chicken (KFC) werd geopend in 1952. In de jaren 60 van de twintigste eeuw ging het snel en werden er 600 vestigingen in de VS geopend. Inmiddels is KFC onderdeel van YUM! Brand, samen met Pizza Hut en Taco Bell. Zij vormen samen het grootste fastfoodbedrijf ter wereld.

Gerechten

KFC staat bekend om zijn lekkere kip en grote assortiment. Binnen elke KFC is een kok aanwezig die een professionele training heeft gehad. Meerdere keren per week wordt de kip vers aangeleverd in de restaurants. De gerechten in de KFC restaurants worden gemarineerd, gepaneerd en gefrituurd. Er wordt geen gebruik gemaakt van voorgebakken kipnuggets uit de vriezer of uit de fabriek. De KFC zorgt dat de smaak van de kip optimaal is. Het oude recept ook wel ‘orginal recipe’ van Harland Sanders wordt nog steeds gebruikt. Daarnaast heeft de KFC ook nieuwe recepten ontwikkeld zoals Hot & Spicy, de gegrilde tortilla met Crispy Stripts en de Brazer. Het is mogelijk om bijgerechten te kiezen zoals coleslaw en maïs.

Ontwikkeling

De komende jaren is de KFC van plan om te gaan groeien in Nederland. Momenteel zijn er meer dan 16.000 Kentucky Fried Chicken restaurants in meer dan 100 landen. In Nederland staan ze nog aan het begin, maar daar komt verandering in. Het plan is om minimaal vijf restaurants per jaar te gaan openen. De KFC restaurants zullen worden geëxploiteerd door Franchise Partners. De afdeling development zoekt geschikte locaties om KFC restaurants te vestigen. Zij kijken daarbij voornamelijk naar de grondposities.

Contact

De KFC is te bereiken op 020 – 452 9304. Het hoofdkantoor van Kentucky Fried Chicken is gevestigd in Amsterdam Zuidoost. Op de website van de KFC zijn tevens antwoorden te vinden op veel gestelde vragen. De openingstijden kunnen verschillen per filiaal. In het algemeen is de KFC geopend om 10 uur ’s-morgens tot 11 uur ‘s-avonds. In het weekend zijn de meeste filialen geopend tot 12 uur ‘s-avonds.

Contact met KFC

Openingstijden KFC klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers KFC klantenservice

Contact met KFCNummer
Algemeen020 - 452 9304

Overige contactmogelijkheden KFC klantenservice

KFC opzeggen

KFC direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kfc.

KFC ervaringen

8 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met KFC? Laat ons je ervaring met KFC weten!
Beoordeel KFC

Adres KFC klantenservice

Stekkenbergweg 12
Amsterdam Zuid-Oost
Rapportcijfer KFC klantenservice: 6.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 8 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de KFC klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de KFC klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel KFC Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de KFC klantenservice?

8 reviews over “KFC”

 1. Rapportcijfer: 2

  Filiaal duiven wat een verschrikkelijke filiaal!! Ondanks het heeellleeeee lange wachten vieze wc’s vieze restaurant waar ook de prullenbakken uitpuilen bleef ik soms terug komen omdat mijn dochter zo gek op hun kip is. Maar na woensdag nooit meer!!! Omdat het binnen afschuwelijk is gingen we alleen nog maar door de drive. Bij thuis komst komen we er achter dat we 3 hotwings missen. Dochter is teleurgesteld. Ik filiaal bellen. Ik kon terugkomen om die 3 hotwings op te halen. Geen excuses geen goedmakerij en klonk aardig geiiriteerd. Waardoor ik ook erg geiirtieerd klonk. ik kom ook niet ff uit de buurt is 15 min rijden voor mij. Maar goed toen ik er wat van zei zei de restaurtant mananger half schreeuwend oke kom maar 6 stuks halen dan wist niet wat ik meemaakte ben als klant nooit zo slecht behandeld. Ik erheen na 15 min wachten ook door de drive was ik aan de beurt, Werd als eerst aangewezen als leugenaar want ze wist zeker ( een medewerker) dat er 2 doosjes in zakje waren ( was ook zo alleen waren ze niet het juiste aantal gevuld) toen kwam de restaurantmanager ze ging mij eerst 10 min de les voorschrijven over het feit dat ik geiiriteerd aan de telefoon klonk!! Raar he ik kom thuis niet compleet en gaan zo slecht om met een klant!!! op dat moment staat er gewoon een auto achter me die gewoon 20 min heeft moeten wachten interesseerde haar niet want ze moest mij de les lezen!! Uiteindelijk vol onngeloof en mij de les voorgelezen te hebben had ze de complete bestelling ingepakt wat ik niet wou en zei ze schreeuwend ik doe dit omdat ik goed mn werk doe???!!! Sorry maar als je dit al netjes aan de telefoon had gezegd had je gelijk gehad maar het is 1 en al ongeloof hoe ik behandeld ben ben zo blij dat mijn kinderen er niet bij waren. Ik heb 17 jaar in de horeca gewerkt en 1 ding weet ik zeker zo ga je niet met de mensen omm!!

 2. Rapportcijfer: 8

  Ben in den-Bosch bij jullie geweest probeer een bestelling van jullie coupons te plaatsen wordt op een zeer vervelende manier door een medewerkster behandeld dit is dus de laatste keer dat ik iets bij KFC bestel

 3. Rapportcijfer: 2

  Tja, ik kom er zelden, en vorige week wist ik weer waarom. Smerige zaak (Capelle aan den IJssel), medewerkers die de helft van je bestelling klaarzetten en de andere helft niet, dan verschijnt op de display dat je bestelling klaar is, en vervolgens sta je nog 5 minuten te wachten terwijl de helft koud staat te worden. Thuisgekomen was ook nog eens de bestelling niet compleet. Maar “gelukkig” kan je feedback geven, en heb ik gevraagd om contact met me op te nemen. Alleen dat doen ze dan niet……..

 4. Rapportcijfer: 2

  Weet KFC Oosterhout en dan er name de vestigingsmanager wat een klant / gast is ? 4 klanten/gasten hebben minimaal 15 minuten staan wachten tot dat we werden aangesproken. Op de vraag of dit de werkwijze is was het wordt, maar je bent nu toch geholpen! Vervolgens bij thuiskomst bleek de helft van het bestelde maar in de tas te zitten!

 5. Rapportcijfer: 10

  Er is maar 1 plek waar je de beste kip kan scoren! KFC!!

 6. Rapportcijfer: 10

  Zou KFC een tweede vestiging in Tilburg in overweging willen nemen. Hier in Tilburg Noord zijn nog enkele mooie winkellocaties beschikbaar op het onlangs volledig gemoderniseerde winkelcentrum Wagnerplein. Zelfs recht tegenover het sportcomplex Drieburght. Tilburg noord is een grote wijk en er wonen volgens mij erg veel KFC-liefhebbers, verder zit er op dit mooie winkelcentrum alleen een kleine lunchroom en opent er binnenkort een vestiging van Domino’s. In de hele wijk zelf zitten een paar frietzaken. Een KFC zou een mooie, fijne en vooral lekkere uitbreiding zijn.

  Hartelijk groeten,

  Lia van Deursen