KFC

 klantenservice

Over de KFC

Kentucky Fried Chicken, ook wel KFC genoemd, is een fastfoodketen dat kipproducten verkoopt. Het is een franchise firma, die is opgericht door Harland Sanders. In 1980 is de heer Sanders overleden, maar 30 jaar na dato is hij nog steeds onderdeel van het imago van het bedrijf. De eerste kipgerechten serveerde Sanders in 1930 in een tankstation. Destijds heette het restaurant Sanders court & Café. De eretitel Colonel Kentucky had de heer Sanders te danken aan zijn succesvolle formule en bijdrage aan het culinaire imago. De eerste Kentucky Fried Chicken (KFC) werd geopend in 1952. In de jaren 60 van de twintigste eeuw ging het snel en werden er 600 vestigingen in de VS geopend. Inmiddels is KFC onderdeel van YUM! Brand, samen met Pizza Hut en Taco Bell. Zij vormen samen het grootste fastfoodbedrijf ter wereld.

Gerechten

KFC staat bekend om zijn lekkere kip en grote assortiment. Binnen elke KFC is een kok aanwezig die een professionele training heeft gehad. Meerdere keren per week wordt de kip vers aangeleverd in de restaurants. De gerechten in de KFC restaurants worden gemarineerd, gepaneerd en gefrituurd. Er wordt geen gebruik gemaakt van voorgebakken kipnuggets uit de vriezer of uit de fabriek. De KFC zorgt dat de smaak van de kip optimaal is. Het oude recept ook wel ‘orginal recipe’ van Harland Sanders wordt nog steeds gebruikt. Daarnaast heeft de KFC ook nieuwe recepten ontwikkeld zoals Hot & Spicy, de gegrilde tortilla met Crispy Stripts en de Brazer. Het is mogelijk om bijgerechten te kiezen zoals coleslaw en maïs.

Ontwikkeling

De komende jaren is de KFC van plan om te gaan groeien in Nederland. Momenteel zijn er meer dan 16.000 Kentucky Fried Chicken restaurants in meer dan 100 landen. In Nederland staan ze nog aan het begin, maar daar komt verandering in. Het plan is om minimaal vijf restaurants per jaar te gaan openen. De KFC restaurants zullen worden geëxploiteerd door Franchise Partners. De afdeling development zoekt geschikte locaties om KFC restaurants te vestigen. Zij kijken daarbij voornamelijk naar de grondposities.

Contact

De KFC is te bereiken op 020 – 452 9304. Het hoofdkantoor van Kentucky Fried Chicken is gevestigd in Amsterdam Zuidoost. Op de website van de KFC zijn tevens antwoorden te vinden op veel gestelde vragen. De openingstijden kunnen verschillen per filiaal. In het algemeen is de KFC geopend om 10 uur ’s-morgens tot 11 uur ‘s-avonds. In het weekend zijn de meeste filialen geopend tot 12 uur ‘s-avonds.

Contact met KFC

Openingstijden KFC klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
10:00 -23:00
Dinsdag
10:00 -23:00
Woensdag
10:00 -23:00
Donderdag
10:00 -23:00
Vrijdag
10:00 -23:00
Zaterdag
10:00 -23:00
Zondag
10:00 -23:00

Telefoonnummers KFC klantenservice

Contact met KFCNummer
Algemeen020 - 452 9304

Overige contactmogelijkheden KFC klantenservice

KFC opzeggen

KFC direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kfc.

KFC ervaringen

12 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met KFC? Laat ons je ervaring met KFC weten!
Beoordeel KFC

Adres KFC klantenservice

Stekkenbergweg 12
Amsterdam Zuid-Oost
Rapportcijfer KFC klantenservice: 4.6

Rapportcijfer is gebaseerd op 12 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de KFC klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de KFC klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel KFC Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de KFC klantenservice?

12 reviews over “KFC”

  1. Rapportcijfer: 2

    E -mail word niet beantwoord en Telf. word niet op genomen door het hoofdkantoor KFC.
    verschillende klachten ingediend.

  2. Rapportcijfer: 1

    Zeer slechte service na ruim een half wachten navraag gedaan over onze bestelling. Jongeman ging het voor ons in orde maken. Half uur later nog steeds niets. Nogmaals geïnformeerd, onze bestelling werd eindelijk gemaakt. Kwartier later met bestelling naar huis. Thuis bleek een milkshake beker maar voor de helft gevuld. Ruim een uur wachten voor fast food is zelf met drukke momenten drie kwartier te lang ik ben zeer ontevreden. Heb geprobeerd klantenservice te bellen maar ondanks de bewering dat die nog open zou zijn neemt niemand op. Wat een ongelooflijk slechte service. En dat voor die belachelijk dure prijs. Kom niet meer terug en zal het ook absoluut bij iedereen die ik ken afraden. Zo ga je niet met je klanten om.