De Kruidenbaron

Bent u op zoek naar een specifieke soort kruid of specerij, dan is de kans zeer groot dat u deze bij De Kruidenbaron zult vinden. De winkel heeft een assortiment van meer dan 400 verschillende soorten kruiden en specerijen, elk van de hoogste kwaliteit. Of u nu oregano, venkel, anijszaad of kruidnagel nodig heeft, bij De Kruidenbaron grijpt u nooit naast. Bestelt u op werkdagen vóór 15.00, dan krijgt u uw bestelling zelfs de volgende dag thuis geleverd. Behalve voor kruiden en specerijen bent u bij De Kruidenbaron ook voor voedingssupplementen, thee, noten en accessoires zoals potten, rekken en strooiers aan het juiste adres.

Kruiden en specerijen in elke gewenste hoeveelheid

De Kruidenbaron verkoopt kruiden en specerijen zonder allergenen, oftewel stoffen die een overgevoeligheidsreactie kunnen oproepen. Bovendien bevat geen enkele van de rubs die de webshop verkoopt MSG, wat ook wel als ve-tsin bekendstaat. En of u nu een kleine hoeveelheid of een flinke voorraad nodig heeft, voor De Kruidenbaron is het nooit een probleem om u de gewenste portie te leveren. Zo kunt u kiezen tussen een strooibus van 230 milliliter, een strooibus van 500 milliliter en een plastic gesealde zal van een kilo. Andere verpakkingen zijn ook mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Contact met De Kruidenbaron

De Kruidenbaron streeft ernaar u kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit te bezorgen. Mocht u desondanks ontevreden zijn over een product, of een vraag of opmerking willen plaatsen betreffende een product of het bedrijf zelf, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Dit kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 doen. Tevens is het mogelijk het contactformulier op de servicepagina van de website in te vullen.

Openingstijden De Kruidenbaron klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
De Kruidenbaron

Telefoonnummer De Kruidenbaron klantenservice

Telefoonnummer
+31(0)180-39 64 67
Belkosten
Lokaal tarief

Adres De Kruidenbaron klantenservice

V.O.F. De Baron Websites, Stormsweg 2 D-E
2921 LZ, Krimpen aan den IJssel

E-mailadres De Kruidenbaron klantenservice

De Kruidenbaron opzeggen

De Kruidenbaron direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/de kruidenbaron.

De Kruidenbaron ervaringen

1 ervaringen.

0 gedachten over “De Kruidenbaron”

  1. Handige webshop, je kunt hier veel meer vinden dan bij ons in de Jumbo. Snelle verzending.

Plaats een reactie