Délifrance

 klantenservice

Over Délifrance

Délifrance is een grote lunchketen in Nederland, met verschillendes restaurants in vele steden. Délifrance verkoopt voornamelijk Franse producten, die volgens traditioneel Frans recept en met natuurlijke ingredienten zijn bereid. Délifrance heeft een zusteronderneming ‘Grands Moulins de Paris’. Dit is een bedrijf dat beschikt over 27 molens, waardoor het een van de grootste Franse molenaars is. Grands Moulins de Paris houdt zich voornamelijk bezig met tarwe en meel. Daarnaast heeft Délifrance een moeder, genaamd Nutrixo. Nutrixo heeft de beschikking over 18 bakkerijen. Nutrixo beheerst dan ook het proces vanaf het produceren van de broodjes tot aan het eindproduct.

Internationaal bedrijf

Er zijn verschillende winkels in Nederland, maar de franchise onderneming is tevens uitgegroeid tot meer dan 500 verkooppunten in Europa, Azie en het Midden Oosten. De producten van Délifrance worden ter plekke afgebakken en vers belegd.
Naast de consument zijn er ook veel bedrijven die broodjes van Délifrance afnemen. Zo wordt er geleverd aan retail-, foodservice- en bakkerijen. Naast verkopen houdt Délifrance zich ook bezig met produceren. Het Nederlandse productiebedrijf is gevestigd in Ridderkerk, en houdt zich vooral bezig met de productie van zuurstofarm verpakte en diepvries bake-off producten.

Kernwaarden

De kernwaarden van Délifrance zijn het leveren van kwaliteit, de Franse know-how, Dichtbij de klant en Innovatie. De kwaliteit wordt geleverd doordat Délifrance een sterk A-merk is met een hoog kwaliteitsimago en grote bekendheid. Ook het gehele productieproces wordt beheers door Délifrance, hetgeen bijdraagt aan de kwaliteit. De Franse know-how bestaat uit de samenwerking met de zuster Grands Moulins de Paris, het bedrijf dat meer dan 100 jaar ervaring heeft op het gebied van tarwe en meel. De kernwaarde dichtbij de klant wordt verzekerd door de verworven consumenten- en marktkennis, door het professionele commerciele team van Délifrance en door de brede verkrijgbaarheid van de producten van Délifrance. Bij Délifrance werken ongeveer 25 productontwikkelaars, die zich bezig houden met de innovatie en de ontwikkeling van nieuwe producten. Ook wordt er binnen de R&D-afdeling bij de Délifrance gewerkt aan optimalisering van processen en kwaliteit.

Contact

Voor algemene vragen en opmerkingen kunt u een email sturen naar info@Délifrance.nl. Ook is het mogelijk de klantenservice van Délifrance te bereiken op 0180-485111. De klantenservice van Délifrance kan ook gefaxt worden. De fax moet gestuurd worden naar 0180-485192.
Daarnaast is er de mogelijkheid om contact op te nemen met het Sales Team Foodservice & Bakkerij. Dit kan middels het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar sales@Délifrance.nl. Ook kan worden gebeld naar 0180-485111.
Voor vragen of opmerkingen over een bepaald Délifrance restaurant kan een e-mail worden gestuurd naar info@clubDélifrance.nl. Op de website is ook een overzicht van alle Délifrance restaurants te vinden.

Contact met Délifrance

Openingstijden Délifrance klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers Délifrance klantenservice

Contact met DélifranceNummer
Algemeen0180-485111

Overige contactmogelijkheden Délifrance klantenservice

Délifrance opzeggen

Délifrance direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/délifrance.

Délifrance ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Délifrance? Laat ons je ervaring met Délifrance weten!
Beoordeel Délifrance

Adres Délifrance klantenservice

Laat ons je ervaring met de Délifrance klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Délifrance klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Délifrance Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Délifrance klantenservice?