McDonald’s

 klantenservice

Over McDonald’s

McDonald’s is een van de grootste fastfoodrestaurants van de wereld.
Al in 1955 wordt het eerste McDonalds’s restaurant in de Verenigde Staten. Naar aanleiding van een bezoek aan het restaurant van de gebroeders McDonald opent Ray Kroc zijn eigen fastfoodrestaurant. Oorspronkelijk handelde hij in machines die milkshakes maken.

Nederland

In 1971 wordt het eerste McDonald’s restaurant geopend in Nederland. Het restaurant krijgt een plek in Zaandam. Daarmee is ook gelijk het eerste restaurant in Europa gevestigd.
McDonald’s speelt in op zijn gasten en wat de wensen en behoeften zijn van de Nederlandse klanten. Zo is er voor de kinderen een Happy Meal ontwikkeld, een speciale box met frites, een snack naar keuze en een klein speeltje. Ook zijn er speciale restaurants met ballenbakken en worden er kinderfeestjes georganiseerd in de restaurants.
Voor de ouderen is het menu ook steeds veranderd. In de laatste jaren zijn er maaltijdsalades op het menu bijgekomen om in de gezondere behoeftes te voorzien.

Momenteel zijn er 242 restaurants in Nederland. In veel steden zit McDonald’s dan ook op meerdere plekken in het centrum. Ook afhalen is een mogelijkheid. Zo zijn er verschillende Mc Drives ontwikkeld, waarbij klanten hun bestelling door kunnen geven, kunnen betalen en later af kunnen halen. In 1987 wordt de eerste Mc Drive geopend in Nederland in Huis ter Heide. Naast de Mc Drive is vaak een restaurant, waar mensen ook zittend kunnen genieten van hun Bigmac, McChicken of een van de andere burgers die McDonalds verkoopt. Er zijn momenteel 156 McDrives in Nederland.

Cijfers

In Nederland zijn er 17.000 personen die werkzaam zijn bij McDonald’s. Wekelijks trekt McDonalds ongeveer 3 miljoen gasten. 240 werknemers zijn geslaagd voor de McDonald’s Academ. McDonald’s is al 30 jaar partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. McDonald’s doet aan afvalsscheiding en heeft al 20 jaar een systeem om dit doel daad werkelijk te verwezenlijken. 44% van de aardappelen die gebruikt worden voor de frites van McDonald’s, zijn afkomstig uit Nederland. De burgers die verkocht worden bij McDonald’s, bestaan voor 100% uit rundvlees.

Missie & Motto

De missie van McDonald’s is helder, zij willen klanten tevreden stellen en nemen graag verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij. Het motto van McDonald’s is dan ook: ‘Think global, act local’. Dit motto wordt in alle onderdelen van de bedrijfsvoering van McDonalds doorgevoerd.

Good Food Fast

Hetgeen McDonald’s bekend om staat is fast food. Good Food Fast is dan ook de kernspreuk van de fastfoodketen. Op die manier wilt McDonald’s de beste kwaliteit en een gevarieerd menu aan kunnen bieden. Dit wordt onder andere verwezenlijkt door het menu uit te breiden met vernieuwende producten die kwalitatief goed zijn. Ook worden de restaurants steeds verbouwd, om zo de innovatieve producten beter tot zijn recht te kunnen laten komen. Deze kernspreuk zal in de toekomst leidend zijn bij de productieprocessen van McDonald’s.

Contactgegevens

Het hoofdkantoor van McDonald’s is gevestigd aan de Paasheuvelweg 14, 1105 BH in Amsterdam. Het postadres is McDonald’s Nederland B.V., Postbus 22753, 1100 DG Amsterdam. De klantenservice is te bereiken op het nummer 020-5642666, op werkdagen van 9-12 en van 13-17 uur. Het algemene nummer is 020-5642723.

Contact met McDonald’s

Openingstijden McDonald’s klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers McDonald’s klantenservice

Contact met McDonald’sNummer
Algemeen020-5642666

Overige contactmogelijkheden McDonald’s klantenservice

McDonald’s opzeggen

McDonald’s direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/mcdonald’s.

McDonald’s ervaringen

17 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met McDonald’s? Laat ons je ervaring met McDonald’s weten!
Beoordeel McDonald’s

Adres McDonald’s klantenservice

Paasheuvelweg 14
Amsterdam
Rapportcijfer McDonald’s klantenservice: 4.7

Rapportcijfer is gebaseerd op 17 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de McDonald’s klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de McDonald’s klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel McDonald’s Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de McDonald’s klantenservice?

17 reviews over “McDonald’s”

 1. Rapportcijfer: 4

  Ik was vandaag eindelijk eens buitenshuis na een op tocht in Ede aan het kijken omdat ik in een scootmobiel rijdt en een probleem heb met lopen en trappen op,ging bij de Mac na binnen omdat ik dacht die houden wel rekening met infalide mensen alleen ik kon hier niet na de wc want er was geen Wc voor minder valide of je moest de trap op na boven daar waren de toiletten,ik deed het toen maar direct in mijn broek dus ik heb de zit bank moeten besmuren omdat ik het moest laten lopen.
  Ik heb nu geen plezier gehad van de heide optocht.
  Zijn ermeer MAC donalds zoals in Ede waar mensen die met een handicap geen toilet bezitten.

 2. Rapportcijfer: 8

  Sinds de nieuwe regeling betaal je 25 cent extra voor een milkshake voor plastic. Tenslotte is de beker niet van plastic de deksel van karton bij mee nemen en de rietjes ook van papier. Waarom betaal ik dit dan? Wanneer dit gemeld werd bij de werknemers van macdonalds, stonden ze inderdaad raar te kijken. Wat er toen werd gezegd daar heb ik mij over verbaasd, ik betaalde die 25 Cent voor plastic? Maar deze bekers kon ik gewoon op straat gooien. Goed advies dat Mac Donalds staat voor meer rommel op straat. Dus wanneer je alles op de grond ziet is dit omdat dit wordt geadviseerd dat dit dus gewoon kan. P.s. en als ik dan toch moet betalen voor plastic geef dan maar de plastic rietjes terug daar betaal ik tenslotte voor.

 3. Rapportcijfer: 8

  Mac donalds is Mac donalds. Kinderen zijn er gek op.
  Maar 1 ding vind ik echt kwalijk.
  De klimtoestellen zijn al sinds corona gesloten. Mogen kinderen niet meer spelen? Is het soms gevaarlijk een klimrek buiten? Doe ff normaal aub.
  Maak de klimtoestellen weer open.

 4. Rapportcijfer: 2

  Net door de drive geweest in Beuningen. Geen friet er bij gekregen wel voor betaald .

 5. Rapportcijfer: 8

  Wat een klerezooi elk menu dat we kregen was koud vreselijk gewoon waardeloze service

 6. Rapportcijfer: 4

  Voor de zoveelste keer een lauwe hap thuis gekregen. Voor deze prijzen verwacht ik mijn eten warm.. Of het nu thuisbezorgd of afhalen is het is bijna altijd lauw of bijna koud…. Zeer slecht.. is niet altijd zo geweest.

 7. Rapportcijfer: 8

  Mac Donald megastore Den Haag wat een slechte manager kleindochter moest naar toilet vanwege schoonmaak deur gesloten kan gebeuren zou je denken maar komt bekende aan van de manager en deur gaat open en toiletten zijn dus schoon idee dat ik gediscrimineerd werd nadat ik blank ben