V&D

 klantenservice

Over V&D

V&D, voluit Vroom & Dreesman, is een Nederlands warenhuis. Het warenhuis werd in 1887 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een Nederlands begrip. U kunt bij V&D terecht voor een ruime collectie van artikelen op het gebied van mode, wonen, entertainment, elektronica en sport, van zowel de vertrouwde huislabels als van internationale topmerken. Naast 63 vestigingen verspreid over het hele land, heeft V&D sinds 2008 ook een zeer uitgebreide webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week van harte welkom bent.

Deze webshop is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk, een door de Consumentenbond gesteund keurmerk. Dit betekent dat u altijd veilig en betrouwbaar kunt online winkelen bij V&D. U kunt uw bestelling in de meeste gevallen al de volgende dag gratis ophalen bij een Kialapunt bij u in de buurt of gratis bij één van de vestigingen van V&D. Natuurlijk kunt u het ook bij u thuis laten bezorgen.
V&D streeft ernaar om zowel in haar winkels als online altijd de beste kwaliteit en service te bieden en scherpe prijzen te hanteren. Door haar collectie constant te vernieuwen, voldoen de artikelen van V&D altijd aan de allerlaatste trends.
La Place is de succesvolle horecaformule van V&D, die u in de warenhuizen zelf en op vele locaties daarbuiten kunt vinden. In de webshop vindt u een ruime selectie aan koffiebonen, wijnen, noten en andere heerlijke etenswaren.
Tenslotte is V&D een officiële sponsor van Stop Aids Now!, het Nationaal Fonds Kinderhulp en Fight Cancer. La Place is een officiële sponsor van de Dierenbescherming en het Leger des Heils.

Contact

U kunt de klantenservice van V&D bereiken op telefoonnummer 0900-2358363. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur. Tevens kunt u uw vragen stellen per e-mail, dit doet u door een e-mailbericht te sturen naar info@vd.nl. Uiteraard kunt u ook de Meest gestelde vragen-sectie op de website raadplegen of een bericht sturen via het online contact formulier. U ontvangt dan binnen maximaal 3 werkdagen een reactie. Het formulier kunt u vinden op de website.
Het hoofdkantoor van V&D is gevestigd op Laarderhoogtweg 25, 1101 EB, Amsterdam Zuidoost. Indien u het hoofdkantoor per post wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door u brief te adresseren aan V&D, Postbus 12640, 1100 AP, Amsterdam Zuidoost.
Tenslotte kunt u uw vragen ook via de sociale media stellen. V&D is actief op zowel Twitter als Facebook.

Contact met V&D

Openingstijden V&D klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers V&D klantenservice

Contact met V&DNummer
Algemeen0900 - 235 83 63

Overige contactmogelijkheden V&D klantenservice

V&D opzeggen

V&D direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/v&d.

V&D ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met V&D? Laat ons je ervaring met V&D weten!
Beoordeel V&D

Adres V&D klantenservice

Laarderhoogtweg 25
Amsterdam Zuidoost
Rapportcijfer V&D klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de V&D klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de V&D klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel V&D Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de V&D klantenservice?

1 reviews over “V&D”

  1. Rapportcijfer: 8

    Beste,

    Ik heb twee cadeaukaarten van v&d, deze lijken ongeldig te zijn. Systeem geeft aan dat het geen v&d kaarten zijn. Hoe zou ik deze kunnen benutten?