FonQ

 klantenservice

Over fonQ.nl

FonQ.nl is een online cadeau- en woonwarenhuis. Zij is opgericht in 2003, en inmiddels uitgegroeid tot een webwinkel met een assortiment van ruim 40.000 producten. In de webwinkel vindt u een ruim assortiment van unieke cadeau- en lifestyleproducten op het gebied van wonen, koken en tuin. FonQ.nl is onderdeel van RFS Holding B.V., waar ook ondernemingen zoals Wehkamp, Create2fit en Lancent B.V. onder vallen.
De missie van fonQ.nl is om zo inspirerend en trendsettend mogelijk te zijn. Door producten van vooraanstaande merken aan te bieden, hoopt zij dat de klant iedere bestelling als een cadeau voor zichzelf of voor een ander ervaart. Zij streeft er dan ook naar door de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn door gratis verzending vanaf €20,- aan te bieden, iedere bestelling zo snel mogelijk te bezorgen (op dinsdag en donderdag is zelfs avondbezorging mogelijk) en een speciaal garantieplan te hanteren, waarbij de klant minstens 2 jaar garantie heeft.
In 2014 is fonQ.nl zelfs uitgeroepen tot Beste Online Winkel in de categorie Huis, Hobby en Cadeau tijdens de jaarlijkse Thuiswinkel Awards.

Contact

U kunt de klantenservice van fonQ.nl bereiken op telefoonnummer 030-2475015. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00 en 22.00 uur, en op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. Met uitzondering van feestdagen. Voor een snel antwoord kunt u ook het contactformulier op de website invullen. Indien u fonQ.nl liever per e-mail wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar klantenservice@fonq.nl. Natuurlijk kunt u ook altijd de zeer uitgebreide Veel gestelde vragen-sectie op de website raadplegen.
Het hoofdkantoor is gevestigd op Industrieterrein Lage Weide op Kobaltweg 50, 3542 CE Utrecht. In geval dat per post contact wilt opnemen met het hoofdkantoor, dan kunt u dit doen door uw brief te richten aan fonQ, Postbus 40265, 3504 AB Utrecht.
FonQ.nl biedt u als klant de mogelijkheid om de door haar aangeboden producten in haar speciale showroom te bekijken. Om een afspraak hiervoor te maken kunt u gratis en vrijblijvend het product reserveren door te bellen naar 030-7600480 of door een e-mailbericht te sturen naar showroom@fonq.nl. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 18.00 uur, en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. De showroom is gevestigd in het hoofdkantoor.
Indien u een klacht heeft, kunt u deze indienen door een brief te sturen naar Fonq.nl B.V., T.a.v. Teamleider Klantenservice, Postbus 40265, 3504 AB Utrecht. Tevens kunt u natuurlijk telefonisch contact opnemen met de klantenservice, of het online klachtenformulier op de website invullen.
Tenslotte kunt u uw vragen aan ook via de sociale media stellen. FonQ.nl is actief op zowel Twitter als Facebook.

Contact met FonQ

Openingstijden FonQ klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers FonQ klantenservice

Contact met FonQNummer
Algemeen030 - 24 75 015

Overige contactmogelijkheden FonQ klantenservice

FonQ opzeggen

FonQ direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/fonq.

FonQ ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met FonQ? Laat ons je ervaring met FonQ weten!
Beoordeel FonQ

Adres FonQ klantenservice

Kobaltweg 50
Utrecht

Laat ons je ervaring met de FonQ klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de FonQ klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel FonQ Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de FonQ klantenservice?