De Bijenkorf

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Bijenkorf

De Bijenkorf werd in 1870 opgericht door Simon Goudsmit. Het begon allemaal met een kleine fourniturenwinkel maar inmiddels is de Bijenkorf uitgegroeid tot een toonaangevend warenhuis in Nederland. Sinds begin 2011 is de Bijenkorf onderdeel van Selfridges Group Limited, een dochteronderneming van het in Canada gevestigde Wittington Investments Ltd. Het hoofdkantoor van de Bijenkorf bevindt zich in Amsterdam. Verder zijn er filialen in Amstelveen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. De Bijenkorf heeft vier merkwaarden: Klantgerichtheid, Inspirerend, Stijlvol en Premium. Met deze merkwaarden is de Bijenkorf in ruim 140 jaar uitgegroeid tot een sterk merk.

Producten

De Bijenkorf verkoopt uiteenlopende producten, zowel in de filialen als via de web shop. Een groot deel van het aanbod bestaat uit dames-, heren,- en kinderkleding met accessoires zoals tassen, sjaals, schoenen en laarzen. Ook verkoopt de Bijenkorf diverse cosmetica producten, parfum, boeken, cd’s, elektronica, kookartikelen, meubels en woonaccessoires, sportartikelen en reisartikelen. De Bijenkorf richt zich hierbij vooral op de luxere producten en duurdere merken. In de filialen van de Bijenkorf en op de website zijn producten te koop van honderden verschillende merken. Op de website zijn alle producten te vinden, u kunt ook overzichtelijk per merk zoeken naar producten. Er is een aparte pagina op de website van de Bijenkorf voor alle nieuwe collecties en andere producten die nieuw zijn in het assortiment.

Contact

De klantenservice van de Bijenkorf is dagelijks van 8:00 tot 24:00 uur te bereiken op het telefoonnummer 0800-0818. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het telefoonnummer. Vanuit België kunt u de klantenservice bereiken door te bellen met het telefoonnummer +800 800 12222. Voor specifieke vragen over de Bijenkorf Card, kunt u contact opnemen met het gratis telefoonnummer +31 (0) 20 660 0788. Als een vraag heeft over de Bijenkorf of over de website kunt u het beste eerst kijken op de pagina ‘veel gestelde vragen’. Als het antwoord op uw vraag hier niet bij staat kunt u er voor kiezen om via het contactformulier op de website uw vraag te stellen of opmerking of klacht door te geven. Voor vragen kunt u ook terecht bij de klantenservicebalie in een van de filialen van de Bijenkorf. Het is ook mogelijk om via social media een opmerking of vraag door te geven. Dit kan zowel via Facebook als via Twitter, dagelijks tussen 8:00 en 20:00 uur. U kunt binnen een uur een antwoord terug verwachten van een medewerker van de Bijenkorf. Via deze social media kanalen kunt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de Bijenkorf.

Contact met De Bijenkorf

Openingstijden De Bijenkorf klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers De Bijenkorf klantenservice

Contact met De BijenkorfNummer
Algemeen0800 - 08 18

Overige contactmogelijkheden De Bijenkorf klantenservice

De Bijenkorf beoordelen

Hoe zou jij De Bijenkorf beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

De Bijenkorf opzeggen

De Bijenkorf direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/de bijenkorf.

De Bijenkorf ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met De Bijenkorf? Laat ons je ervaring met De Bijenkorf weten!
Beoordeel De Bijenkorf

Adres De Bijenkorf klantenservice

Hoogoorddreef 11
Amsterdam Zuidoost

Laat ons je ervaring met de De Bijenkorf klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de De Bijenkorf klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie