De Bijenkorf

Over Bijenkorf

De Bijenkorf werd in 1870 opgericht door Simon Goudsmit. Het begon allemaal met een kleine fourniturenwinkel maar inmiddels is de Bijenkorf uitgegroeid tot een toonaangevend warenhuis in Nederland. Sinds begin 2011 is de Bijenkorf onderdeel van Selfridges Group Limited, een dochteronderneming van het in Canada gevestigde Wittington Investments Ltd. Het hoofdkantoor van de Bijenkorf bevindt zich in Amsterdam. Verder zijn er filialen in Amstelveen, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. De Bijenkorf heeft vier merkwaarden: Klantgerichtheid, Inspirerend, Stijlvol en Premium. Met deze merkwaarden is de Bijenkorf in ruim 140 jaar uitgegroeid tot een sterk merk.

Producten

De Bijenkorf verkoopt uiteenlopende producten, zowel in de filialen als via de web shop. Een groot deel van het aanbod bestaat uit dames-, heren,- en kinderkleding met accessoires zoals tassen, sjaals, schoenen en laarzen. Ook verkoopt de Bijenkorf diverse cosmetica producten, parfum, boeken, cd’s, elektronica, kookartikelen, meubels en woonaccessoires, sportartikelen en reisartikelen. De Bijenkorf richt zich hierbij vooral op de luxere producten en duurdere merken. In de filialen van de Bijenkorf en op de website zijn producten te koop van honderden verschillende merken. Op de website zijn alle producten te vinden, u kunt ook overzichtelijk per merk zoeken naar producten. Er is een aparte pagina op de website van de Bijenkorf voor alle nieuwe collecties en andere producten die nieuw zijn in het assortiment.

Contact

De klantenservice van de Bijenkorf is dagelijks van 8:00 tot 24:00 uur te bereiken op het telefoonnummer 0800-0818. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het telefoonnummer. Vanuit België kunt u de klantenservice bereiken door te bellen met het telefoonnummer +800 800 12222. Voor specifieke vragen over de Bijenkorf Card, kunt u contact opnemen met het gratis telefoonnummer +31 (0) 20 660 0788. Als een vraag heeft over de Bijenkorf of over de website kunt u het beste eerst kijken op de pagina ‘veel gestelde vragen’. Als het antwoord op uw vraag hier niet bij staat kunt u er voor kiezen om via het contactformulier op de website uw vraag te stellen of opmerking of klacht door te geven. Voor vragen kunt u ook terecht bij de klantenservicebalie in een van de filialen van de Bijenkorf. Het is ook mogelijk om via social media een opmerking of vraag door te geven. Dit kan zowel via Facebook als via Twitter, dagelijks tussen 8:00 en 20:00 uur. U kunt binnen een uur een antwoord terug verwachten van een medewerker van de Bijenkorf. Via deze social media kanalen kunt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de Bijenkorf.

Openingstijden De Bijenkorf klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -21:00
Dinsdag
08:00 -21:00
Woensdag
08:00 -21:00
Donderdag
08:00 -21:00
Vrijdag
08:00 -21:00
Zaterdag
08:00 -21:00
Zondag
08:00 -21:00
De Bijenkorf

Telefoonnummer De Bijenkorf klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 08 18
Belkosten
gratis

Adres De Bijenkorf klantenservice

Hoogoorddreef 11
Amsterdam Zuidoost

E-mailadres De Bijenkorf klantenservice

E-mailadres
onbekend

De Bijenkorf opzeggen

De Bijenkorf direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/de bijenkorf.

De Bijenkorf ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie